ישראל - לוקסמבורג + לטביה מהיום
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
סתכל לצדדים ותראה את התוצאות שמושגות - איי פארו מוציאים תיקו מול אוסטריה, צרפת לא פוגעת בכלום, ליכטנשטיין עשתה את המוות לויילס בויילס לפני שהפסידה, בלגיה בקושי ניצחה בבית את ארמניה בתצוגת נפל, הולנד (אומנם בהרכב חסר) מנצחת בבית בקושי רב את איסלנד....sam22 כתב:איך ששוויץ נראו כאןShraGadi כתב:חברה, שכחתם לרגע שנבחרת ה"נגרים" הזו ניצחה את שוויץ בשוויץ 2-1 ??!!
אותה שוויץ שבקושי סחטנו מולה תיקו 2-2 בר"ג......
אז בסה"כ למרות הזוועתון, טוב שיצאנו משם עם 3 נק.........
לא פלא שהפסידו ל"נגרים"
הבושה היא התיקו המביך מול שוויץ
אל תיפול להצהרות של קשטן
זו פשוט בושה
באמת שאני מנסה להתעלם
ולהסתכל על חצי הכוס המלאה
קשה...קשה.......
המפולת היא כמו בבורסה - לא רק אצלנו..... יש בכלל ירידה ברמה. אז אם אנחנו "מעצמה עולמית" מנצחים בחוץ את לוכסמבורג אזי זה סוף העולם ?!
עם נבחרות זוהרות (רביבו את ברקוביץ) לא הצלחנו להעפיל לשום מפעל אזי אולי אם נבחרת אפורה נצליח ???
ואם נעפיל אני בטוח שפדיחות גדולות לא יהיו שם, כי רוב נבחרות אירופה בירידה דרסטית....
זו דעתי, בכל אופן ולא קשור ל"שטיפת המח" של קשטן...
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אני חושב שאם יוון לא היו עולים אז הם היו הרבה פחות מרוצים.moco כתב:עדיף שלא נעלה למונדיאל אם ככה ניראה שם.
אני לא חושב, למשל, שביורו האחרון אוהדי יוון נהנו מזה שנבחרתם משחקת שם....
זה כבר סוג של "צרות של עשירים"
נכון גם לגבינו...
זה בדיוק מה שיקרה אם נשחק כך במונדיאל, נגד יוון היתה ביקורת מאד גדולה ביורו לגבי סגנון המשחק. העניין הזה משפיע על מכירת כרטיסים למשחקים ועל שידורי המשחק ברחבי העולם (וכמובן מרגיז את פיפ"א).shraga007 כתב:
ואם נצא לרגע ממסכת הפטריוטיות, אני לא חושב שמגיע לאיזשהו אוהד כדורגל לראות נבחרת עם כדורגל כל כך שלילי באירוע הספורט הגדול בעולם.
צודק.
ראה מקרה נבחרת יוון והשנאה כלפיה לאור שיטת המשחק העלובה שלה.
נקווה שזה לא יהיה המקרה אצלנו......
למי שחושב שיש ירידה ביכולת של הנבחרות בעולם צריך להבין שבטורנירים גדולים כגון: יורו או מונדיאל יש התעלות של שחקנים ספציפית והנבחרות באופן כללי. המונדיאל זה הבמה הכי גדולה שיש לשחקן בקריירה, הצגת יכולת טובה בכמה משחקים מעלה את שוויו באלפי אחוזים (ראו מקרה ארשבין ודוד ווייה - לא חובה שהם ימכרו לצ'לסי או קבוצת על אחרת, אלא ישדרגו את השכר בקבוצה שלהם לאור התעניינות קבוצות אחרות). הבעיה היא שמרבית השחקנים הישראלים לא מבינים את זה או שהם מבינים ונלחצים ומשחקים גרוע יותר.
כבר חתמתי.
השאלה מה יותר משמעותי, השמחה ברגע שישראל תעלה + הציפייה למונדיאל שכזה, או הבושה של לצפות בהם משחקים בתת רמה.guyezra כתב:אני חושב שאם יוון לא היו עולים אז הם היו הרבה פחות מרוצים.moco כתב:עדיף שלא נעלה למונדיאל אם ככה ניראה שם.
אני לא חושב, למשל, שביורו האחרון אוהדי יוון נהנו מזה שנבחרתם משחקת שם....
זה כבר סוג של "צרות של עשירים"
נכון גם לגבינו......
מסכים איתך, קודם שהדילמה הזו בכלל תהיה ריאלית.
האמת, לנבחרות חלשות שעולות לטורניר גדול יש אפשרות, שלדעתי צריך לנצל אותה, לשחק התקפי לגמרי. הרי אין להן מה להפסיד, אז צריך להנות.
