אתה לא היחידי ידידי. אין כמו לשים את הדיסק בכונן, להתרווח בכורסה וללחוץ Play, במקום לדאוג שיהיו קודקים במחשב, שהמחשב יהיה ברמה מספיקה לנגן דברים מסוג זה או אחר וכו' וכו'.barvazol כתב:
אבל מה לעשות, אני בחור קלאסי בעולם דיגיטאלי.
אני מניח שאני פשוט אוהב לשים את הסרט בכונן......
בלו-ריי מחו"ל?
- NetSkipper
-
- חבר פעיל

- תגובות: 68
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
שמעתם על POPCORN/TVIX 6500????
כמות הפעמים שהייתה איזו בעייה איתם היא מועטת - ועם הזמן רק הולכת וקטנה.NetSkipper כתב:אתה לא היחידי ידידי. אין כמו לשים את הדיסק בכונן, להתרווח בכורסה וללחוץ Play, במקום לדאוג שיהיו קודקים במחשב, שהמחשב יהיה ברמה מספיקה לנגן דברים מסוג זה או אחר וכו' וכו'.barvazol כתב:
אבל מה לעשות, אני בחור קלאסי בעולם דיגיטאלי.
אני מניח שאני פשוט אוהב לשים את הסרט בכונן.........
ולא לשכוח שמדובר באיכות מדהימה לעומת DVD.
ולמרות זאת יש לי מנוי קטן לבלוקבאסטר - אני משער עד שאני אתחיל להוריד בקצב כמו שאר האנשים פה...
חוץ מזה - שאפשר היום גם לקחת בלוריי
-
barvazol
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
זה כמובן נכון, אבל יש קצת מעבר לזה.
בתור חובב סרטים, יש משהו שנותן לי ערך מוסף בלקחת סרט ולהקדיש לו את הזמן הראוי לו (לא מהבלוקבסטר אבל...), בעיקר בגלל איזשהו אלמנט של זילות שאני מרגיש שקיים, כאשר מורידים מסת סרטים לפי ביקוש.
ברור שיחלקו עלי כאן וכמובן שיש פה גם עניין כספי, אבל בתקופות מסויות שהורדתי מוסיקה בכמויות לפי כל גחמה, הרגשתי שלמוסיקה אין כל כך ערך ואכן הפסקתי עם זה לפני כמה שנים. נכון, אין באפשרותי לקנות דיסקים בכמות שהייתי רוצה, אבל עדין, איזה כיף זה לפתוח דיסק לשים ב-NAD ולהינות...
בתור חובב סרטים, יש משהו שנותן לי ערך מוסף בלקחת סרט ולהקדיש לו את הזמן הראוי לו (לא מהבלוקבסטר אבל...), בעיקר בגלל איזשהו אלמנט של זילות שאני מרגיש שקיים, כאשר מורידים מסת סרטים לפי ביקוש.
ברור שיחלקו עלי כאן וכמובן שיש פה גם עניין כספי, אבל בתקופות מסויות שהורדתי מוסיקה בכמויות לפי כל גחמה, הרגשתי שלמוסיקה אין כל כך ערך ואכן הפסקתי עם זה לפני כמה שנים. נכון, אין באפשרותי לקנות דיסקים בכמות שהייתי רוצה, אבל עדין, איזה כיף זה לפתוח דיסק לשים ב-NAD ולהינות...