אני תקליטן ועד עכשיו אני מנסה להבין אייך הייתי עושה חתונות עם קלטות וואי וואי אם היום אני אבוא לחתונה עם קלטות הדבר היחידי שיעבור לחתן והכלה בראש זה עורך דין טוב לא נוסטלגיה
מישהו מזהה את הקלטת שלו ?
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
באמת נוסטלגיה ממש מרגש
אני תקליטן ועד עכשיו אני מנסה להבין אייך הייתי עושה חתונות עם קלטות וואי וואי אם היום אני אבוא לחתונה עם קלטות הדבר היחידי שיעבור לחתן והכלה בראש זה עורך דין טוב לא נוסטלגיה
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
tascam, אני ממש לא מהמר שזה יחזור (אם אתה רומז כמו תקליטים).
אומנם אפשר לקבל יחסית איכות לא רעה מקלטות, אבל המגבלות שלה (רוחב פס, תחום דינמי, רצפת רעש גבוהה, כל הבעיה של לקפוץ לשיר הבא ואמינות נמוכה של הטייפים) פשוט לא ייתנו לזה...
נמר, אם אתה תקליטן עכשיו ברור לי למה אתה מחפש "עוצמה" ברמקולים.....
אומנם אפשר לקבל יחסית איכות לא רעה מקלטות, אבל המגבלות שלה (רוחב פס, תחום דינמי, רצפת רעש גבוהה, כל הבעיה של לקפוץ לשיר הבא ואמינות נמוכה של הטייפים) פשוט לא ייתנו לזה...
נמר, אם אתה תקליטן עכשיו ברור לי למה אתה מחפש "עוצמה" ברמקולים.....
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אחרי 10 שנים שאני כל היום שומע רעש השמיעה שלי ושלך ממש לא אותו הדבר תשאל את האשה כמה פעמים היא מנמיכה לי את הטלוויזיה ביום ...
בחודש הבא יש לי בדיקת שמיעה מקווה שאעבור אותה בשלום...
ותשובה לבחור tamiral
כיוון שאני תקליטן אני צריך אולפן לערוך את המוסיקה שלי וזה סחף אותי להקלטות ...
אם אתה מכיר את התקליט החדש של בלדי אולייר יש שם תודה מיוחדת לטכנאי ההקלטה נמר לוי וההגברה באה עם המיקצוע מה לעשות...
בגלל זה אני חושב שונה מכם בנוגע לסאונד אני חושב שרמקול זה כמו בן אדם יש חננות שבאים מבתים של עשירים ויש כאלה שנילחמים על כבודם
בחודש הבא יש לי בדיקת שמיעה מקווה שאעבור אותה בשלום...
ותשובה לבחור tamiral
כיוון שאני תקליטן אני צריך אולפן לערוך את המוסיקה שלי וזה סחף אותי להקלטות ...
אם אתה מכיר את התקליט החדש של בלדי אולייר יש שם תודה מיוחדת לטכנאי ההקלטה נמר לוי וההגברה באה עם המיקצוע מה לעשות...
בגלל זה אני חושב שונה מכם בנוגע לסאונד אני חושב שרמקול זה כמו בן אדם יש חננות שבאים מבתים של עשירים ויש כאלה שנילחמים על כבודם
היית צריך לראות את ההורים שלי שהתקליטן הגיע לבר מצווה עם ארגז תקליטי וונילנמר כתב:באמת נוסטלגיה ממש מרגש![]()
אני תקליטן ועד עכשיו אני מנסה להבין אייך הייתי עושה חתונות עם קלטות וואי וואי אם היום אני אבוא לחתונה עם קלטות הדבר היחידי שיעבור לחתן והכלה בראש זה עורך דין טוב לא נוסטלגיה...
התפלצו זה לא מילה
וטדרך אגב אם לא תעבור את הבדיקה זה אומר שפיור אקוסטיק לא טובים????
מאיפה 5 עד 10? קסטות היו פופולאריות כ 30 שנה. עד לכניסת הדיסק למכוניות.yuda_gur כתב:אחלה.
שימו לב מוצר אודיו שהפך בתוך 5 עד 10 שנים למוצר ארכיאולוגי.
כל שכן זקן שבט כמוני זוכר את הקלטות הגדולות ( למישהו יש תמונה?).
ועכשיו דמיינו מה יהיה בעוד 10 שנים....
אגב קסטות היו אהובות במיוחד על הילדים הקטנים. אין על למשוך את כל הסרט החוצה ולעשות פלונתרים.
משה
הבעיה שלי שבן דוד הקטן אוהב את מה שבפנים ובינתיים הנזק זה מגבר ואוזניות-וזה ממשיך לגדול- האם זה סימן שהוא יהיה אודיופיל???lironk כתב:לא יעזור , ילדים הכי אוהבים וזה בדוק את השקיות של מוצרים כגון : רסיברים , מקרנים , DVD ,עכשיו לך תסביר את זה לאישתך.....