יש הרבה חנויות בתל אביב שמוכרות תקליטים חדשים ויד שניה.
במקום שאני אחזור על דברים שהיו כאן, קח לך הסבר על סיווג תקליטים וחנויות בארץ שלדעתי מאוד טוב ואני מסכים איתו:
http://www.shlomoartzi.org.il/gradesandshops.html
אגב קראתי עכשיו שוב פעם את הכתבה, וחלק מהכתובות של החנויות השתנו:
קצת אחרת - -פינסקר ת"א (איפה שהמטאל שופ) לדעתי מספר 40.
חוד המחט - הם עברו לחנות קרמבו בקומה השניה. רחוב שינקין תל אביב.
הקומה ה13 - לדעתי נסגרה אבל אני לא בטוח.
פטיפון חדש/ישן שקיבלתי
- MadCow
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1219
-
Tamirb
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
תודה רבה לך, השכלתי 
האם אוכל לקבל בכל זאת מושג כלשהו לגבי עלות תקליטים?
לא אכפת לי אם לא יהיו חדשים לגמריי, ולא באמת אכפת לי ממצב העטיפה החיצוני, העיקר שיהיו שמיעים (במובן של כמה שפחות אבק שקשה להסרה/שריטות/קפיצות וכו')
אני מתכנן לקפוץ לחור בשחור ולחוד המחט.
האם אוכל לקבל בכל זאת מושג כלשהו לגבי עלות תקליטים?
לא אכפת לי אם לא יהיו חדשים לגמריי, ולא באמת אכפת לי ממצב העטיפה החיצוני, העיקר שיהיו שמיעים (במובן של כמה שפחות אבק שקשה להסרה/שריטות/קפיצות וכו')
אני מתכנן לקפוץ לחור בשחור ולחוד המחט.
- MadCow
-
- חבר ותיק

עלות תקליטים זה דבר משתנה. חור בשחור מוכרים תקליטים בשקל ועד יותר ממאה שקל. זה תלוי בעיקר במצב התקליט, האריזה, ארץ ההדפסה (הוצאה מקורית או לא) ולעיתים גם לפי הביקוש של זה בשוק.
אם תתן דוגמאות לדברים שאתה רוצה אני אנסה לתת לך מחירים לדוגמא
אם תתן דוגמאות לדברים שאתה רוצה אני אנסה לתת לך מחירים לדוגמא
-
Tamirb
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
תקליטים שלפחות כדיסקים הם מאוד נפוצים - פינק פלויד (בעיקר התקופה הפסיכודלית), קינג קרימזון, קאמל, ג'נסיס, לד זפלין, הנדריקס, ג'ניס ג'ופלין, דייר סטרייטס וכו'.
תקליטי בלוז ופרוג מוכרים.
רצוי בהוצאה מקורית, או לפחות הדפסה טובה. כי יש לי כמה תקליטי פרוג שהודפסו בארץ והם קצת... פרווה.
תקליטי בלוז ופרוג מוכרים.
רצוי בהוצאה מקורית, או לפחות הדפסה טובה. כי יש לי כמה תקליטי פרוג שהודפסו בארץ והם קצת... פרווה.
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
בחור השחור את רוב הפינק פלויד הם מוכרים במחיר של מ 80 ש"ח ומעלה... יחד עם זאת יש מבחר עצום עם מחירים של עד 10 שקלים.
אני חושב שהכי נכון הוא ללכת לעשות טיול רגלי בעיר ולעבור מחנות לחנות. רובן נמצאות לא רחוק אחת מהשניה.
אני חושב שהכי נכון הוא ללכת לעשות טיול רגלי בעיר ולעבור מחנות לחנות. רובן נמצאות לא רחוק אחת מהשניה.
- MadCow
-
- חבר ותיק

ממליץ גם לבדוק בכמה חנויות במקביל. לעיתים תמצא בדיוק את אותם התקליטים בהפרשי מחירים גדולים (בעיקר בישראלים).