התחדשתי במנורות NOS טלפונקן ECC82
אייל,
הבעיה היא,שאנו חוזרים לאותה נק' מוצא בסיסית והיא תקציב.
הלמידה במקרה הזה משמועתה התנסות עם מ"ס רב של שפופרות למשך תקופת זמן ממושכת,והלמידה הזאת אינה זולה ואינה נגישה לכל אחד.
לבעלי תקציב (ועצבי ברזל...),השיטה הנ"ל היא הרלוונטית. לקצרים במזומנים,ייעוץ והכוונה ע"י חברים ואודיופילים ברשת היא התשובה. לטכנוקרטים-הנתונים הם שקובעים וכן הלאה...הקיצר,אין דרך אחת בלבד שמתאימה לכולם!
דרך אגב,לא הבנתי בדיוק מה הבעייתיות בדרך שאבי בחר ?
בהנחה שהוא רוצה לשדרג את הסאונד ע"י החלפת שפופרות הכניסה ברכיבים,מה היה עליו לעשות (במובן הריאלי...) לטענתך?
הבעיה היא,שאנו חוזרים לאותה נק' מוצא בסיסית והיא תקציב.
הלמידה במקרה הזה משמועתה התנסות עם מ"ס רב של שפופרות למשך תקופת זמן ממושכת,והלמידה הזאת אינה זולה ואינה נגישה לכל אחד.
לבעלי תקציב (ועצבי ברזל...),השיטה הנ"ל היא הרלוונטית. לקצרים במזומנים,ייעוץ והכוונה ע"י חברים ואודיופילים ברשת היא התשובה. לטכנוקרטים-הנתונים הם שקובעים וכן הלאה...הקיצר,אין דרך אחת בלבד שמתאימה לכולם!
דרך אגב,לא הבנתי בדיוק מה הבעייתיות בדרך שאבי בחר ?
בהנחה שהוא רוצה לשדרג את הסאונד ע"י החלפת שפופרות הכניסה ברכיבים,מה היה עליו לעשות (במובן הריאלי...) לטענתך?
! Ride with the wind of change
איל, עזוב שטויות, אני לא יודע מאיפה ההתקפה הזאת באה אבל היא הייתה ממש לא לעניין.Eyal_W כתב:אבי , ברור שאין פה עניין אישי לפחות לא מצידי .
חבל שאני לא יכול להראות לך מה קיבלתי בה"פ בעקבות מה שכתבתי .
בסה"כ אם אתה פותח פוסט , אל תצפה רק להידד , תלמד לקבל ביקורת .
אני לוויתי אותך חלק במסע , אבל בסופו של דבר קיבלתי אי אלו תובנות .
תהיה מאושר בחלקך , אם אתה אוהב ... אז ברור שאתה לא מתרגש ממה שכתבתי .
שוב , כתבתי את אשר כתבתי באופן עניני לגמרי ולגופו של נושא....
אני מקווה מאוד שזה לא אישי נגדי (אבל גם אם כן אני מנחש את הסיבה) אבל זה לא נראה ככה.
99% מהשירשורים בפורום שאתה מנהל הם "התחדשתי" אז מה קרה?
אני לא מצפה להידד ואני יודע לקבל ביקורת אבל רק כשהיא ענינית ויש בה הגיון.
בכל מקרה אני ממש ממש לא רוצה לכתוב את דעתי על ההודעות שלך וכמו שחברי הטוב ישראל לופו אמר לי פעם "אבי, לפעמים לא להגיב זאת התגובה הטובה ביותר" אז אתה יודע מה, אני לא יגיב, תהנה מהספק..
99% מהשירשורים בפורום שאתה מנהל הם "התחדשתי" אז מה קרה?
מספר לא מדוייק , אני מסכים איתך שאני שניתי קצת גישה .......
פשוט נימאס לי ולחברים לראות עמודים שלמים שלא תורמים דבר וחצי דבר לקהילה .
אתה יכול לראות זאת גם בשרשור החדשתי של ליאור .
אין פה עניין אישי אז אל תחפש אותו .
aviv007
אני אסביר לך את הבעייתיות ..
אבי כותב שהמערכת שלו נישמעת ניפלא (גם ללא החלפת מנורות ) ואי לכך הוא לא עומד באף אחד משלושת הקריטריונים לבדיקה שהצגתי .
