מסך LCD Sharp LC32GA4M
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
במוצרים אלו באמת לא שווה לקנות בחו"ל אלא אם אתה מזמין 1000 דיסקים. אני הגעתי למצב שכמעט כל דבר אני מזמין מחו"ל וזה אבסורד , אפילו 3 דיסקים של מוזיקה עולים יותר זול באמזון כולל משלוח, מאשר בארץ.
- tasaf
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
lironk,
אופציה מעניינת אך מחייבת תשלום משלוח כפול (בתוך ארה"ב והחוצה).
מה שיותר מעניין הוא המחיר. 931$ על מוצר של 2000$ (46 ק"ג) דרך האויר ורק 135$ דרך הים.
מאוד יקר, לכל הדיעות.
עופר,
אני מבין שאתה ממליץ להשתמש בשירותים של FEDEX UPS וכדומה (או לא).
מעניין אם הם מבצעים גם משלוח חבילות דרך הים במחיר מאוד נמוך. (לא אכפת לי לחכות 21 יום).
אופציה מעניינת אך מחייבת תשלום משלוח כפול (בתוך ארה"ב והחוצה).
מה שיותר מעניין הוא המחיר. 931$ על מוצר של 2000$ (46 ק"ג) דרך האויר ורק 135$ דרך הים.
מאוד יקר, לכל הדיעות.
עופר,
אני מבין שאתה ממליץ להשתמש בשירותים של FEDEX UPS וכדומה (או לא).
מעניין אם הם מבצעים גם משלוח חבילות דרך הים במחיר מאוד נמוך. (לא אכפת לי לחכות 21 יום).
- Sanchez
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
עד כמה שידוע לי, חברות כמו FED-EX ו UPS לא מבצעות משלוחים דרך הים.
אך גם אם כן היו עושות כאלה משלוחים, דרך הים לוקח בערך 3 חודשים (ולא 21 ימים) וזה מנסיון מר שלי בכמה משלוחים כאלה.
אך גם אם כן היו עושות כאלה משלוחים, דרך הים לוקח בערך 3 חודשים (ולא 21 ימים) וזה מנסיון מר שלי בכמה משלוחים כאלה.
- lironk
-
- חבר מביא חבר

tasaf
המשלוח בתוך אר"הב לא יקר , והחוצה זה תלוי במשקל וגודל , ברוב הזמן עם כל העלויות האלו זה עולה יותר זול מהארץ השאלה שוב אם ההפרש משתלם ותלוי במוצר עצמו.
Sanchez
אני לא יודע עם איזה חברות התנסת אני מזמין דרך האתר שציינתי וזה לא יותר מ21 ימי עבודה ( המוצרים מגיעים דרך ספינות של צים )
וטפו טפו טפו עד עכשיו הכל מתוקתק .
המשלוח בתוך אר"הב לא יקר , והחוצה זה תלוי במשקל וגודל , ברוב הזמן עם כל העלויות האלו זה עולה יותר זול מהארץ השאלה שוב אם ההפרש משתלם ותלוי במוצר עצמו.
Sanchez
אני לא יודע עם איזה חברות התנסת אני מזמין דרך האתר שציינתי וזה לא יותר מ21 ימי עבודה ( המוצרים מגיעים דרך ספינות של צים )
וטפו טפו טפו עד עכשיו הכל מתוקתק .
- Sanchez
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
אם אתה מקבל משלוח בפחות מ 21 ימים- אין סיכוי שזהו משלוח ימי. אלא אך ורק אוירי.
- lironk
-
- חבר מביא חבר

Sanchez
משלוח אווירי מגיע תוך מספר ימים, לגבי משלוח דרך הים זה 21 ימי עבודה וכל מה שקיבלתי עד עכשיו זה דרך הים כי זה זול משמעותית מהאוויר ואם אתה עדיין מתקשה להאמין תתקשר לחברה שציינתי ותשאל אותם.
משלוח אווירי מגיע תוך מספר ימים, לגבי משלוח דרך הים זה 21 ימי עבודה וכל מה שקיבלתי עד עכשיו זה דרך הים כי זה זול משמעותית מהאוויר ואם אתה עדיין מתקשה להאמין תתקשר לחברה שציינתי ותשאל אותם.
- tasaf
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 198
lironk,lironk כתב:Sanchez
משלוח אווירי מגיע תוך מספר ימים, לגבי משלוח דרך הים זה 21 ימי עבודה וכל מה שקיבלתי עד עכשיו זה דרך הים כי זה זול משמעותית מהאוויר ואם אתה עדיין מתקשה להאמין תתקשר לחברה שציינתי ותשאל אותם....
יצא לך לייבא מוצרי אלקטרוניקה גדולים דרך הים ?
מסך פלזמה או LCD במקרה ?
- lironk
-
- חבר מביא חבר

דברים כאלה לא יצא לי לייבא וגם בעתיד אני לא אנסה כי עדיין אני חושב שההפרש במוצרים אלו ( 2000-3000 שח ) לא שווה.