הפעם אני אצפה על מסך הsilverstar
Heroes - עונה 3
- niron
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 577
אני מחכה ומצפה לעונה השלישית...

- romanch
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
פרק 1+2 שוחררו.
ראיתי שקיים גם פרק 0 אשר מקדים את העונה, האם הוא רק תזכורת לעונה קודמת? יש טעם לראות אותו בכלל?
ראיתי שקיים גם פרק 0 אשר מקדים את העונה, האם הוא רק תזכורת לעונה קודמת? יש טעם לראות אותו בכלל?
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אחלה.
נקווה לטוב.
נקווה לטוב.
- alon_fleischer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
הוא יוצא ב-HD במקביל ל-SD ב-YES?
- romanch
-
- חבר פעיל מאוד

ספויילר
WTF?!
אמא של סיילר? מה הולך פה? חחח
הכותבים מסבכים את העלילה יותר ויותר
WTF?!
אמא של סיילר? מה הולך פה? חחח
הכותבים מסבכים את העלילה יותר ויותר
- d2idan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 522
חחחח כן הכניסו מלא דברים . הבחור השחור ההוא שהיה בחלום נראה לי הכי מאיים על כל הגיבורים
סדרה חזקה אין ספק !!!
סדרה חזקה אין ספק !!!
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
פרק 0 זה תזכורת ולדעתי כדאי לראות את זה לפני. המון אנשים לא הייתי בדיוק בטוח אם הם חיים או מתים מהעונה הקודמת.
שני הפרקים חזקים והרבה הגיון יש שם. אהבתי מאוד את פיטר פטרלי מהעתיד ומה שהוא עשה, אהבתי את החזרה של נייתן בתשובה ואהבתי מאוד מאוד את מה שקורה עם הבת של פטרלי. האמת שאחרי שאמרו שסיילר הוא האח השלישי, הכל מסתדר יפה מאוד והרבה יותר ברור עכשיו.
לא הצלחתי לקלוט מי נגד מי עם הגנבת, עם אנדו וגם לא מה קרה לפיטר של ההווה או עם החשפנית לשעבר...
שני הפרקים חזקים והרבה הגיון יש שם. אהבתי מאוד את פיטר פטרלי מהעתיד ומה שהוא עשה, אהבתי את החזרה של נייתן בתשובה ואהבתי מאוד מאוד את מה שקורה עם הבת של פטרלי. האמת שאחרי שאמרו שסיילר הוא האח השלישי, הכל מסתדר יפה מאוד והרבה יותר ברור עכשיו.
לא הצלחתי לקלוט מי נגד מי עם הגנבת, עם אנדו וגם לא מה קרה לפיטר של ההווה או עם החשפנית לשעבר...
- d2idan
-
- חבר פעיל במיוחד

לפיטר מהעתיד יש כוח לכלוא אנשים בתוך גוף אחד .. זה מה שהוא עשה . .. אבל בטח ידעת את זה . זה מבלבל קצת
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
זה משהו שלמדנו בפרקים האלה או שזה הופיע קודם לכן?
זה יכול להיות גם הסיבה לזה שניקי לא זוכרת שהיא ניקי?
זה יכול להיות גם הסיבה לזה שניקי לא זוכרת שהיא ניקי?
- d2idan
-
- חבר פעיל במיוחד

יש הרבה טוויסטים פה ... חח
- romanch
-
- חבר פעיל מאוד

ראיתי את פרק 00 שלמעשה הוא מזכיר פרטים מהעונות הקודמות,oferlaor כתב:זה משהו שלמדנו בפרקים האלה או שזה הופיע קודם לכן?
זה יכול להיות גם הסיבה לזה שניקי לא זוכרת שהיא ניקי?...
ולמי שזוכר - ניקי נקלעה לתוך חנות[?] אשר התפוצצה וכנראה איבדה את הכרתה ובגלל זה לא זוכרת שהיא ניקי.
זה היה בסצינה שבו בת דודה של מייקה החליטה להיות רמבו ולעשות משהו [לא זוכר מה],
היא נקלעה לצרות ואז ניקי הלכה להציל אותה, ובסוף נלכבדה בעצמה.
נערך לאחרונה על ידי romanch ב 27/09/2008 18:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- d2idan
-
- חבר פעיל במיוחד