הציפיה שלי (אבי גם בשבילך ) היא שיגיע הבחור ויכתוב .
לאחר האזנה Xשעות למערכת Y גיליתי ש Z מפריע לי ולכן החלטתי לשפר A .
בחנתי A1 , וגם A2 וגם A3 .
גיליתי של A1 משפיע R1
גיליתי של A2 משפיע R2
גיליתי של A3 משפיע R3
ולכן החלטתי ללכת על A2 .
וכך נוכל כולנו להנות משרשור עם בשר ... ואולי עם יכולת הבנה על התהליך שעבר הבחור.
תבין לא יכול להיות באותו המשפט
המערכת שלי נישמעת מצויין , ולכן אני משפר אותה .
מספר לא מדוייק , אני מסכים איתך שאני שניתי קצת גישה .......
פשוט נימאס לי ולחברים לראות עמודים שלמים שלא תורמים דבר וחצי דבר לקהילה .
אתה יכול לראות זאת גם בשרשור החדשתי של ליאור .
אין פה עניין אישי אז אל תחפש אותו .
aviv007
אני אסביר לך את הבעייתיות ..
אבי כותב שהמערכת שלו נישמעת ניפלא (גם ללא החלפת מנורות ) ואי לכך הוא לא עומד באף אחד משלושת הקריטריונים לבדיקה שהצגתי .
הציפיה שלי (אבי גם בשבילך ) היא שיגיע הבחור ויכתוב .
לאחר האזנה Xשעות למערכת Y גיליתי ש Z מפריע לי ולכן החלטתי לשפר A .
בחנתי A1 , וגם A2 וגם A3 .
גיליתי של A1 משפיע R1
גיליתי של A2 משפיע R2
גיליתי של A3 משפיע R3
ולכן החלטתי ללכת על A2 .
וכך נוכל כולנו להנות משרשור עם בשר ... ואולי עם יכולת הבנה על התהליך שעבר הבחור.
תבין לא יכול להיות באותו המשפט
המערכת שלי נישמעת מצויין , ולכן אני משפר אותה .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אייל,
גם אני מצאתי את עצמי משדרג לא פעם מכשירים גם כשהשיפור היה מזערי וגם כשהמטרה של השיפור היא טיפה לגוון ולשנות את אופי התמונה/הצליל. לא רואה בזה כל בעיה.
il62,
דווקא אייל הוא מראש המאמינים בהבדלים בין כבלים - רק לאחרונה הוא סיפר לי על כבל חדש - בהתרגשות שאני אישית שומר לדיסק מדהים או שדרוג מסך...
גם אני מצאתי את עצמי משדרג לא פעם מכשירים גם כשהשיפור היה מזערי וגם כשהמטרה של השיפור היא טיפה לגוון ולשנות את אופי התמונה/הצליל. לא רואה בזה כל בעיה.
il62,
דווקא אייל הוא מראש המאמינים בהבדלים בין כבלים - רק לאחרונה הוא סיפר לי על כבל חדש - בהתרגשות שאני אישית שומר לדיסק מדהים או שדרוג מסך...
עופר כפי שכתבתי
אם הרציונאל אומר כפי שכתבת :
יש לך יופי של עילה לשידרוג.
כך שאם היית פותח שרשור "התחדשתי" והיית כותב
את הרציונל , הדרך והתוצאה אין עם זה בעיה.
בעיה קיימת כשהרציונאל לא קיים .
"המערכת נישמעת פצצות אבל שידרגתי .,"
ד"א לי אישית אין בעיה עם זה שאנשים משדרגים גם מסיבות שאחרות לחלוטין
כגון : לי יש יותר גדול !!!
כל מה שאני טוען שאם פתחת שירשור כדאי שתסביר את המהלך .
אם הרציונאל אומר כפי שכתבת :
יש לך יופי של עילה לשידרוג.
כך שאם היית פותח שרשור "התחדשתי" והיית כותב
את הרציונל , הדרך והתוצאה אין עם זה בעיה.
בעיה קיימת כשהרציונאל לא קיים .
"המערכת נישמעת פצצות אבל שידרגתי .,"
ד"א לי אישית אין בעיה עם זה שאנשים משדרגים גם מסיבות שאחרות לחלוטין
כגון : לי יש יותר גדול !!!
