top crossover parts למי שהולך עד הסוף !!!
-
נהוראי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 611
אגב אני לא אוהב את הסאונד של DENON בגלל שהם משתמשים ב-MOSFET
באופן אישי אני מעדיף מגברים שעובדים עם BI-POLAR
באופן אישי אני מעדיף מגברים שעובדים עם BI-POLAR
"The infinite passion & desire for perfectioN"
- cavi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2673
אתה מכליל וזה לא טוב.נהוראי כתב:אגב אני לא אוהב את הסאונד של DENON בגלל שהם משתמשים ב-MOSFET
באופן אישי אני מעדיף מגברים שעובדים עם BI-POLAR...
אצלי ביוניסון זה גם MOSFET, יצא לך לשמוע את אחד המגברים שלהם?
אתה לא יכול לאפיין צליל של מגבר לפי הכבלים שלו..
- cavi
-
- חבר ותיק

ברוטלי לסטריאו? דנון?, היה לי רסיבר יחסית חזק של דנון (2807) וחיברתי בהתחלה אליו את הרמקולים שלי, נעזוב רגע בצד את העובדה שהוא לא הצליח להזיז לי את הוופר גם אחרי שחיברתי אותו ב"BIAMP" על הצג של המגבר הופיע:truejoker כתב:איזה מגברים יש ליאיר ? זה חדש לי , אשמח לדעת
ולקחתי את הדנון כי יחסית הם מונובלוקים שנותנים די הרבה כוח , הכוח שלהם ברוטאלי מדי לסטראו , הוא יותר מתאים לPA לענ"ד . (אבל זה אולי עם הרמקולים ששמעתי אותו , ושמעתי בשתי הזדמנויות שונות ), אבל אני לא רואה מגבר הספק נורמאלי שאתה יכול לרכוש במחירים כאלו
אבל אם ליאיר יש משהו אחר אשמח לשמוע...
"Why you doing this to me?:( "
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
לגבי ה-Extrema, אני בזמנו הדגמתי איך מגבר של NAIM עם 45W "רשמיים" וקצת שיפורים, יכול להניע אותו בלי שום בעייה מיוחדת. הכל שאלה של זמינות כח ולא בהכרח "כח ברוטאלי"
-
נהוראי
-
- חבר פעיל במיוחד

אני לא מאפיין מגבר לפי כבלי אבל
כל מגבר שהטרנזיסטורים הסופיים שלו היו MOSFET לא אהבתי את הצליל
כולל PASS LABS שמעתי גם את ה- 300.5 לפני שקניתי את ה- MBL שלי
כל מגבר שהטרנזיסטורים הסופיים שלו היו MOSFET לא אהבתי את הצליל
כולל PASS LABS שמעתי גם את ה- 300.5 לפני שקניתי את ה- MBL שלי
- cavi
-
- חבר ותיק

מה ההבדל בצליל?
אני יודע שקשה לתאר אבל תנסה
אני יודע שקשה לתאר אבל תנסה
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
אני מדבר על המונובלוקים ה"אגדיים" של דנון הPOA 2500 אאל"ט בשם הדגם , זה מפלצות של 250WRMS בקופסה קטנה יחסית שמוציאים כוח , אבל הוא יותר מתאים לדעתי לPAcavi כתב:ברוטלי לסטריאו? דנון?, היה לי רסיבר יחסית חזק של דנון (2807) וחיברתי בהתחלה אליו את הרמקולים שלי, נעזוב רגע בצד את העובדה שהוא לא הצליח להזיז לי את הוופר גם אחרי שחיברתי אותו ב"BIAMP" על הצג של המגבר הופיע:truejoker כתב:איזה מגברים יש ליאיר ? זה חדש לי , אשמח לדעת
ולקחתי את הדנון כי יחסית הם מונובלוקים שנותנים די הרבה כוח , הכוח שלהם ברוטאלי מדי לסטראו , הוא יותר מתאים לPA לענ"ד . (אבל זה אולי עם הרמקולים ששמעתי אותו , ושמעתי בשתי הזדמנויות שונות ), אבל אני לא רואה מגבר הספק נורמאלי שאתה יכול לרכוש במחירים כאלו
אבל אם ליאיר יש משהו אחר אשמח לשמוע...
"Why you doing this to me?:( "...
מאשר לסטריאו . אין שום קשר בינם לבין רסיבר של דנון חוץ מהBASGE
יאיר היות ואף אחד לא עונה לשאלה שלי
נהוראי , גם הסיירוס ONE עם 25WRMS החזיק לי טוב רמקולים קצת קשים להנעה , ולא רק זה אלה ברמות סאונד של מסיבת מועדונים . יש מגברים שיכולים ויש שלא
ד:"א על החברה שאתה הצגת לא שמעתי אף פעם , מה המחירים שלהם , יש לך קישור לביקורות עליהם ? מה דעתך עליהם למה אתה יכול להשוות אותם ?
- cavi
-
- חבר ותיק