אה נכון , יש מצב
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אני חשבתי שהיא מתה בסצינה הזו וגם נייתן פטרלי וגם לינדרמן...
אני חושב שעשו קצת בלגן שם, אני מקווה שיש להם כיוון ברור והם לא מתכוונים לפתור את הכל רק בעונה העשירית...
אהבתי את מה שקורה לסורש - סטייל זבוב... הוא בסוף יהפוך לחרק ענקי או לאיזה דג...
אגב, אני עדיין חושב שהיה צריך להיפטר מסיילר, הדמות מיצתה את עצמה, נראה אם הם ישנו לי את הדעה במהלך העונה
אני חושב שעשו קצת בלגן שם, אני מקווה שיש להם כיוון ברור והם לא מתכוונים לפתור את הכל רק בעונה העשירית...
אהבתי את מה שקורה לסורש - סטייל זבוב... הוא בסוף יהפוך לחרק ענקי או לאיזה דג...
אגב, אני עדיין חושב שהיה צריך להיפטר מסיילר, הדמות מיצתה את עצמה, נראה אם הם ישנו לי את הדעה במהלך העונה
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
הפיטר של העתיד גורם לאחרים לראות את פיטר של ההווה כמישהו אחר (כל מי שמסתכל עליו רואה מישהו אחר במקום אותו). איך הוא עשה את זה? הניחוש שלי הוא כח חדש שהוא קלט בעתיד.oferlaor כתב:פרק 0 זה תזכורת ולדעתי כדאי לראות את זה לפני. המון אנשים לא הייתי בדיוק בטוח אם הם חיים או מתים מהעונה הקודמת.
לא הצלחתי לקלוט מי נגד מי עם הגנבת, עם אנדו וגם לא מה קרה לפיטר של ההווה או עם החשפנית לשעבר......
החשפנית - יש לה הרי פיצול אישיות. כרגע מי שקיים בתוכה זו אישיות חדשה שלא ראינו עדיין (בעונות הקודמות היו את האישיות ה"רגילה" השפויה ואת האישיות הרצחנית, כרגע גילינו עוד אחת כנראה) שכנראה צצה עקב הפיצוץ.
הגנבת/אנדו - משיהו שלח אותה להשיג את החצי השני של הנוסחה (האמת - לא הבנתי נוסחה למה). מי? כנראה יתבהר בפרקים הבאים.
פרק 0 היה מיותר לחלוטין - יותר "קידום מכירות" לקראת העונה החדשה, שום דבר מיוחד.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

לחשפנית יש כח שלא היה לה בעונות הקודמות (היה לה בעיקר כח פיזי)
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
לא אהבתי שסורש גילה אפשרות לתת כח לכל אדם - אפילו רגיל, זה די הורס את הפואנטה של הסידרה.
לינדרמן - אני מבין שהוא יציר דימיונו של נייתן ושהוא כן מת (הראו את האחות שראתה אותו משחק שח לבד והוא רואה מולו את לינדרמן) - לא?
לינדרמן - אני מבין שהוא יציר דימיונו של נייתן ושהוא כן מת (הראו את האחות שראתה אותו משחק שח לבד והוא רואה מולו את לינדרמן) - לא?
- romanch
-
- חבר פעיל מאוד

נוסחה של הsuper-powers הללו לדעתי, זה די מתאים היות וסורש בעצמו עלה על הנוסחה לעניין הזה.Huber כתב: הגנבת/אנדו - משיהו שלח אותה להשיג את החצי השני של הנוסחה (האמת - לא הבנתי נוסחה למה). מי? כנראה יתבהר בפרקים הבאים....