כל מה שאני טוען שאם פתחת שירשור כדאי שתסביר את המהלך .
פרטים
פרטים
מה מיותר ?
אני מעדיף לבזבז עוד הרבה מקום בשרתים ולו שהמטרה "דיון אודיפילי ענייני " תמומש !
אני מעדיף לבזבז עוד הרבה מקום בשרתים ולו שהמטרה "דיון אודיפילי ענייני " תמומש !
פרטים
פרטים
אייל
אתה יודע היטב שאני מבין אלו שמתקוממים כנגד "שירשורי התחדשתי " שאינם תורמים במאומה ושאינם מפרטים מה, מי למה וכו'..
הפעם "הביקורת" שלך, לדעתי, הייתה שלא במקומה, לא לעיניין ואף נוסחה באופן אישי ופוגע.
כל ה"רציונאל" שלך, כלשונך, לדעתי מוטעה, גם מי שאינו "ציודופיל לשמו" תמיד מרוצה ממה שיש לו ומה שיש לו, תמיד, נשמע לו נפלא אך באותה מידה האודיופיל תמיד חותר לשפר עוד יותר את מה שיש. המרדף האין סופי הזה אחר הצליל המושלם המרגש או מה שלא יהיה הוא, לטעמי, חלק בלתי נפרד מהתחביב.
דרך אגב, אני אישית לא מוצא שום פסול בלהיות ציודופיל ואף הכרזתי על עצמי ככזה בשירשור שכותרתו "אני ציודופיל גאה.."
מה כל כך פסול בשירשור ההתחדשתי הזה של אבי - הוא פירט מה הוא קנה ולמה הוא עשה זאת (כי הוא קרא או שמע שזה משפר את הצליל) שיתף אותנו בשיקולים שלו וכו'. לא מצליח להבין על מה יצא קצפך..
שלמה
אתה יודע היטב שאני מבין אלו שמתקוממים כנגד "שירשורי התחדשתי " שאינם תורמים במאומה ושאינם מפרטים מה, מי למה וכו'..
הפעם "הביקורת" שלך, לדעתי, הייתה שלא במקומה, לא לעיניין ואף נוסחה באופן אישי ופוגע.
כל ה"רציונאל" שלך, כלשונך, לדעתי מוטעה, גם מי שאינו "ציודופיל לשמו" תמיד מרוצה ממה שיש לו ומה שיש לו, תמיד, נשמע לו נפלא אך באותה מידה האודיופיל תמיד חותר לשפר עוד יותר את מה שיש. המרדף האין סופי הזה אחר הצליל המושלם המרגש או מה שלא יהיה הוא, לטעמי, חלק בלתי נפרד מהתחביב.
דרך אגב, אני אישית לא מוצא שום פסול בלהיות ציודופיל ואף הכרזתי על עצמי ככזה בשירשור שכותרתו "אני ציודופיל גאה.."
מה כל כך פסול בשירשור ההתחדשתי הזה של אבי - הוא פירט מה הוא קנה ולמה הוא עשה זאת (כי הוא קרא או שמע שזה משפר את הצליל) שיתף אותנו בשיקולים שלו וכו'. לא מצליח להבין על מה יצא קצפך..
שלמה
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6050
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אייל ידידי
אתה איש יקר, וחובב אודיו אמיתי, רק אתה קצת נלהב מדי, וזה יוצא אגרסיבי.
אני למשל ממש מפחד לרשום פה חוויות אודיופילות לאחרונה, מפאת ההתנפלות שתקרה אח"כ,
והעו"ד שאצטרך לקחת בגלל איזה מנורה שהחלפתי והיא נשמעה לי טוב.
בחיית דינו, תרגיע, ותן לאנשים לספר חוויות, כי על זה מדובר, השיתוף, בלי להעביר אותם סדנת חינוך מחדש. תן לבנאדם לדבר, ואל תתן לו חוקים. כל אחד בדרכו, כמה שהוא רוצה, וכמה שבא לו.
אותי דווקא עניין לשמוע מה אבי עשה עם המנורות, כדי ללמוד מזה בעצמי, NOS זה תחום מעניין,
ואז נכנסת בו והשתקת אותו עם סידרת חוקי בראשית שאין לי מושג מאיפה הבאת.
