תגובות לביקורת: bluelounge CableBox - די לחוטים!
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
אם המוצר יראה סנוניות של הצלחה אין ספק שתוכלו למצוא אותו ב20 שקלים
הרי אין פה עלות פיתוח או רכיבים או משהו מסובך...
זה פלסטיק, עלות יצור של כמה אגורות ליחידה..
זה יגיע בסופו של דבר למחיר מצחיק
אגב, מעניין אותי לדעת אם לחברה יש מהנדסים שבדקו את הנושא ובאמת יכולים לאשר שכל החום שהשנאים מוציאים יכול להשמר בתוך הקופסא בלי ליצור דליקה, סה"כ מדובר במקום שהוא מטבעו חם, מאחורי כל המגברים/ממירים וכל מכשירי החשמל פולטי החום.
בסופו של דבר אני חושב שצריך להיות לזה אישור מהנדס אחרת זה סיכון מיותר
הרי אין פה עלות פיתוח או רכיבים או משהו מסובך...
זה פלסטיק, עלות יצור של כמה אגורות ליחידה..
זה יגיע בסופו של דבר למחיר מצחיק
אגב, מעניין אותי לדעת אם לחברה יש מהנדסים שבדקו את הנושא ובאמת יכולים לאשר שכל החום שהשנאים מוציאים יכול להשמר בתוך הקופסא בלי ליצור דליקה, סה"כ מדובר במקום שהוא מטבעו חם, מאחורי כל המגברים/ממירים וכל מכשירי החשמל פולטי החום.
בסופו של דבר אני חושב שצריך להיות לזה אישור מהנדס אחרת זה סיכון מיותר
- MadCow
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1219
אין לי מושג למה לשלם הון תועפות (200 שקל לפלסטיק מבחנתי זה הון תועפות).
אני קניתי בדיוק את אותו דבר. מעין תעלת פלסטיק כזו שניתן לפרק אותה ולהכניס לבפנים את כל הכבלים. התעלה מוברגת לקיר וכל החשמל של החדר נכנס לשם. היא גם פתוחה מהצדדים ככה שאין בעיות אוורר.
אצלי התעלה באורך של בערך 1.5-2 מטר וזה עלה 50 ש"ח.
אני קניתי בדיוק את אותו דבר. מעין תעלת פלסטיק כזו שניתן לפרק אותה ולהכניס לבפנים את כל הכבלים. התעלה מוברגת לקיר וכל החשמל של החדר נכנס לשם. היא גם פתוחה מהצדדים ככה שאין בעיות אוורר.
אצלי התעלה באורך של בערך 1.5-2 מטר וזה עלה 50 ש"ח.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46471
- MadCow
-
- חבר ותיק

הכל. יש לי שם "רכבת" של 5-6 שקעי חשמל. בעבר גם היה שם שנאי כזה של מדפסת וגם מגן ברקים. לטעמי נכנס בלי בעיות, אולי קצת צפוף. אני מאמין שגם אפשר לקנות כזה פלסטיק יותר רחב ואז זה יכנס עוד יותר בלי בעיות
אם יש ביקוש לתמונה, אני אצלם כמה תמונות שיהיה יותר מובן על מה אני מדבר
אם יש ביקוש לתמונה, אני אצלם כמה תמונות שיהיה יותר מובן על מה אני מדבר
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- tnt424
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
סיקור מצויין
אבל לא נראה לי שזה יספיק בשבילי גם נראה קצת מפחיד מבחינת כמות החום שתיווצר בקופסה הקטנה הזו....
תודה אבל
אבל לא נראה לי שזה יספיק בשבילי גם נראה קצת מפחיד מבחינת כמות החום שתיווצר בקופסה הקטנה הזו....
תודה אבל
- chalmh
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
אני חושב שזיו הביא רעיון טוב ופתרון לבעיית הכבילה וריבוי המפצלים. גם הרעיונות האחרים לא פסולים. באשר לעלות, הכל יחסי להיצע וביקוש. מעניין אם מישהו שטוען שהמחיר גבוה, היה בעצמו מייצר קופסאות כאלו או דומות - כמה היה מבקש עבורן כדי למכור ללקוח פוטנציאלי. יש קצת הבדל בעיצוב בין הקופסה שזיו הציע לבין כל קופסת חשמל תעשייתית או תעלת פלסטיק. יתרון נוסף של הקופסה זאת הניידות שלה לעומת התעלה, אם אתם במקרה רוצים לשנות את מיקום המערכת. אני בטוח שהחומרים מהם עשויה הקופסה עומדים בתקינה מתאימה לגבי חום וחלילה דליקה כך שהם רק נמסים ולא בוערים.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- motico
-
- כתב

- תגובות: 1510
זיו
טוב שהעלית את הנושא.
כל מי שמחובר עם יותר משלושה כבלים מיד מחפש פיתרון אסתטי ועצם הכתיבה כבר מציף אותנו ברעיונות נוספים פרי המצאתם של חברי האתר.
לי אין שנאים כך שאין בעיה של חום, אבל בנושא הבלגן נראה שקופסת הפלסטיק היא פתרון טוב.
טוב שהעלית את הנושא.
כל מי שמחובר עם יותר משלושה כבלים מיד מחפש פיתרון אסתטי ועצם הכתיבה כבר מציף אותנו ברעיונות נוספים פרי המצאתם של חברי האתר.
לי אין שנאים כך שאין בעיה של חום, אבל בנושא הבלגן נראה שקופסת הפלסטיק היא פתרון טוב.
מוטי
- MadCow
-
- חבר ותיק