שמעון מור יוסף הביא לך אותם??
זה שמגבר לא "עושה רעש" כמו במועדון לא אומר שהוא לא מחזיק את הרמקול.
זה שמגבר לא "עושה רעש" כמו במועדון לא אומר שהוא לא מחזיק את הרמקול.
-
נהוראי
-
- חבר פעיל במיוחד

CAVI ממש לא קשה לתאר את ההבדלים בין PASS ל- MBL
ה-PASS הוא מגבר מדהים מבחינה של כח, מיקרו ומאקרו דינמיקה יש לו הפרדת כלים יפיפיה ומהירות תגובה
למען האמת לפי דעתי המגבר היה כל כך כוחני שקשה לי להאמין ש 9011 יכול להתמודד איתו מבחינת DRIVE
לא אהבתי את ההרמוניות שלו הוא לא היה מספיק מעודן ורומנטי חסרה לי הנשמה במוסיקה
בנוסף שימו לב כל הקוראים לא לפרש נכון את התיאור הבא !!! :
מגברי מנורות של AUDIO RESERCH יש להם שכבה של שומן עבה על הסאונד ואני שונה את זה
ל-PASS יש שכבה דקיקה ושקופה שמלווה את הסאונד לא יכול לשים את האצבע בדיוק אבל משהו
נלווה לאורך כל הריינג' אני שומע את זה ספציפי כמעט בכל מגבר MOSFET לכן אני לא איש של MOSFET
ה- MBL יש לו פחות כח ומעט פחות מהירות ודינמיות, מה שכן הוא מאוד רומנטי DARKNESS במובן החיובי
יש לו את ההרמוניות הכי יפות ששמעתי בחיי ושמעתי לא מעט ציודים מגבר מאוד מלודי
שלא תבינו לא נכון לא חסר למגבר הזה כח בכלל אבל ל PASS יש יותר כח
ההפרדת כלים של ה-MBL היא משגעת הבמה עומדת כמו יציקת עופרת חבל"ז
בשום צורה לא נשמע שהמגבר הזה הוא טרנזיסטורי, יש לו גבוהים מאוד נקיים חלק הטכנולוגיה של MBL
שבונים אותם שיגיבו עד 350KHZ !!!! כשמגבר רגיל נבנה עד 200KHZ זה כמעט פי 2
דבר נוסף ולא פחות חשוב (שוב אני חוזר לעניין הארקות שלצערי עדיין לא יצא לי לכתוב)
MBL שמים דגש מאוד גדול על הארקה מה שנותן שקט ברקע ועומק של שמעתי מאף מגבר
בגדול לא שמעתי ציוד יותר טוב
ויזואליה זה דבר מאוד חשוב מערכות גדולות נראות מאוד מכוערות ה-MBL נראה מאוד אלגנטי לטעמי
יש אומרים שהוא גרוזיני בגלל הזהב, אני לא חושב ככה בעיניי זה יותר מרהיט...
החיסרון היחיד בעיניי לMBL שהוא יכול לעבוד בסטריאו אבל רק ב-RCA אבל במונו הוא FULLY BALANCE
מה שבעצם מחייב אותך לקנות 2 מונובלוקים
אני חייב להגיד באותה נשימה שהמגבר הקודם שלי היה MBL 8011S והיום כשיש לי 9007 שהוא כמובן יותר טוב
אך עדיין זה המחיש לי עד כמה ה-8011S היה מוצלח וטוב אבל באמת טוב !!! לדעתי אין מגבר טוב יותר ממנו ברמת המחיר שלו עד שמגיעים ל-9007
8011S בנוי DUAL MONO אמיתי כולל 2 כניסות לכבלי חשמל ו-2 מפסקי POWER רק האריזה משותפת
והיתרון שלו שהוא FULLY BALANCE אין צורך לקנות עוד מגבר כמו 9007
לא שאני בא לעשות פרסומת לסאבו אודיו אך את זה תוכלו לקרוא בעצמכו
מי שרוצה לקרוא ביקורת שיכנס לאתר הבא:
http://www.stereophile.com/solidpoweramps/906mbl/
ל-8011 ניתן להוריד REVIEW מאבסולוט סאונד מגבר השנה בכל קטגוריית המחירים.
http://www.avguide.com/products/product-2013/
truejoker אל תעלב אבל אתה לא יודע מה זה אקסרימה המגבר בגדול רואה את זה כמעט כקצר לא היה אדם שהיה מאושר איתו
מלבד זאת בעבר היתה בעיה לרמקולים של SONUS FABER שלא משנה אזה מגבר הייתה משדך להם תמיד היתה התחושה שלרמקול חסר כח
(מגבלה של דרייברים) ובאקסרימה זה בא עוד יותר לידיי ביטוי ובנוסף לכך יש את העניין של הטוויטר (ראה בשרשור שלי "ככה יוצרים דינמיקה !/? ")
לכן כל מי שיהיה לו אקסטרימה התייאש ולבסוף מכר אותו זה רמקול מדהים אבל קשה לחיות איתו (כמעט כמו בחורה שיצאתי איתה חצי מרוקאית חצי פולניה
יפיפיה אמיתית אבל קשה לחיות עם זה כמעט כמו לצאת עם פיטבול
) בלי להעליב לא מרוקים ולא אשכנזים
החברה שכתבתי לך עליה FM-ACOUSTICS היא חברה שווצרית מטורפת מייצרת ציוד לאולפנים ולאודיופילים בעיקר במזרח הרחוק(אני לא יודע אם אתה יודע אבל שוק
ההיי אנד הכי חזק נמצא במזרח הרחוק !)
ביקורות יש לי בלי סוף וגם הסברים של הבניה שלה לדוגמא: השנאים שהחברה בונה מיוצר מסגסוגת שזמינה אך ורק לצבא שווצרי ול FM-ACOUSTICS בלבד !!!
המוצרים שלה COST NO OBJECT מחירים ? מגברי כח עולים מ 15000$ עד 80000$
היום נשאר לי מהחברה הזו רק אינטרקונקט ו... כבל רמקול שעולה בערך 5000$ ו... נקודת המחץ היא זו תקרא את זה כמה פעמים ותצבוט את עצמך טוב
מה שאתה קורא זה אמיתי :
ההתנגדות של הכבל הזה היא 1 אוהם לקילומטר !!!!!! אתה מסוגל להבין את זה
שלחתי לך גם תמונה של הכבלים האלו
ה-PASS הוא מגבר מדהים מבחינה של כח, מיקרו ומאקרו דינמיקה יש לו הפרדת כלים יפיפיה ומהירות תגובה
למען האמת לפי דעתי המגבר היה כל כך כוחני שקשה לי להאמין ש 9011 יכול להתמודד איתו מבחינת DRIVE
לא אהבתי את ההרמוניות שלו הוא לא היה מספיק מעודן ורומנטי חסרה לי הנשמה במוסיקה
בנוסף שימו לב כל הקוראים לא לפרש נכון את התיאור הבא !!! :
ל-PASS יש שכבה דקיקה ושקופה שמלווה את הסאונד לא יכול לשים את האצבע בדיוק אבל משהו
נלווה לאורך כל הריינג' אני שומע את זה ספציפי כמעט בכל מגבר MOSFET לכן אני לא איש של MOSFET
ה- MBL יש לו פחות כח ומעט פחות מהירות ודינמיות, מה שכן הוא מאוד רומנטי DARKNESS במובן החיובי
יש לו את ההרמוניות הכי יפות ששמעתי בחיי ושמעתי לא מעט ציודים מגבר מאוד מלודי
שלא תבינו לא נכון לא חסר למגבר הזה כח בכלל אבל ל PASS יש יותר כח
ההפרדת כלים של ה-MBL היא משגעת הבמה עומדת כמו יציקת עופרת חבל"ז
בשום צורה לא נשמע שהמגבר הזה הוא טרנזיסטורי, יש לו גבוהים מאוד נקיים חלק הטכנולוגיה של MBL
שבונים אותם שיגיבו עד 350KHZ !!!! כשמגבר רגיל נבנה עד 200KHZ זה כמעט פי 2
דבר נוסף ולא פחות חשוב (שוב אני חוזר לעניין הארקות שלצערי עדיין לא יצא לי לכתוב)
MBL שמים דגש מאוד גדול על הארקה מה שנותן שקט ברקע ועומק של שמעתי מאף מגבר
בגדול לא שמעתי ציוד יותר טוב
ויזואליה זה דבר מאוד חשוב מערכות גדולות נראות מאוד מכוערות ה-MBL נראה מאוד אלגנטי לטעמי
יש אומרים שהוא גרוזיני בגלל הזהב, אני לא חושב ככה בעיניי זה יותר מרהיט...
החיסרון היחיד בעיניי לMBL שהוא יכול לעבוד בסטריאו אבל רק ב-RCA אבל במונו הוא FULLY BALANCE
מה שבעצם מחייב אותך לקנות 2 מונובלוקים
אני חייב להגיד באותה נשימה שהמגבר הקודם שלי היה MBL 8011S והיום כשיש לי 9007 שהוא כמובן יותר טוב
אך עדיין זה המחיש לי עד כמה ה-8011S היה מוצלח וטוב אבל באמת טוב !!! לדעתי אין מגבר טוב יותר ממנו ברמת המחיר שלו עד שמגיעים ל-9007
8011S בנוי DUAL MONO אמיתי כולל 2 כניסות לכבלי חשמל ו-2 מפסקי POWER רק האריזה משותפת
והיתרון שלו שהוא FULLY BALANCE אין צורך לקנות עוד מגבר כמו 9007
לא שאני בא לעשות פרסומת לסאבו אודיו אך את זה תוכלו לקרוא בעצמכו
מי שרוצה לקרוא ביקורת שיכנס לאתר הבא:
http://www.stereophile.com/solidpoweramps/906mbl/
ל-8011 ניתן להוריד REVIEW מאבסולוט סאונד מגבר השנה בכל קטגוריית המחירים.
http://www.avguide.com/products/product-2013/
truejoker אל תעלב אבל אתה לא יודע מה זה אקסרימה המגבר בגדול רואה את זה כמעט כקצר לא היה אדם שהיה מאושר איתו
מלבד זאת בעבר היתה בעיה לרמקולים של SONUS FABER שלא משנה אזה מגבר הייתה משדך להם תמיד היתה התחושה שלרמקול חסר כח
(מגבלה של דרייברים) ובאקסרימה זה בא עוד יותר לידיי ביטוי ובנוסף לכך יש את העניין של הטוויטר (ראה בשרשור שלי "ככה יוצרים דינמיקה !/? ")
לכן כל מי שיהיה לו אקסטרימה התייאש ולבסוף מכר אותו זה רמקול מדהים אבל קשה לחיות איתו (כמעט כמו בחורה שיצאתי איתה חצי מרוקאית חצי פולניה
יפיפיה אמיתית אבל קשה לחיות עם זה כמעט כמו לצאת עם פיטבול
החברה שכתבתי לך עליה FM-ACOUSTICS היא חברה שווצרית מטורפת מייצרת ציוד לאולפנים ולאודיופילים בעיקר במזרח הרחוק(אני לא יודע אם אתה יודע אבל שוק
ההיי אנד הכי חזק נמצא במזרח הרחוק !)
ביקורות יש לי בלי סוף וגם הסברים של הבניה שלה לדוגמא: השנאים שהחברה בונה מיוצר מסגסוגת שזמינה אך ורק לצבא שווצרי ול FM-ACOUSTICS בלבד !!!
המוצרים שלה COST NO OBJECT מחירים ? מגברי כח עולים מ 15000$ עד 80000$
היום נשאר לי מהחברה הזו רק אינטרקונקט ו... כבל רמקול שעולה בערך 5000$ ו... נקודת המחץ היא זו תקרא את זה כמה פעמים ותצבוט את עצמך טוב
מה שאתה קורא זה אמיתי :
ההתנגדות של הכבל הזה היא 1 אוהם לקילומטר !!!!!! אתה מסוגל להבין את זה
שלחתי לך גם תמונה של הכבלים האלו
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- cavi
-
- חבר ותיק