עשה טובה, קח את זה בקלות.
זה רק תחביב, לא עבודה...

אתה איש יקר, וחובב אודיו אמיתי, רק אתה קצת נלהב מדי, וזה יוצא אגרסיבי.
אני למשל ממש מפחד לרשום פה חוויות אודיופילות לאחרונה, מפאת ההתנפלות שתקרה אח"כ,
והעו"ד שאצטרך לקחת בגלל איזה מנורה שהחלפתי והיא נשמעה לי טוב.
בחיית דינו, תרגיע, ותן לאנשים לספר חוויות, כי על זה מדובר, השיתוף, בלי להעביר אותם סדנת חינוך מחדש. תן לבנאדם לדבר, ואל תתן לו חוקים. כל אחד בדרכו, כמה שהוא רוצה, וכמה שבא לו.
אותי דווקא עניין לשמוע מה אבי עשה עם המנורות, כדי ללמוד מזה בעצמי, NOS זה תחום מעניין,
ואז נכנסת בו והשתקת אותו עם סידרת חוקי בראשית שאין לי מושג מאיפה הבאת.
עשה טובה, קח את זה בקלות.
זה רק תחביב, לא עבודה...
אני עדיין חושב שהביקורת הינה ענינית , יתכן והיא יצאה קצת חריף , אבל בס"כ לא התכוונתי לפגוע , וציינתי זאת מספר פעמים .
לכן
על גבי אותו הפורום אני מביע התנצלות לאבי .
אבי אני מתנצל
על אותה המתכונת אני לא שמעתי עדיין על זוג שהיה מאוד מרוצה בחיי הנישואין שלו ובכל זאת החליט להתגרש.
ברור גם לי וגם לך שזה לא רצינאלי להתגרש במצב המתואר לעיל.
יחד עם זאת בא נבין ממה נובע הפער ביניינו
ציודופיל נהנה מלשחק עם מכשירים בין אם התוצאה טובה ובין אם לא , אני איני כזה ולכן קיים ביננו פער.
הרצון לשפר תמיד קיים \ מנקר .... והשאלה מה עושים עם הרצון הזה .
בחיי לא שידרגתי \ החלפתי ציוד מבלי שהיה ברור מראש מה היתה התמורה , והיא היתה חייבת להיות משמעותית .
אני מודע לזה שלא כולם כמוני .
איתי_הגיתי
גם את הביקורת שלך אני מקבל .
נכון זה רק תחביב , ובהחלט לא חייבים להעביר סדנאות חינוך .
אך תסכים איתי שלא יתכן שאני ואתה ניכנס לישיבה אני אספר לך סיפור וללא הקשר , רעיון , ומטרה .
כל מה שאני מנסה לומר ולעשות , הוא להפוך את הדיון ליותר ענייני ומקצועי כך שהחברים יוכלו להפיק מזה משהו .
אני בטוח שגם אתה לא מת על שירשורי הידד .
המצב כיום בשני הפורומים שיש עשרות עמודי הידד ללא תוכן ומהות .
אילן סודרי בשיחה פרטית ניסה להעביר לי את משנתו , שהיתה הרבה יותר אגרסיסית ממה שאני מפגין .
דאז לא הסכמתי איתו , בייחוד לאור זה שניראה לי שלא ניתן לממש את הרעיון .
יאמר לזכותו הוא צפה את הידרדרות השרשורים , והינה אנחנו כאן .
אני חושב שביקורת זה תהליך בונה , לעיתים היא יוצאת רע (כניראה כמו במיקרה הזה ) ולכן אני מצטער שוב בפני אבי.
אך עדיין אני מחזיק בדעתי שקיימת פרובלמטיות בתכנים .
דבר נוסף שאני בשלבי הפנמה ... כניראה שלא אני אצליח לשנות את זה .
לכן
על גבי אותו הפורום אני מביע התנצלות לאבי .
אבי אני מתנצל
רציונאל לא יכול להיות מטעה ...KOOKE כתב:אייל
שלמה...
על אותה המתכונת אני לא שמעתי עדיין על זוג שהיה מאוד מרוצה בחיי הנישואין שלו ובכל זאת החליט להתגרש.
ברור גם לי וגם לך שזה לא רצינאלי להתגרש במצב המתואר לעיל.