תמונות
תמונות של התעלה אצלי בחדר.
היא באורך 1.20, יש עוד יתרה במחסן לפי מה שהבנתי. אכן עלה 50 ש"ח איפשהו פה בחולון (אבא שלי לא זכר, הוא רק אמר שקוראים לזה משהו כמו 'שיווק ישיר'). העומק של זה בערך 9 ס"מ.
פעם שכנו פה יחידיו בשלום שנאי של מודם, ראוטר ומדפסת... התעלה פתוחה מהצדדים כך שאין בעיות אוורר. אכן לפעמים זה קצת חם, אבל אפשר גם להוסיף חורי אוורר למטה.
שימו לב שהכבלים שמשתרכים בצד ולמעלה הם כבלים של מחשב שחייבים להיות בחוץ, כל השאר בפנים...
סגור :
http://img504.imageshack.us/my.php?imag ... 909kv2.jpg
פתוח:
http://img141.imageshack.us/my.php?imag ... 722mg5.jpg
היא באורך 1.20, יש עוד יתרה במחסן לפי מה שהבנתי. אכן עלה 50 ש"ח איפשהו פה בחולון (אבא שלי לא זכר, הוא רק אמר שקוראים לזה משהו כמו 'שיווק ישיר'). העומק של זה בערך 9 ס"מ.
פעם שכנו פה יחידיו בשלום שנאי של מודם, ראוטר ומדפסת... התעלה פתוחה מהצדדים כך שאין בעיות אוורר. אכן לפעמים זה קצת חם, אבל אפשר גם להוסיף חורי אוורר למטה.
שימו לב שהכבלים שמשתרכים בצד ולמעלה הם כבלים של מחשב שחייבים להיות בחוץ, כל השאר בפנים...
סגור :
http://img504.imageshack.us/my.php?imag ... 909kv2.jpg
פתוח:
http://img141.imageshack.us/my.php?imag ... 722mg5.jpg
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
MadCow,
רעיון פשוט, זול וקל. אעמץ אותו ביתר המחשבים.
רעיון פשוט, זול וקל. אעמץ אותו ביתר המחשבים.
- MadCow
-
- חבר ותיק

בבקשה !
אם תרצה אני אלחץ על אבא שלי להזכר מאיפה הוא קנה את זה
אפשר גם לצבוע את הפלסטיק בצבע הקיר ואז זה נראה פחות נורא או למשקיעים אפילו לצייר איזה ציור נחמד...
אפשר גם לצבוע את הפלסטיק בצבע הקיר ואז זה נראה פחות נורא או למשקיעים אפילו לצייר איזה ציור נחמד...
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
זאת תעלה עבה פשוט, אמור להיות ב ace ודומיו...
החסרון הוא שצריך לתלות את זה על הקיר עם ברגים אחרת זה יתנדנד.
החסרון הוא שצריך לתלות את זה על הקיר עם ברגים אחרת זה יתנדנד.
שחר
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
התלייה על הקיר הוא היתרון של הרעיון הזה - אין בלגן על הרצפה.spacedude כתב:זאת תעלה עבה פשוט, אמור להיות ב ace ודומיו...
החסרון הוא שצריך לתלות את זה על הקיר עם ברגים אחרת זה יתנדנד....
קידוח ברגים זה 2 דקות עבודה.
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
4 ברגים לפחוח, ולקדוח זה ממש לא בעיה,
שחר
- nexus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
אחלה רעיון
יופי של מאמר
קצר ותמציתי
(גם הרעיון וגם המאמר)
מאוד מאוד " זיוי "
When you hire people that are smarter than you are, You prove you are smarter than they are.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73431
- שם מלא: ערן
אחלה מאמר... אבל...
30 דולר לקופסת פלסטיק?!
30 דולר משלוח לקופסת פלסטיק?!
רק לי זה נשמע הזוי?
אני אאמץ את הפיתרון של MadCow - אשמח אם מישהו יוכל לציין אפא אפשר לרכוש משהו כזה באיזור נתניה.
30 דולר לקופסת פלסטיק?!
30 דולר משלוח לקופסת פלסטיק?!
רק לי זה נשמע הזוי?
אני אאמץ את הפיתרון של MadCow - אשמח אם מישהו יוכל לציין אפא אפשר לרכוש משהו כזה באיזור נתניה.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

תבדוק בכל חנות טמבור.
אם אתה קרוב לאיזור התעשייה החדש, יש לך את זייפר ברחוב הראשי.
אם אתה קרוב לאיזור התעשייה החדש, יש לך את זייפר ברחוב הראשי.
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
יופי של מאמר!
אחד הנושאים הכאובים ביותר. מישהו יודע מה גורם לכבלים לזוז ולהתפתל זה על זה? ואיך הקשרים האלו נוצרים? אני נשבע ששמתי אותם אחד על השני וכשמזיזים את המזנון יש שם ערבוביה מדהימה! נראה כמו נסיונות הזדווגות של השנאים.
הפתרון של קופסת הפלסטיק מתאים יותר למקום גלוי מסיבה אסטטית ולכן התעלה הגדולה מתאימה למקום מוסתר.
מעורר מחשבות ותוכניות...
אחד הנושאים הכאובים ביותר. מישהו יודע מה גורם לכבלים לזוז ולהתפתל זה על זה? ואיך הקשרים האלו נוצרים? אני נשבע ששמתי אותם אחד על השני וכשמזיזים את המזנון יש שם ערבוביה מדהימה! נראה כמו נסיונות הזדווגות של השנאים.
הפתרון של קופסת הפלסטיק מתאים יותר למקום גלוי מסיבה אסטטית ולכן התעלה הגדולה מתאימה למקום מוסתר.
מעורר מחשבות ותוכניות...
Enjoy the Silence
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
נראה לי שעם כמות הכבלים שיש לי מאחורי המערכת אני מביא בפעם הבאה שאני במילואים ארגז של פגזים 105 מ"מ.....
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה