הבעייה עכשיו שה- TVersity לא מקבל את הלינק הזה
למה הכל הולך קשה תמיד
אופיר28
חבר ותיק
תגובות: 1091
שליחה
מישהו יכול לגלות לי למה ה- TVersity לא מקבל את הלינק לסטרים ש-jpost פרסם פה ?
כשאני מריץ את הלינק הזה דרך הדפדפן הכל עובד. Windows Media Player נפתח והקובץ מתנגן. מה שונה בלינק הזה מלינקים אחרים ??
לא עובד.....
הלינק הזה לא נפתח גם מהדפדפן....
אני לא מתייאש. יש עוד חודש וחצי לתכנית הזאת
drororp
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 590
שליחה
אין חדש,
הא?
אופיר28
חבר ותיק
שליחה
דווקא יש אבל אין עדיין תוצאות חיוביות
הצלחתי לארגן את הלינק של הסטרים. דרך הדפדפן הוא נפתח בהצלחה וראיתי את האח הגדול באמצעות ה- WINDOWS MEDIA PLAYER. גם ה- TVersity קיבל את הלינק. הוצאתי כבר כבר את השמפניות מהארון..... אבל אז ניסיתי לנגן את הסטרים דרך הפופקורן וקיבלתי הודעה גדולה על כל המסך (פעם ראשונה שראיתי הודעה כזאת), שאומרת : ACCESS IS BLOCKED.
אני מניח שהלינק הזה מוצפן והפופקורן לא יכול לפתוח אותו. יש מצב, זיו ?
פה כבר הרמתי ידיים.
אנחנו צריכים פה מישהו באמת תותח כדי לפתור את הבעיה הזאת. אם יש אחד כזה הוא מוזמן לקחת את האתגר.....
drororp
חבר פעיל במיוחד
שליחה
יאללה,
בוא נראה מי מצליח לפצח את האח הגדול של קשת
claudia5
חבר מביא חבר
תגובות: 4218
שליחה
אופיר בדרך שלך צפיתי אתמול בערוץ 5 דרך הפופקורן בזמן משחק ששודר בלי.
אופיר28
חבר ותיק
שליחה
כנראה שהלינק של ערוץ 5 לא מוצפן....
אולי תנסה לעשות את אותו תהליך עם "האח הגדול" ,ותעדכן אותנו ?
claudia5
חבר מביא חבר
תגובות: 4218
שליחה
לא מצליח להגיע ללינק
אופיר28
חבר ותיק
שליחה
יש !! זה עובד !!
נסו את הלינק הזה לדוגמה: http://s4bwm.castup.net/993855011-52.wm ... 011-52.wmv
דבר נוסף שעשיתי הוא להגדיר ב-TVersity תחת Setting \ Media playback device את נגן המדייה כ-Play station 3 או MPEG1\2.
חוץ מזה, שמתי לב שהלינק הזה משתנה מידי פעם (בערך כל חצי שעה), כך שאם רוצים לראות ברצף את השידור חייבים להגדיר כל פעם מחדש ב-TVersity את הלינק המעודכן.
drororp
חבר פעיל במיוחד
שליחה
רגע,
אז איך אני יודע מה הלינק החדש כל חצי שעה?
אופיר28
חבר ותיק
שליחה
קצת הגזמתי עם "החצי שעה".... מדובר בשעה, שעה וחצי לפחות.
ברגע "שהתוקף" של הלינק מסתיים אתה צריך לפתוח את האתר של האח הגדול ולהוריד ממנו את הלינק של הסטרימר (אני עשיתי את זה דרך תוכנת ה-ORBIT), אחרי זה אתה צריך להגדיר את הלינק ב-TVersity ולנגן אותו בפופקורן.
ברצוני לשאול האם ישנה אפשרות שתסביר את כל התהליך למען אלו שלא כלכך שולטים בחומר הנלמד ? כולל תוכנות נדרשות ב-A110
אופיר28
חבר ותיק
שליחה
אוקי, למרות שאני לא פריק גדול של מחשבים אני ינסה...
- דבר ראשון, צריך להוריד את תוכנת השיתוף TVersity למחשב.
- דבר שני , להגדיר ב-TVersity תחת Setting \ Media playback device את נגן המדייה כ-Play station 3 או MPEG1\2.
- תוכנה נוספת שצריך היא תוכנת ה-ORBIT. התוכנה הזאת עוזרת בניהול הורדות, אבל אנחנו צריכים אותה בכדי למשוך דרכה את הלינק לסטרימר של האח הגדול.
- לאחר הפעולות האלה, פותחים את האתר של האח הגדול שמשדר בשידור חי את התוכנית, פותחים את ה-ORBIT ,בתפריט של ה-ORBIT מסמנים וי באופציות ++GRAB ו- ENABLE GETIT BUTTON.
- עכשיו מסמנים עם העכבר על החלון בנגן הוידאו של האח הגדול ולוחצים על כפתור ה-GetIt. ברגע זה יופיעו בחלון ה-++GRAB כל הלינקים שה-ORBIT זיהה. בוחרים ב- TAB של ה-VIDEO ובוחרים את הCHECKBOX של אחד הקבצים שמכילים סטרימר (בעמודה של ה-STREAMING MEDIA יהיה כתוב YES(http )
- לוחצים על DOWNLOAD ומעתיקים את השם של הלינק לתוך ה- TVersity (תחת LIBRARY \ INTERNET VIDEO), לוחצים על UPDATE.
- זהו. כל מה שנותר הוא לפתוח את הפופקורן, לבחור את אופציית ה-TVersity ,לגשת לתיקייה המתאימה ולנגן את הקובץ.
מקווה שעזרתי במשהו , למרות הפרוצדורה החובבנית....
drororp
חבר פעיל במיוחד
שליחה
יא אלוף בן אלופים!
עובד לי!
drororp
חבר פעיל במיוחד
שליחה
בקטע הזה אני נתקע קצת.
בוחרים את הCHECKBOX של אחד הקבצים שמכילים סטרימר (בעמודה של ה-STREAMING MEDIA יהיה כתוב YES(http )
איך אני יודע איזה לבחור?
האופציות שמופיעות לי לייד yes הן
rtsp,
mms
יש דרך קלה לזהות איזה זה הוידיאו הנכון?
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46466
שליחה
אופיר28,
בתור אחד שמצהיר על עצמו שלא מבין הרבה, אתה מגלה בקיאות רבה.
כל הכבוד