בלו-ריי מחו"ל?

פורום נגני DVD ובלוריי, סטרימרים וממירים של AppleTV ו-GoogleTV- כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
NetSkipper
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68

שליחה

barvazol כתב:
אבל מה לעשות, אני בחור קלאסי בעולם דיגיטאלי.
אני מניח שאני פשוט אוהב לשים את הסרט בכונן...
...
אתה לא היחידי ידידי. אין כמו לשים את הדיסק בכונן, להתרווח בכורסה וללחוץ Play, במקום לדאוג שיהיו קודקים במחשב, שהמחשב יהיה ברמה מספיקה לנגן דברים מסוג זה או אחר וכו' וכו'.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שמעתם על POPCORN/TVIX 6500????

שליחה

NetSkipper כתב:
barvazol כתב:
אבל מה לעשות, אני בחור קלאסי בעולם דיגיטאלי.
אני מניח שאני פשוט אוהב לשים את הסרט בכונן...
...
אתה לא היחידי ידידי. אין כמו לשים את הדיסק בכונן, להתרווח בכורסה וללחוץ Play, במקום לדאוג שיהיו קודקים במחשב, שהמחשב יהיה ברמה מספיקה לנגן דברים מסוג זה או אחר וכו' וכו'.
...
כמות הפעמים שהייתה איזו בעייה איתם היא מועטת - ועם הזמן רק הולכת וקטנה.

ולא לשכוח שמדובר באיכות מדהימה לעומת DVD.

ולמרות זאת יש לי מנוי קטן לבלוקבאסטר - אני משער עד שאני אתחיל להוריד בקצב כמו שאר האנשים פה...

חוץ מזה - שאפשר היום גם לקחת בלוריי

barvazol פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129

שליחה

זה כמובן נכון, אבל יש קצת מעבר לזה.

בתור חובב סרטים, יש משהו שנותן לי ערך מוסף בלקחת סרט ולהקדיש לו את הזמן הראוי לו (לא מהבלוקבסטר אבל...), בעיקר בגלל איזשהו אלמנט של זילות שאני מרגיש שקיים, כאשר מורידים מסת סרטים לפי ביקוש.
ברור שיחלקו עלי כאן וכמובן שיש פה גם עניין כספי, אבל בתקופות מסויות שהורדתי מוסיקה בכמויות לפי כל גחמה, הרגשתי שלמוסיקה אין כל כך ערך ואכן הפסקתי עם זה לפני כמה שנים. נכון, אין באפשרותי לקנות דיסקים בכמות שהייתי רוצה, אבל עדין, איזה כיף זה לפתוח דיסק לשים ב-NAD ולהינות...

חזור אל “נגנים וסטרימרים”