משה
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אני מעדיף שהנבחרת תעפיל, ואולי יהיו תצוגות נפל, אבל אולי בטעות גם תהיה התעלות של הנבחרת.
גם ממכבי חיפה בליגת האלופות לא ציפינו ליותר מדי והם הציגו יכולת מעל ומעבר.
גם ממכבי חיפה בליגת האלופות לא ציפינו ליותר מדי והם הציגו יכולת מעל ומעבר.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

זה הרגיז את כולם רק בגלל שהם ניצחו...ביורו האחרון, כשהם הפסידו, צורת המשחק שלהם לא הטרידה.Phonics כתב:זה בדיוק מה שיקרה אם נשחק כך במונדיאל, נגד יוון היתה ביקורת מאד גדולה ביורו לגבי סגנון המשחק. העניין הזה משפיע על מכירת כרטיסים למשחקים ועל שידורי המשחק ברחבי העולם (וכמובן מרגיז את פיפ"א).shraga007 כתב:
ואם נצא לרגע ממסכת הפטריוטיות, אני לא חושב שמגיע לאיזשהו אוהד כדורגל לראות נבחרת עם כדורגל כל כך שלילי באירוע הספורט הגדול בעולם.
צודק.
ראה מקרה נבחרת יוון והשנאה כלפיה לאור שיטת המשחק העלובה שלה.
נקווה שזה לא יהיה המקרה אצלנו.........
ישראל תזכה ביורו כשהמשיח והחמור הלבן ישבו ביציע
נערך לאחרונה על ידי guyezra ב 14/10/2008 22:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
לא צריך לזכות, אני אהיה מסופק אם נעפיל למונדיאל, ניפול על בית עם נבחרת אטרקטיבית אחת או 2 ... ועם נעבור שלב אחד אפילו, זה יהיה הישג מצויין. עצם ההתרגשות שלפני המשחקים, ההיערכות והכל - זה מה שעושה את העבודה.
תאמין לי, אם נשחק במונדיאל נגד נבחרת ברזיל או ארגנטינה, לא משנה איך הנבחרת תשחק, אנחנו כל המשחק נקסוס ציפורניים ונצפה לאיזה מהלך מצויין שלנו. עצם הציפיה, עצם האכזבה או השמחה בסוף, עצם כל אלה זה מה שמביא את ההתרגשות וזה מה שעושה את הכדורגל לספורט הכי סחיר והכי מושך קהל בכל העולם.
תאמין לי, אם נשחק במונדיאל נגד נבחרת ברזיל או ארגנטינה, לא משנה איך הנבחרת תשחק, אנחנו כל המשחק נקסוס ציפורניים ונצפה לאיזה מהלך מצויין שלנו. עצם הציפיה, עצם האכזבה או השמחה בסוף, עצם כל אלה זה מה שמביא את ההתרגשות וזה מה שעושה את הכדורגל לספורט הכי סחיר והכי מושך קהל בכל העולם.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לא לשכוח, היום ישראל-לטביה.
שימו לב לשעה, 18:00!!!
הליגיונר הפטריוט, יוסי בניון ישחק למרות שהוא פצוע (שוב פעם) ויתפוס את מקומו של מישהו יותר טוב ממנו, הכל למען המולדת...
מה שיפה אצל בניון זה שהוא מתחיל בתירוצים כבר שבוע לפני כל משחק, אני מתנצל מראש אם פגעתי במישהו ממעריציו, אבל כבר נמאס מכל ה"פציעות" שלו והיכולת הבינונית מינוס שהוא מראה בנבחרת.
לקשטן אין אומץ לספסל אותו וחבל.
שימו לב לשעה, 18:00!!!
הליגיונר הפטריוט, יוסי בניון ישחק למרות שהוא פצוע (שוב פעם) ויתפוס את מקומו של מישהו יותר טוב ממנו, הכל למען המולדת...
מה שיפה אצל בניון זה שהוא מתחיל בתירוצים כבר שבוע לפני כל משחק, אני מתנצל מראש אם פגעתי במישהו ממעריציו, אבל כבר נמאס מכל ה"פציעות" שלו והיכולת הבינונית מינוס שהוא מראה בנבחרת.
לקשטן אין אומץ לספסל אותו וחבל.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

מצד אחד, אני חושב שמאז ה-2:2 מול שוויץ לפני איזה 3 שנים הוא לא נתן משחק טוב, מצד שני אף אחד לא מוכן לקחת צ'אנס שיתפספס משחק טוב שלו.
הבעיה שכשהוא פצוע ומשחקים נגד נבחרות שעלולות לכסח, הסיכוי להופעה טובה, נמוך.
הבעיה שכשהוא פצוע ומשחקים נגד נבחרות שעלולות לכסח, הסיכוי להופעה טובה, נמוך.