איזה רמולים יש לך כרגע?
OK, אני מקבל את מה שאתה אומר, כל אחד וטעמו שלו, גם אני לא אוהב רמקולים עם אלמנטים מסיליקון כל רמקול ששמעתי עד היום עם אלמנטים מסיליקון נשמעו גרוע.
OK, אני מקבל את מה שאתה אומר, כל אחד וטעמו שלו, גם אני לא אוהב רמקולים עם אלמנטים מסיליקון כל רמקול ששמעתי עד היום עם אלמנטים מסיליקון נשמעו גרוע.
-
נהוראי
-
- חבר פעיל במיוחד

כבר כתבתי באחד השרשורים
DIY PROAC RESPONSE 5 שעבר מודיפקציה
הפרואק המקורי הינו 3WAY
הרמקול שלי 3.5WAY
TAKE A LOOK
DIY PROAC RESPONSE 5 שעבר מודיפקציה
הפרואק המקורי הינו 3WAY
הרמקול שלי 3.5WAY
TAKE A LOOK
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- cavi
-
- חבר ותיק

אני לא מצליח לזהות את האלמנט שמעל הוופרים...
איזה חברה??
איזה חברה??
- cavi
-
- חבר ותיק

אגב, אין כזה דבר פרואק 5 שעבר מודיפיקציה.
או שזה CLONE של הפרואק או שזה רמקול שדומה לפרואק
או שזה CLONE של הפרואק או שזה רמקול שדומה לפרואק
-
נהוראי
-
- חבר פעיל במיוחד

האלמנט שמעל הוופרים הוא 3'' DOME MIDRANGE של ATC
זה לא CLONE של הפרואק רק ויזואלית הוא דומה
זה לא CLONE של הפרואק רק ויזואלית הוא דומה
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

