pup26 כתב:נפתח מועדון ...אותו כנ"ל מילה במילה - כולל ההקרנה המטורפת של שלושת הסרטים ברצף - חתיכת מרתון....
תבוא אליי להקרנה חוזרת......
מה יש לך? 50 אינץ עם 8.1? אני פשוט מנסה להבין למה לא לעשות אצלי בנוחות הביתית שלי את המרתון

pup26 כתב:נפתח מועדון ...אותו כנ"ל מילה במילה - כולל ההקרנה המטורפת של שלושת הסרטים ברצף - חתיכת מרתון....

מקרן (106 אינץ'), רק 5.1 אבל שומעים מצוין. אם יש לך תנאים יותר טובים גם אפשרימה יש לך? 50 אינץ עם 8.1? אני פשוט מנסה להבין למה לא לעשות אצלי בנוחות הביתית שלי את המרתון...

אני תמיד חוזר ל BACK TO THE FUTURE אבל הוא לא הכי טוב ולכן השאלה שלך לאיזה סרט "חוזרים" לא כל-כך מתאימה לסרט הכי טוב....nadavck כתב:אני לא מבין מה אנשים לא מבינים כאן... סרט אחד
גם לי יש רשימה של 20 הסרטים האהובים שלי שכוללים את רוב הסרטים שמדברים עליהם כאן.
אבל לכל אחד יש סרט אחד שהוא "ה"סרט שלו. שתמיד בסופו של דבר הוא יחזור לסרט הזה.
לדעתי על זה מדובר כאן ולא על איזה סרט חייזרים כמו הנוסע השמיני 2 שהוא סרט אקשן בינוני במקרה הטוב...

כנראה שלא הסברתי לנכון את הכוונה שלי כאשר השתמשתי במילה "חוזרים".שח_מט כתב:אני תמיד חוזר ל BACK TO THE FUTURE אבל הוא לא הכי טוב ולכן השאלה שלך לאיזה סרט "חוזרים" לא כל-כך מתאימה לסרט הכי טוב....nadavck כתב:אני לא מבין מה אנשים לא מבינים כאן... סרט אחד
גם לי יש רשימה של 20 הסרטים האהובים שלי שכוללים את רוב הסרטים שמדברים עליהם כאן.
לדעתי על זה מדובר כאן ולא על איזה סרט חייזרים כמו הנוסע השמיני 2 שהוא סרט אקשן בינוני במקרה הטוב......

Caligula - יש גם אפוס היסטורי (בערך). אולי צריך שרשור של הסרטים שהם כל כך גרועים עד שהם טובים (לדוגמא "מוות אכזרי").Multimediaman כתב:Debbie does Dallas...

זה בסדר תן לאנשים להתבטא זה מעניין לשמוע מה אנשים חושבים...nadavck כתב:אני לא מבין מה אנשים לא מבינים כאן... סרט אחד
לדעתי על זה מדובר כאן ולא על איזה סרט חייזרים כמו הנוסע השמיני 2 שהוא סרט אקשן בינוני במקרה הטוב...

') javascript:emoticon('
')
משלנו זה רק אוונטי פופולוzy כתב:בקטגורית הסרט הזר- Black Cat, White Cat
ומשלנו- גבעת חלפון אינה עונה
...

לחלוטין נותןtnt424 כתב:זה בסדר תן לאנשים להתבטא זה מעניין לשמוע מה אנשים חושבים...nadavck כתב:אני לא מבין מה אנשים לא מבינים כאן... סרט אחד
לדעתי על זה מדובר כאן ולא על איזה סרט חייזרים כמו הנוסע השמיני 2 שהוא סרט אקשן בינוני במקרה הטוב......

theAman כתב:Multimediaman כתב:Debbie does Dallas...![]()
...

איזה מחסום? מחסום ה gag reflex ?guyezra כתב:theAman כתב:Multimediaman כתב:Debbie does Dallas...![]()
...
![]()
גרון עמוק.
סרט פורץ דרך!...