נגני בלוריי במחיר שפוי - לא בקרוב

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #21 

http://www.electronichouse.com/article/ ... nch_plasma

$149 Blu-ray player, $199 name-brand Blu-ray player bundled with some discs

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #22 

בנתיים זה סתם תחזיות לבביות לגבי נגני Blu-ray מדור לא רלוונטי, עדיין אין פה ממש בשר.

saar156
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 966
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #23 

נגן BDP-S300 של סוני נמכר בפחות מ200$
http://www.engadgethd.com/2008/09/21/so ... below-200/

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #24 

מה שטוב עם Blu Ray זה שכל פעם מוצאים סיבה נוספת לכך שהפריצה הבאה שלהם תהייה Real Soon Now (סימן רשום של חברת אפל). קודם זה בגלל שהשותפים ההמומים לא מסכימים לכל מה שסוני אומרים ולכן לא מצליחים לסגור ולהעביר תקן, אחר כך זה האנשים הרעים מ HD DVD שמפריעים, או שזה בגלל שהנגן היחיד שבאמת עובד הוא ה PS3 (אבל תיכף יגיע BD בפרופיל 2 ואז באמת תראו כמה שזה טוב!) . עכשיו התיקווה הגדולה היא נגנים זולים.

ומה יהיה כשיגיעו נגנים זולים (אם בכלל), אז הסיפור יהיה שהתקליטורים נמכרים יקר מידי?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 325 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #25 

Catskinner כתב:מה שטוב עם Blu Ray זה שכל פעם מוצאים סיבה נוספת לכך שהפריצה הבאה שלהם תהייה Real Soon Now (סימן רשום של חברת אפל). קודם זה בגלל שהשותפים ההמומים לא מסכימים לכל מה שסוני אומרים ולכן לא מצליחים לסגור ולהעביר תקן, אחר כך זה האנשים הרעים מ HD DVD שמפריעים, או שזה בגלל שהנגן היחיד שבאמת עובד הוא ה PS3 (אבל תיכף יגיע BD בפרופיל 2 ואז באמת תראו כמה שזה טוב!) . עכשיו התיקווה הגדולה היא נגנים זולים.

ומה יהיה כשיגיעו נגנים זולים (אם בכלל), אז הסיפור יהיה שהתקליטורים נמכרים יקר מידי?
...
הבעיה של הבלו ריי הוא שבינתיים הוא מציע מעט מדי, תמורת יותר מדי. בניגוד למהפכת ה-DVD, ששם אפשר היה לראות שיפור משמעותי באיכות התמונה והקול לעומת VCR, בבלו ריי השיפור בקול הוא זניח עבור רוב המשתמשים (אני למשל, לא רואה את עצמי מוסיף רמקולים לתצורה 7.1, ולא מתרגש שיש פסקול ללא דחיסה), והשיפור בתמונה רלוונטי רק למי שיש לו HDTV - וזה עדיין מיעוט.

אז יש פה קצת ביצה ותרנגולת - מחירי הנגנים והדיסקים לא ירדו לפני שאנשים רבים יקנו אותם, ולא יקנו אותם אם מחיריהם לא יהיו סבירים, ולפני שתהיה הצדקה לשדרג את ה-TV ל-HDTV. אבל השינוי כבר מתרחש - בחנויות יש חגיגה עם דגמי HD-READY ו-FHD, ואפילו בישראל, הוט ויס טיפין טיפין נכנסות לעולם ה-HD. אני לא רואה שום מתאר שבו הבלו ריי לא יפרוץ ויחליף את ה-DVD, זו באמת רק שאלה של זמן. אז יכול להיות שהנגנים יגיעו לרמה של מאות שקלים בודדות רק בעוד שנתיים ולא בעוד שנה, אבל זה יקרה, פשוט כי האלטרנטיבה (HD ON DEMAND) רחוקה עוד יותר.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #26 