אני שם את זה בצורה יותר גסה , אלו מגברים אמריקאיים שמנסים לעשות מגבר מנורות שישמע בתור טרנזיסטורי וכך הם מאבדים הכול . הם נשמעים כמו אמרקאי שמן מאוד וגס מאוד (*** לבן) , וכנ"ל לדעתי הקונרד זוהנסון מנורות ששמעתי , ושמעתי כמה דגמים שלהם בכמה סטאפים בזמנו .נהוראי כתב: בנוסף שימו לב כל הקוראים לא לפרש נכון את התיאור הבא !!! :
[img]...
ולגבי הסיירוס , הסיירוס היה פנינה אמיתית , מוסתרת במחיר זול ובמראה מכוער . הוא נתן מוסיקליות עדיפה למגברים הרבה יותר טובים על הנייר והרבה יותר יקרים . אני כבר לא מדבר שעל האמריקאיים שהוזכרו לעיל , הוא היה במרחק כ"כ אדיר שהם יוכלו איי פעם לחלום להיות כמוהו (הם צריכים להוריד כ"כ הרבה שומן שאני לא יודע אם הם יכולים
למרבה הצער היום אני לא מוצא היום פנינה בתקציב שאני יכול להרשות לעצמי
ולא, זה אפילו לא חולם להתקרב ,לעשירית המחיר של ההגברות שלך
אתה לא הבנת אותי , עם הסיירוס עשיתי מסיבות עם רמקולים עם רגישות של 87DB , עם עכבה נורמאלית (עם רמקול קשה שעכבתו הדינמית יורדת חזק סביר להניח שלא ) , אבל לעומת מגברים מכמה חברות ידועות עם הספקים של 100 ומעלה , הוא נשמע יותר חזק , וגם יותר מוסיקאליcavi כתב:שמעון מור יוסף הביא לך אותם??
זה שמגבר לא "עושה רעש" כמו במועדון לא אומר שהוא לא מחזיק את הרמקול....
- yairf
-
- עוסק בתחום

אז תן לי להבין: Audio Research ו-Conrad Johnson זה *** לבן, ו-Cyrus זו פנינה?
אתה לא חושב שקצת נסחפת?
אתה לא חושב שקצת נסחפת?
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

לטעם שלי לא לא נסחפתי בכלל . ולמעשה אם אתה לוקח את התמחור של החברות , אני לא מצליח להבין למה לקנות את שתי האמרקאיות האלו . אתה יודע מה ? אם יתנו לי מגבר שלהם בחינם , אז למרות שכרגע אין לי מגבר (כי שלי עדיין מקולקל) , אני לא אחבר אותם ולא אסכים שיהיו בביית שלי . הסאונד שלהם יצא לי מהאף . (בזמנו כמעט כול אודיופיל שהיה שווה משהו החזיק אותם או שהיה בדרך לקנות או בדרך למכורyairf כתב:אז תן לי להבין: Audio Research ו-Conrad Johnson זה *** לבן, ו-Cyrus זו פנינה?
אתה לא חושב שקצת נסחפת?...
- cavi
-
- חבר ותיק

טוב ג'וקר נראה לי שקצת (אבל רק קצת
) הגזמנו, לא? אם אתה לא אוהב את הסאונד שלהם זה לא אומר שהוא גרוע..
אני לא אוהב את הB&W, זה אומר שהרמקולים שלהם גרועים?..
טוב נחזור לעניין הקרוסאוברים
אני לא אוהב את הB&W, זה אומר שהרמקולים שלהם גרועים?..
טוב נחזור לעניין הקרוסאוברים
-
נהוראי
-
- חבר פעיל במיוחד

לאזניי AR הוא כן ציוד גרוע
CJ נשמע הרבה יותר טוב, גו'קר איזה ציוד שלהם שמעת ?
אני בטוח שאם היית שומע את ה-ART היית לוקח משכנתא
נשמע ממש טוב לא מספק אותי עד הסוף אך עדיין הוא ציוד טוב מאוד
CJ נשמע הרבה יותר טוב, גו'קר איזה ציוד שלהם שמעת ?
אני בטוח שאם היית שומע את ה-ART היית לוקח משכנתא
נשמע ממש טוב לא מספק אותי עד הסוף אך עדיין הוא ציוד טוב מאוד
- yairf
-
- עוסק בתחום