נגן בלו ריי במחיר נורמלי בארץ

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
toto1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 414
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

michael123 כתב:
nadavck כתב:חברים יקרים, מצאתי את הנגן הזה בקטלוג של BigBox.

SONY Blu ray High Definition player
דגם BDP-S350
מחיר: 2784 ש"ח, או 232 * 12 תשלומים.

אני צופה בסרטים על גבי PS3, אבל לטובת מי שרוצים נגן נשמח לשמוע פרטים נוספים, ביקורות, דעות וכו'.
לדעתי המחיר עדיין יקר עבור נגן... אבל מה אני מבין :)
...
זה נגון entry-level שעלותו 700 שקל בארה"ב ו-1200 באנגליה, הוא לא יתן שום יתרון על PS3, הוא נגן גרוע ל-DVD ולא מפענח את כל הפורמטי ה-lossless הקיימים.

בנוסף הוא מגיע רק עם profile 1.1
...
זה נגן מעולה הרבה יותר מהיר מה PS3 וגם הרבה יותר טוב בתמונה ובסאוונד
תראה את הנתונים הטכניים.
בארה"ב הכל יותר זול וכבר נמאס לדון בזה
תעשה טובה לך תגור שם ותעזוב אותנו בשקט.

ido80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

michael123 כתב: זה נגון entry-level שעלותו 700 שקל בארה"ב ו-1200 באנגליה, הוא לא יתן שום יתרון על PS3, הוא נגן גרוע ל-DVD ולא מפענח את כל הפורמטי ה-lossless הקיימים.

בנוסף הוא מגיע רק עם profile 1.1
...
יש לי את הנגן ואני מאד מרוצה.
ראשית, אני חושב שזה השג של SONY שהצליחו ליצור נגן BLU RAY לא רע בכלל במחיר קצת יותר שווה לכל נפש ממה שהיה נהוג עד אותה תקופה (תזכורת: נגני BLU RAY פחות משוכללים עלו באיזור ה 500$, למעשה רק הBLU RAY של SAMSUNG BDP 1500 התחרה איתו בנישת המחיר).

בקשר ל PS3... אם אני ארצה גם לנצל את הפן המישחקי שלו אני אצטרך להשקיע בעוד ג'ויסטיק + משחקים (400 - 500 ש"ח כל אחד) + כרטיס זיכרון + שלט ל BLU RAY שזה כבר יעבור את מחיר ה 2700 ש"ח שה BLU RAY הזה עולה. יתרה מזו, למחיר של ה S350 יש עוד פוטנציאל לרדת במחיר בארץ (כי המחיר בחו"ל הרבה יותר נמוך). בכל מיקרה המחיר של ה PS3 בחו"ל יותר גבוה מזה של ה S350.

לפי מיטב הבנתי, ב PS3 אפשר גם לשמוע את המאווררים עובדים בשעת פעולת הנגן בעוד שה S350 שקט לגמרי. גם צריכת החשמל של ה PS3 גדולה משמעותית. בניגון סרט BLU RAY ה PS3 צורך 170WATT. לשם השוואה ה BDP-1400 של סמסונג צורך 25 WATT. הרבה יותר ידידותי לסביבה.

אבל האמת היא שאין לי PS3, ואשמח להשוואה יותר מעמיקה מאת עורכי האתר (מהירויות, איכות תמונה, איכות UPSCALE).

מאיפה הגעת למסקנה שה S350 נגן גרוע ל DVD? לא קראתי ביקורת מיקצועית אחת שטוענת את זה וגם לא נוכחתי בביתי שלי שהוא מנגן גרוע DVD. אני מניח שהוא בטח פחות טוב מה OPPO 981 או 983, אבל בפירוש לא גרוע. מה שכן הוא קורא REGION 2 בלבד (אבל גם ה PS3 כך) למרות שגם את זה אפשר לעקוף אם צורבים את הסרט.

בקשר לפרופיל 1.1 - יצא עידכון בסוף ספטמבר שהופך אותו לפרופיל 2.0 . צריך בנוסף לקנות בשבילו מקל USB.
בסופו של דבר, היתרון היחיד שאני רואה של PS3 יש ול S350 אין הוא ה DTS HD MASTER DECODING. אבל אני שוב שואל את עצמי אם אבא שלי היה שם לב להבדלים. אני הבנתי שזה כמו ההבדל בין MP3 לשמיעה מדיסק CD.
יום טוב,
עידו.
:?: :!:

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #23 

UltimateAV
http://www.ultimateavmag.com/hddiscplayers/908sonys350/

מחיר של S350 יירד עוד בכ-100 דולר בחודש הקרוב

נכון שפלייסטאישן רועש ‎(שאני שומע מאוורר רק ממרחק של מטר), אבל איכות הצליל ותמונה פנטסטית (ויש לי על מה לראות ולשמוע)

זה רלוונטי אך ורק ל-HDMI אודיו/וידאו

למי שאין לו preamp עם כניסת HDMI 1.1 חייב נגן עם DAC מאוד איכותי - שאין ב-S350
S350 גם לא מנגן DVD בצורה טובה
מעניין שמבחן של נגן בלו-ריי של DENON גם נכשל בגדול בניגון DVD

PS3 עושה upscale ל-DVD, אבל עדיין DENON שלי הרבה יותר טוב ב-DVD

מבחינת הניגון תכנים HD, עוצמה חישובית/מהירות, יכולת עידכונים ועדכונים אינסופיים, איכות סיגנל (דיגיטלית) - עוד לא ראיתי משהו יותר טוב מ-PS3.. בלי קשר למחיר

יש לי גם 2 שלטים (רגיל ו-DualShock 3), שלט בלוטוט' וגם שלט IR.. אבל אני משתמש בשלט רגיל של הקונסולה, לא יודע למה

ido80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #24 

למי שלא רוצה קונסולת משחקים ומעוניין רק בניגון סרטים לא נראה לי שהייתי ממליץ על PS3 (אם כי לפני עידן ה S350 מאד ייתכן שכן הייתי ממליץ).
למי שמעוניין ב"גם וגם" PS3 הוא הפיתרון הכי משתלם (אבל אז סביר שזה גם יעלה יותר מ S350, בייחוד כשקונים ציוד נילווה + משחקים). בסופו של יום, זה עניין של מה אתה מחפש.
יום טוב,
עידו.
:?: :!:

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”