כדאי להוריד את ה863 קומה אחת למטה לא?
נראה לי שיראה טוב יותר בעין ופחות יפריע למסך (אולי רק לי זה מפריע).

60X200 במחיר כזה? איפה קנית? בצהלה? סביון?ziv_r כתב:התעלה בה עשיתי שימוש הינה רחבה יחסית, 20 ס"מ. תעלה כזאת יחסית יקרה - 146 ש"ח ל 2 מטרים.
לגבי כמות הכבלים, מעבירים הכל ל HDMI, זורקים את כל המכשירים אשר כבר לא רלוונטים (אני מכיר כאלו עם VHS & DVD כאשר פעם אחרונה שהמכשיר עבד היה לפני כמה שנים) והכמות תצטמצם פלאים....

היי היי. אני עוד משתמש באחד כזהziv_r כתב:VHS לרושם? כנראה אתה לא מארח יותר מידי אנשים מהאתראחרת מזמן היית כבר מקבל מנה
...

אסור לפרסם את השם, אבל חנות שאנו עובדים איתה נמצאת באזור תעשיה בכפר סבא, קרוב לתחנת דלק.ziv_r כתב:JEXY & singera,
גם אני התפלאתי על המחיר, אך מכיוון שזה גודל לא סטנדרטי, אלו המחירים. תבדקו בעצמכם מחיר לתעלה בגודל זהה.
רכשתי בא.ד.ר אורון בנתניה....

השיקול העיקרי בהפרדה הוא בטיחות ולכך תצלח תעלת PVC כמו (ואולי יותר) מתעלת פח. לגבי מניעת ההשראה, זו נובעת מעצם הרחקת הכבלים אלה מאלה ולא כתוצאה של כלוב פראדאי (שאגב יכול להיות מחורר)harari כתב:מומלץ גם להעביר כבלי מתח נמוך בתוך תעלות פח בנפרד לכבלי מתח גבוה לסיכוך נוסף ומניעת השראה.
כמובן שאין תעלות פח מחורצות משום שאין משמעות לסיכוך שאינו רציף....

בטיחות הכוונה לסכנת התחשמלות?masterdomo כתב:השיקול העיקרי בהפרדה הוא בטיחות ולכך תצלח תעלת PVC כמו (ואולי יותר) מתעלת פח. לגבי מניעת ההשראה, זו נובעת מעצם הרחקת הכבלים אלה מאלה ולא כתוצאה של כלוב פראדאי (שאגב יכול להיות מחורר)...
יש תעלות חלקות ללא מסילות בפנים (אפילו לבנות) בדיוק כמו תעלת הPVC בתמונות.ziv_r כתב:
harari,
אני צריך תעלה ללא מסילות בשל הציוד שמיקמתי בפנים....