יחד עם זאת בא נבין ממה נובע הפער ביניינו
ציודופיל נהנה מלשחק עם מכשירים בין אם התוצאה טובה ובין אם לא , אני איני כזה ולכן קיים ביננו פער.
הרצון לשפר תמיד קיים \ מנקר .... והשאלה מה עושים עם הרצון הזה .
בחיי לא שידרגתי \ החלפתי ציוד מבלי שהיה ברור מראש מה היתה התמורה , והיא היתה חייבת להיות משמעותית .
אני מודע לזה שלא כולם כמוני .
איתי_הגיתי
גם את הביקורת שלך אני מקבל .
נכון זה רק תחביב , ובהחלט לא חייבים להעביר סדנאות חינוך .
אך תסכים איתי שלא יתכן שאני ואתה ניכנס לישיבה אני אספר לך סיפור וללא הקשר , רעיון , ומטרה .
כל מה שאני מנסה לומר ולעשות , הוא להפוך את הדיון ליותר ענייני ומקצועי כך שהחברים יוכלו להפיק מזה משהו .
אני בטוח שגם אתה לא מת על שירשורי הידד .
המצב כיום בשני הפורומים שיש עשרות עמודי הידד ללא תוכן ומהות .
אילן סודרי בשיחה פרטית ניסה להעביר לי את משנתו , שהיתה הרבה יותר אגרסיסית ממה שאני מפגין .
דאז לא הסכמתי איתו , בייחוד לאור זה שניראה לי שלא ניתן לממש את הרעיון .
יאמר לזכותו הוא צפה את הידרדרות השרשורים , והינה אנחנו כאן .
אני חושב שביקורת זה תהליך בונה , לעיתים היא יוצאת רע (כניראה כמו במיקרה הזה ) ולכן אני מצטער שוב בפני אבי.
אך עדיין אני מחזיק בדעתי שקיימת פרובלמטיות בתכנים .
דבר נוסף שאני בשלבי הפנמה ... כניראה שלא אני אצליח לשנות את זה .
פרטים
פרטים
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

שלא יתכן שאני ואתה ניכנס לישיבה אני אספר לך סיפור וללא הקשר , רעיון , ומטרה ....
אייל
מזה "לא יתכן"?
זה לא משהו שאתה שולט בו.
ברגע שאתה מציב חוקים נוקשים, וסדרת שאלות שמטרתה להגיע ל"אמת", שהיא שלך, לא של פותח השרשור, אתה מבריח את ה"לקוח", ועוד כמוהו, שלא רוצים לחטוף מכות על קניית כבל.
אתה חייב לשחרר את החבל, אחרת שום דבר לא יצמח.
אתה יכול להנחות, אבל לא לקטוע דיונים כי הם לא בכיוון שלך.
זה בפרוש counter productive.
זו דעתי.
סליחה אם זה פוגע בך, אין כוונה כזו כמובן.
זה בסדר , אני לא ניפגע.
אני חושב שמשפט הסיום של הפוסט הקודם שלי מעיד על כך .
אני חושב שמשפט הסיום של הפוסט הקודם שלי מעיד על כך .
פרטים
פרטים
אייל,
המטרה שלך מבורכת,האמצעי כושל...וגורם לאפקט הפוך מהרצוי !
הפורום הדו-ערוצי באתר זקוק לזריקת החייאה באופן דחוף ! בזה,אין כל ספק...
מדי יום ביומו מתפרסמת איזו כתבה על מזרים מדיה או מסך LCD ולעומתם,הדו-ערוצי נזנח לחלוטין.שינוי של זה,לדעתי,הוא צעד ראשון בקידום המטרה...(היבואנים לא נותנים ציוד לסקירות,אמרת? צריך לבדוק איך מגיעים לעמק השווה.אחרי הכל,ההצלחה שלנו היא גם ההצלחה שלהם ! )
אותו אילן,למיטב זכרוני,גם הפציר בקיום מפגשי אודיו בין החברים באתר כערך עליון לקידום,הפצה ולמידה של התחום בארץ. זו הדרך! לדעתי,כאן יתבצע השינוי האמיתי ולכאן צריך לשאוף...
