The Sarah Connor Chronicles - עונה 2
אתה מכיר את האמרה שאם יש אקדח על השולחן במערכה הראשונה(בתיאטרון) , האקדח יירה במערכה שלישית ? אם מחזירים אותה אז כבר כולם יודעים שיש בעיה עם הדמות וצריך החלפה. איך אני לא יודעromanch כתב:אפשרי בהחלט אבל לא רלוונטי![]()
מהו ההסבר שלך? (מבחינה עלילתית)...
בדיוק , היא לה מספיקה , ואולי זה גם עונה על השאלה של ROMANCH , כנראה מכינים מחליף/ה יותר מאוחרsunny_jim כתב:הייתי בטוח שהיא רובוט, לא חשבתי שהיא T1000.
שרה וג'ון בצרות... צריך להחזיר את שוורצנגר....
לא אהבתי את מה שהלך בפרק הראשון. נקווה שישתפר.
אגב, הג'ינג'ית שמה נראתה לי מוכרת, ומסתבר שזו הסולנית של garbage.
אגב, הג'ינג'ית שמה נראתה לי מוכרת, ומסתבר שזו הסולנית של garbage.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אז מראש לא נכנסים למצב הזה.
אגב, בעיה להרוג אותו ואז לחזור בזמן אחורה ולשנות את המצב? דווקא זה נשמע כמו דרך יציאה יותר הגיונית.
אגב, בעיה להרוג אותו ואז לחזור בזמן אחורה ולשנות את המצב? דווקא זה נשמע כמו דרך יציאה יותר הגיונית.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
אני חושב שכל מה שקרה היה תחבולה עלילתית פשוט בשביל להעלות את הדרמה.
לא רואה בכל הסיפור הזה חור בעלילה, כי לדעתי הרובוטית היא חלק מהותי מהעלילה של הסדרה.
לדעתי הביאו את הדוד שלו (זה מ-90210) כדי ללמד אותו ללחום, ואת הרובוטית בכדי לתת תשובה איך יתכן שג'ון קונור הוא היחיד שהצליח לתכנת מחדש רובוטים. לדעתי היא תלמד אותו לעשות את זה, והיא צריכה להיות טובה בכדי שזה יקרה.
אכן לא ברור מדוע הודעת ה-TERMINATE עברה OVERRIDE, השאלה היא האם היא באמת תוקנה בגלל המכה מהמשאיות או שהיא שיקרה ומשהו אחר "תיקן אותה" (לדעתי התשובה היא "משהו אחר").
לא צריך להתייחס יותר מדי ברצינות לחורים כאלה בעלילה, יש אותם כמעט בכל סדרה...
לא רואה בכל הסיפור הזה חור בעלילה, כי לדעתי הרובוטית היא חלק מהותי מהעלילה של הסדרה.
לדעתי הביאו את הדוד שלו (זה מ-90210) כדי ללמד אותו ללחום, ואת הרובוטית בכדי לתת תשובה איך יתכן שג'ון קונור הוא היחיד שהצליח לתכנת מחדש רובוטים. לדעתי היא תלמד אותו לעשות את זה, והיא צריכה להיות טובה בכדי שזה יקרה.
אכן לא ברור מדוע הודעת ה-TERMINATE עברה OVERRIDE, השאלה היא האם היא באמת תוקנה בגלל המכה מהמשאיות או שהיא שיקרה ומשהו אחר "תיקן אותה" (לדעתי התשובה היא "משהו אחר").
לא צריך להתייחס יותר מדי ברצינות לחורים כאלה בעלילה, יש אותם כמעט בכל סדרה...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
וטוב שכך - ככה יש לנו על מה לדון
ד"א - מעניין אותי למה המנכלית לא מנסה לחסל את ג'ון, הרי זו האג'נדה של המחסלים מאז ומתמיד, לא? התחילו להחכים ולנסות לשנות את התוצאה ע"י שינוי העבר (מיקרים שקרו) ולא ע"י הוצאת אנשים מהתמונה (קרי ניסיונות חיסול)?
ד"א - לפי הפרק הנוכחי נראה שהמכונות (קרי המחסלים) הביאו להקמת סקיינט ע"י רכישת המחשב שמפתח AI (הטורקי). אם זה נכון אז יש פה בור ולא חור בלוגיקה. יש פה בעייה של סיבה ותוצאה. אם הם לא קיימים עדיין, איך הם יכולים לשלוח מישהו מהעתיד ליצור את העתיד? הרי אם הם לא היו קונים ומקדמים את הטורקי, העתיד בו המכונות מפתחות AI לא היה קורה ואז אין בעצם מחסלים שאפשר לשלוח לעבר. הצלחתם לעקוב אחריי?
ד"א - מעניין אותי למה המנכלית לא מנסה לחסל את ג'ון, הרי זו האג'נדה של המחסלים מאז ומתמיד, לא? התחילו להחכים ולנסות לשנות את התוצאה ע"י שינוי העבר (מיקרים שקרו) ולא ע"י הוצאת אנשים מהתמונה (קרי ניסיונות חיסול)?
ד"א - לפי הפרק הנוכחי נראה שהמכונות (קרי המחסלים) הביאו להקמת סקיינט ע"י רכישת המחשב שמפתח AI (הטורקי). אם זה נכון אז יש פה בור ולא חור בלוגיקה. יש פה בעייה של סיבה ותוצאה. אם הם לא קיימים עדיין, איך הם יכולים לשלוח מישהו מהעתיד ליצור את העתיד? הרי אם הם לא היו קונים ומקדמים את הטורקי, העתיד בו המכונות מפתחות AI לא היה קורה ואז אין בעצם מחסלים שאפשר לשלוח לעבר. הצלחתם לעקוב אחריי?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
כל דבר שמעורב בו מסע זמן בהכרח יכלול פרדוקס, אי אפשר לצאת מזה, ובטח שלא ינסו לעשות זאת בסידרה שהמטרה שלה היא לשנות את העתיד...
אני מניח שאפשר שלומר שהכל מתרחש במקביל, הרי אירועי הסרט השני שינו את העתיד כפי שסופר בראשון.
אני מניח שאפשר שלומר שהכל מתרחש במקביל, הרי אירועי הסרט השני שינו את העתיד כפי שסופר בראשון.