ישר כוח וחג שמח!!
נ.ב, MYIHOME אפשר להתקין גם אם אין לך הארדיסק פנימי. מתקינים על המחשב ברשת וזה עובד היטב על הHDX

תרגום הממשק רלוונטי לכל המזרימי מדיה אשר מבוססי NMT.avioren כתב:אני מניח שתרגום הממשק רלוונטי במקרה זה גם לפופקורן
יס סיכוי שתתן הנחיות/סקירה כיצד לבצע את התהליך ?...
אין טעם להזכיר זאת כי זה טריק שיווקי, אפילו Syabas או צוות התוכנה של HD X אומרים כי אין יתרון לזכרון גבוה יותר.DMR-user כתב:אם אני לא טועה ל-HDX-1000:
יש 512MB מסוג RAM ו-256MB מסוג Flash.
בעוד ל-A110 יש 256MB מסוג RAM ו-32MB מסוג Flash.
לפי דעתי צריך לציין זאת בביקורת....
קיימת תמיכה ב WEP, לא אמורה להיות שום האטה בשל שימוש בפרוטוקול זה. שים לב כי WEP לא ממש מאובטח, עדיף לעשות שימוש ב WPA2 בשילוב PSK & TKIP (אשר כמובן נתמכים).ronen61 כתב:יש לי רק שאלה קטנה, איך אני מחבר אותו אלחוטית לרואטר בפרוטקול N, כשהרוטאר משתמש בWEP. האם יש לי אפשרות להכניס את הסיסמא של WEP לנגן? או שעדיף להשתמש בMAC FILTERING?
האם WEP יעכב לי את מהירות העברת התכנים בין הכונן רשת לנגן?...
כרגע לא ניתן לשנות את הפונט ידנית, אלא יש צורך לעשות שימוש בפונט אשר קיים בקושחה אשר מגיעה עם המכשיר. הפונט די נוח לקריאה ולשימוש, לא מאמין שתתאכזב. לגבי שינוי גודל הפונט, קיימים 6 גדלים לבחירה.passanger57 כתב:האם אפשר לשנות את סוג הפונט או להגדיל אותו
שאלה שנייה בהשווה למדיה סנטר שבשניי המצבים הסרטים נמצאים במחשב אחר (סטרימניג)מה מגיב יותר מהר בהפעלת הסרט ובהרצת הסרט קדימה ???...
ניתן למקם את קובץ ה Index מחוץ לספריות וכך אין צורך לדפדף.erezsolan כתב:האם למכשירי ה NMT יש כלי המאפשר תצוגת ICON MODE
כמו ב 4100 (ואני לא מדבר על ה MOVIE JUKEBOX). זה לא הגיוני להכנס לכלכ הספריות עד שמגיעים לקובץ INDEX.HTML.
אני מדבר על יכולת להציג ICONS באופן קבוע....