חינוך והטפה לדרך כתיבה/בדיקה מסויימת שאתה הכתבת,בטוח שלא תקדם את הפורום,ובוודאי שלא בכיוון שאליו אתה שואף !
המטרה שלך מבורכת,האמצעי כושל...וגורם לאפקט הפוך מהרצוי !
הפורום הדו-ערוצי באתר זקוק לזריקת החייאה באופן דחוף ! בזה,אין כל ספק...
מדי יום ביומו מתפרסמת איזו כתבה על מזרים מדיה או מסך LCD ולעומתם,הדו-ערוצי נזנח לחלוטין.שינוי של זה,לדעתי,הוא צעד ראשון בקידום המטרה...(היבואנים לא נותנים ציוד לסקירות,אמרת? צריך לבדוק איך מגיעים לעמק השווה.אחרי הכל,ההצלחה שלנו היא גם ההצלחה שלהם ! )
אותו אילן,למיטב זכרוני,גם הפציר בקיום מפגשי אודיו בין החברים באתר כערך עליון לקידום,הפצה ולמידה של התחום בארץ. זו הדרך! לדעתי,כאן יתבצע השינוי האמיתי ולכאן צריך לשאוף...
חינוך והטפה לדרך כתיבה/בדיקה מסויימת שאתה הכתבת,בטוח שלא תקדם את הפורום,ובוודאי שלא בכיוון שאליו אתה שואף !
! Ride with the wind of change
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
לא רואה בשרשור כזה "הדרדרות".
פורום בריא צריך בהחלט לכלול שרשורי התחדשתי/מזל-טוב, וצריך גם לכלול שאלות "האם X טוב מ-Y", או "כדאי לי לנסות X או Y" וכן שרשורים תאורטיים יותר.
כשמדובר באותם אנשים, יש מן הסתם עייפות החומר, ולא כל שרשור יכנס לעובי הקורה לגבי סיבות השדרוג וכו'. אפשר גם וגם, לא רואה עם זה בעיה.
איתי,
מקווה מאוד שתשקול את זה מחדש, המטרה בפורום היא בפירוש לא להיות מקום אלים או סותם פיות. זו אחת הסיבות שהקמנו את האתר, להזכירך שלפני שקמנו, הפורום השולט היה תפוז ושם אם מישהו היה אומר מילה שלא במקום היה חוטף על הראש מעשרת האולגירכים ששלטו שם ביד רמה. המקום הזה, בראש ובראשונה, מיועד להוות בימה פתוחה לכולם, גם אלה שאנחנו לא מסכימים איתם (יעידו לא מעט שאנחנו נותנים כאן במה רחבה לדיונים על נושאים שונים, כולל כאלה שבעלי האתר אינם מסכימים בהם ברמה האישית אך נלחמים על כך שיקבלו כאן במה).
המטרה של כולנו (כולל, ללא ספק, גם של אייל וגם של אבי) היא זהה - לשפר את האיכות הדיונים כאן.
מקווה שלא הפחדנו או התרתענו אף אחד, הפורום פתוח לדעות מכל הסוגים ומכל המינים (כל עוד זה בתחום חוקי האתר, כמובן...)
פורום בריא צריך בהחלט לכלול שרשורי התחדשתי/מזל-טוב, וצריך גם לכלול שאלות "האם X טוב מ-Y", או "כדאי לי לנסות X או Y" וכן שרשורים תאורטיים יותר.
כשמדובר באותם אנשים, יש מן הסתם עייפות החומר, ולא כל שרשור יכנס לעובי הקורה לגבי סיבות השדרוג וכו'. אפשר גם וגם, לא רואה עם זה בעיה.
איתי,
מקווה מאוד שתשקול את זה מחדש, המטרה בפורום היא בפירוש לא להיות מקום אלים או סותם פיות. זו אחת הסיבות שהקמנו את האתר, להזכירך שלפני שקמנו, הפורום השולט היה תפוז ושם אם מישהו היה אומר מילה שלא במקום היה חוטף על הראש מעשרת האולגירכים ששלטו שם ביד רמה. המקום הזה, בראש ובראשונה, מיועד להוות בימה פתוחה לכולם, גם אלה שאנחנו לא מסכימים איתם (יעידו לא מעט שאנחנו נותנים כאן במה רחבה לדיונים על נושאים שונים, כולל כאלה שבעלי האתר אינם מסכימים בהם ברמה האישית אך נלחמים על כך שיקבלו כאן במה).
