iPhone 3G - התחדשתי!!

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
Gili_Regev פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #41 

בענייני מגני מסך.
בתחילת השרשור ציינתי כי רכשתי את ה - invisibleshield:
http://www.zagg.com/invisibleshield/app ... hields.php

לצערי, לא הצלחתי להשתמש בו, היות והוא נהרס לי במהלך ההדבקה. כל כך לא נוח היה להשתשמ בו, בקבוק ה- Spary עשה טובה שהוציא חומר עקב הצינורית שהיתה מונחת לא טוב בתוכו. בנוסף, ה- Layout של הצד האחורי היה היה מודבק על משטח זהה בצורתו למדבקה, כך שכבר בשליפה שלו עיוותתי את המדבקה. זנחתי אותו מהרגע הראשון. למזלי, רכשתי מחו"ל בעזרת vouchers כך שהוא עלה לי 67 ש"ח בלבד, ולא איזה 150 במקור.
כמה ימים בלי מגן והבנתי שהמשטח האחורי ייראה כמו #$%^%& תוך זמן קצר, ולכן הזמנתי מ- Ebay את ה- Bodyguardz:
http://www.bodyguardz.com/Apple_iPhone_ ... Click=9273
אתמול הוא הגיע. בקבוקון ה- Spary בסדר גמור, המדבקות מודבקות על משטח גדול מהן, כך שמעט עיקול באחת הקצוות, והמדבקה משתחררת מהמשטח.
והכי הכי חשוב, בערכה הזו, להבדיל מהקודמת, מקבלים באריזה זוג מדבקות לכל צד, שתיים קדמיות ושתיים אחוריות, לשימוש נוסף במקרה של בלאי!!!
תהליך ההדבקה ארך איזה רבע שעה ולא היו בעיות מיוחדות, מלבד קצת בפינות של המשטח האחורי, אני מודה שזה לא מושלם.
כרגע נותרו מעט בועות בכל מיני מקומות, אבל בהנחיות ציינו שתוך 24-48 שעות הן אמורות להיעלם, עם התייבשות הנוזל בתוכן.
רצוי להשאיר את המכשיר כבוי לאחר ההדבקה, למשך יממה.

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

נצל"ש

גם אני התחדשתי ב3G IPHONE, מכשיר פצצה,
שאלות קטנות:
* קניתי את הכיסוי של האייפון, הכיסוי מגומי, הבעיה היא שכאשר אני מכניס אותו לכיס האייפון לא מחליק, מישהו מכיר סוגי כיסויים שקרובים יותר לגוף האמיתי של האייפון ולא גורמים לו להשמין יותר מדיי?
* יש למישהו מושג איך אני יכול להכניס משימה? יש לי רק אופציה לפגישה\ארוע ולא משימה כמו ברוב המכשירים
יש אוליי איזושהי אפליקציה של משימות? אני רוצה לכוון פשוט שתקפוץ לי התראה עם מלל שאני יכניס.

- הנה אפליקציה נחמדה שאולי אפשר לסגור באמצעותה מעגל עם האייפון והHTPC

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”