odedee כתב:
Catskinner כתב:מה שטוב עם Blu Ray זה שכל פעם מוצאים סיבה נוספת לכך שהפריצה הבאה שלהם תהייה Real Soon Now (סימן רשום של חברת אפל). קודם זה בגלל שהשותפים ההמומים לא מסכימים לכל מה שסוני אומרים ולכן לא מצליחים לסגור ולהעביר תקן, אחר כך זה האנשים הרעים מ HD DVD שמפריעים, או שזה בגלל שהנגן היחיד שבאמת עובד הוא ה PS3 (אבל תיכף יגיע BD בפרופיל 2 ואז באמת תראו כמה שזה טוב!) . עכשיו התיקווה הגדולה היא נגנים זולים.

...
הבעיה של הבלו ריי הוא שבינתיים הוא מציע מעט מדי, תמורת יותר מדי. בניגוד למהפכת ה-DVD, ששם אפשר היה לראות שיפור משמעותי באיכות התמונה והקול לעומת VCR, בבלו ריי השיפור בקול הוא זניח עבור רוב המשתמשים (אני למשל, לא רואה את עצמי מוסיף רמקולים לתצורה 7.1, ולא מתרגש שיש פסקול ללא דחיסה), והשיפור בתמונה רלוונטי רק למי שיש לו HDTV - וזה עדיין מיעוט.

אז יש פה קצת ביצה ותרנגולת - מחירי הנגנים והדיסקים לא ירדו לפני שאנשים רבים יקנו אותם, ולא יקנו אותם אם מחיריהם לא יהיו סבירים, ולפני שתהיה הצדקה לשדרג את ה-TV ל-HDTV. אבל השינוי כבר מתרחש - בחנויות יש חגיגה עם דגמי HD-READY ו-FHD, ואפילו בישראל, הוט ויס טיפין טיפין נכנסות לעולם ה-HD. אני לא רואה שום מתאר שבו הבלו ריי לא יפרוץ ויחליף את ה-DVD, זו באמת רק שאלה של זמן. אז יכול להיות שהנגנים יגיעו לרמה של מאות שקלים בודדות רק בעוד שנתיים ולא בעוד שנה, אבל זה יקרה, פשוט כי האלטרנטיבה (HD ON DEMAND) רחוקה עוד יותר.
...
HDTV הוא תקן הכרחי בצפון אמריקה, יש שם המון ביתים עם מכשיר HD, רוב הערוצים משדרים HD וכו'
ישראל לא הייתה נחשבת ולא תהיה פונקציה בהתפתחות של בלו-ריי, הצרכן הישראלי הממוצע רואה את DVD כפסגת הטכנולוגיה עדיין, וגם לא נראה לי שמישהו יתחיל ליבא בלו-ריי ולמכור פה במחירים שפויים. הרי אף יבואן לא עובד בארץ עם margins יותר נמוכים מ-30%

להבדיל, אני כל הזמן רואה אנשים נכנסים ל-HMV בקנדה ויוצאים עם חבילה של דיסקים בלו-ריי, אפשר לקנות את רוב הדיסקים בין 20 ל-25 דולר, לצרכן אמריקאי זה לא כסף

nbaron
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 185
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #27 

ziv
המידע שרשמתי לך שייצא בקרוב מאוד מכשיר בפחות מאלפיה אינו שמועה !!!
אני יכול גם לרשום לך כמה הוא יעלה ואיזו חברה תשווק אותו "ותשבור את השוק" - אולם לא נראה לי שאני אסתכן בפיטורין מהעבודה בטווח הקרוב (בייחוד כמו שהמשק נראה כיום....)
אולם בקרוב מאוד שהמוצר ייצא במחיר המצחיק - תזכור איפה קראת על כך לראשונה - ואני מבטיח לשלוח לך הודעה בפרטי עם קישור לשירשור הנוכחי
נ.ב המוצר ייצא עד סוף השנה

saar156
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 966
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #28 

נגן BD-P1500 של סמסונג נמכר בפחות מ200$
http://www.engadgethd.com/2008/09/22/sa ... -under-200/

שלח תגובה