המטרה של כולנו (כולל, ללא ספק, גם של אייל וגם של אבי) היא זהה - לשפר את האיכות הדיונים כאן.
מקווה שלא הפחדנו או התרתענו אף אחד, הפורום פתוח לדעות מכל הסוגים ומכל המינים (כל עוד זה בתחום חוקי האתר, כמובן...)
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

אשקול, אבל זה תלוי בעוד חברי פורום.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אבי,
תודה על ההסבר והתשובות על השאלות ששאלתי.
אני חייב לסייג, לאור הכיוון שהשירשור הזה תפס, שהשאלות לא היו קנטרניות או במטרה לפגוע אלא להבין את מערכת השיקולים שלך ורק שלך.
אני זה שתמיד אומר שבסופו של יום, אתה זה שצריך לחיות עם המערכת ולכן אם זה טוב לך, אז זה בודאי טוב לי.
לי, להבדיל מלאייל, אין חוקים. כל שיקול הוא בסדר (גם משקל, איך הוא נראה או מה השם שהוא נושא).
למשל, עוד לפני ששמעתי את ה-SPENDOR BC1 ורק קראתי על הרמקול בעקבות המלצה של חבר, ידעתי שאני רוצה אותם. האם יכול להיות שבאותו מחיר הייתי מוצא רמקול (מודרני יותר למשל) שנשמע טוב יותר? יכול להיות, אבל המרכיב של "ענתיקה אמיתית" עם "ה-PEDIGREE" שלו וזה שאני בן הבודדים בארץ עם זוג כזה, בהחלט גרם לי לרצות אותם יותר....(מה שלא תואם לאף חוק של איל מלמעלה...).
יתרה מזאת, אני מאוד מרוצה מהמערכת שלי ושנים שלא ביצעתי בה החלפה או שידרוג.
אני שומע יחסית, הרבה ציוד ולא מוצא ממש משהו טוב יותר שיתאים לטעמי ולסידרי הגודל של התקציב, אבל המון פעמים בא לי לשנות. לא בהכרח למעלה אלא הצידה.....כלומר, לא בהכרח "לשפר" אלא פשוט לשנות ולגלות מחדש את כל המוסיקה שלי.
אז מה? זה לא בסדר?
מי אמר?
תודה על ההסבר והתשובות על השאלות ששאלתי.
אני חייב לסייג, לאור הכיוון שהשירשור הזה תפס, שהשאלות לא היו קנטרניות או במטרה לפגוע אלא להבין את מערכת השיקולים שלך ורק שלך.
אני זה שתמיד אומר שבסופו של יום, אתה זה שצריך לחיות עם המערכת ולכן אם זה טוב לך, אז זה בודאי טוב לי.
לי, להבדיל מלאייל, אין חוקים. כל שיקול הוא בסדר (גם משקל, איך הוא נראה או מה השם שהוא נושא).
למשל, עוד לפני ששמעתי את ה-SPENDOR BC1 ורק קראתי על הרמקול בעקבות המלצה של חבר, ידעתי שאני רוצה אותם. האם יכול להיות שבאותו מחיר הייתי מוצא רמקול (מודרני יותר למשל) שנשמע טוב יותר? יכול להיות, אבל המרכיב של "ענתיקה אמיתית" עם "ה-PEDIGREE" שלו וזה שאני בן הבודדים בארץ עם זוג כזה, בהחלט גרם לי לרצות אותם יותר....(מה שלא תואם לאף חוק של איל מלמעלה...).
יתרה מזאת, אני מאוד מרוצה מהמערכת שלי ושנים שלא ביצעתי בה החלפה או שידרוג.
אני שומע יחסית, הרבה ציוד ולא מוצא ממש משהו טוב יותר שיתאים לטעמי ולסידרי הגודל של התקציב, אבל המון פעמים בא לי לשנות. לא בהכרח למעלה אלא הצידה.....כלומר, לא בהכרח "לשפר" אלא פשוט לשנות ולגלות מחדש את כל המוסיקה שלי.
אז מה? זה לא בסדר?
מי אמר?
מרטין
אני חושב שחלק גדול מהעוסקים בתחביב הזה לא פועלים לפי חוקיות כל כך ברורה ומוגדרת מראש כפי שאייל ניסח.
השיקולים או החשק או הרצון להחליף/ לשנות/ להוסיף לא תמיד נובעים ממסקנות כל כך ברורות וידועות מראש של מה רוצים לשנות או לשפר או איך לעשות זאת.
שלמה
אני חושב שחלק גדול מהעוסקים בתחביב הזה לא פועלים לפי חוקיות כל כך ברורה ומוגדרת מראש כפי שאייל ניסח.
השיקולים או החשק או הרצון להחליף/ לשנות/ להוסיף לא תמיד נובעים ממסקנות כל כך ברורות וידועות מראש של מה רוצים לשנות או לשפר או איך לעשות זאת.
שלמה
שלמה כתבתי שזה בסדר שיש כאלו .
הבעיה היא שאותם אנשים אינם באים לפורום (מבלי קשר לאבי ) ואומרים :
היתה לי "דודה של שידרוג " ולכן שידרגתי .
אלא מגעים עם איזה סיפור מסגרת שלעניות דעתי (כמובן רק דעתי ) מצוץ מהאצבע בטענה שהמערכת שלהם היא "סופר דופר" אבל השדרוג עשה אותה ל "סופר סופר דופר".
זה כל העניין .
יש מי שיקרא לזה סמנטיקה , יש מי שיקרא לזה שטות.
אני אתן לך דוגמה
יש לי רצון עז לשדרג כמו שמרטין אמר "לצד" , היתי פותח שרשור שמסביר ששבעתי ממערכת הישנה שפשוט רציתי חדש ורכשתי .
אנשים יכולים לשאול מה השיקול , ולמה בחרתי את אשר בחרתי ואני אנמק ואסביר, אבל אף אחד לא יוכל לטעון טענה שעשיתי טעות כי מראש לא שידרתי כי רציתי לשפר אלא לשנות .
ובדרך גם לא סיפרתי צ'סבטים שרק אני מאמין להם .
אם לא ברור עד עכשיו למה היתה כוונתי .....
אין לי בעיה עם אבי ששידרג , וגם לא עם מה הושידרג , בטח שלא ענייני מה הוא קיבל בסוף .
סיפור המסגרת שלו הוא שהפריע לי .
ואולי עכשיו זה ברור יותר , גם לך גם לאבי ולשאר החברים.
הבעיה היא שאותם אנשים אינם באים לפורום (מבלי קשר לאבי ) ואומרים :
היתה לי "דודה של שידרוג " ולכן שידרגתי .
אלא מגעים עם איזה סיפור מסגרת שלעניות דעתי (כמובן רק דעתי ) מצוץ מהאצבע בטענה שהמערכת שלהם היא "סופר דופר" אבל השדרוג עשה אותה ל "סופר סופר דופר".
זה כל העניין .
יש מי שיקרא לזה סמנטיקה , יש מי שיקרא לזה שטות.
אני אתן לך דוגמה
יש לי רצון עז לשדרג כמו שמרטין אמר "לצד" , היתי פותח שרשור שמסביר ששבעתי ממערכת הישנה שפשוט רציתי חדש ורכשתי .
אנשים יכולים לשאול מה השיקול , ולמה בחרתי את אשר בחרתי ואני אנמק ואסביר, אבל אף אחד לא יוכל לטעון טענה שעשיתי טעות כי מראש לא שידרתי כי רציתי לשפר אלא לשנות .
ובדרך גם לא סיפרתי צ'סבטים שרק אני מאמין להם .
אם לא ברור עד עכשיו למה היתה כוונתי .....
אין לי בעיה עם אבי ששידרג , וגם לא עם מה הושידרג , בטח שלא ענייני מה הוא קיבל בסוף .
סיפור המסגרת שלו הוא שהפריע לי .
ואולי עכשיו זה ברור יותר , גם לך גם לאבי ולשאר החברים.
פרטים
פרטים
אני כניראה כותב ממש גרוע.
איין בעיה עם רגשות , תשוקות וכו......
אני לא מצליח להבין למה צריך לעטוף את הרגשות באימרות ריקות .
איין בעיה עם רגשות , תשוקות וכו......
אני לא מצליח להבין למה צריך לעטוף את הרגשות באימרות ריקות .
פרטים
פרטים