זקוק להמלצה (עדיפות למומחים) LCD42 עד 6,000 ש"ח...

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
indego פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

אבל תסלחו לי על המילה, אתם משגעים אותי בזה שאתם לא רוצים להגיד לי מה ההבדלים בין הדגמים.

יש פה משהו אבסורדי, ואף אחד לא הסביר לי עדיין מהו.

בואו נעזוב לרגע את עניין המרחק, אוקיי, נניח המרחק המיועד הוא 3.5-4 מטרים, אני בסה"כ מבקש המלצה למסך הנ"ל עד 6,000, אתם יותר מדיי מסתמכים על עניין המרחק, כאילו שמ5 מטר לא יהיה ניתן לצפות בטלוויזיה, מיותר לציין שהסלון מואר תמיד, וכמעט לא חשוך.

לדעתי מה שגורם פה לקצר בתקשורת, הוא שאתם רגילים לסטדנרט מסויים של טלויזיות, ופתאום זה נראה לכם מוזר שאנשים מתענינים בטלויזיה שעלתה לשוק לפני שנה+, אתם צריכים להבין שקיים הבדל רציני מאוד במחיר (סדר גודל של אלפי שקלים) בין 42 ל50, ולא כולם מרוויחים משכורת של 5 ספרות בחודש...

אז עוד פעם, בסה"כ אני מבקש שתמילצו לי על הטלוויזיה האולטימטיבית למחיר הזה, ובגודל הזה.

ואתם יודעים מה עזבו את כל מה שאמרתי הכי חשוב זה 100% YES+ערוץ 1,2,10...

maz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136

Re: אני מודה לכם על התגובות...

שליחה

indego כתב:אבל תסלחו לי על המילה, אתם משגעים אותי בזה שאתם לא רוצים להגיד לי מה ההבדלים בין הדגמים.

יש פה משהו אבסורדי, ואף אחד לא הסביר לי עדיין מהו.

בואו נעזוב לרגע את עניין המרחק, אוקיי, נניח המרחק המיועד הוא 3.5-4 מטרים, אני בסה"כ מבקש המלצה למסך הנ"ל עד 6,000, אתם יותר מדיי מסתמכים על עניין המרחק, כאילו שמ5 מטר לא יהיה ניתן לצפות בטלוויזיה, מיותר לציין שהסלון מואר תמיד, וכמעט לא חשוך.

לדעתי מה שגורם פה לקצר בתקשורת, הוא שאתם רגילים לסטדנרט מסויים של טלויזיות, ופתאום זה נראה לכם מוזר שאנשים מתענינים בטלויזיה שעלתה לשוק לפני שנה+, אתם צריכים להבין שקיים הבדל רציני מאוד במחיר (סדר גודל של אלפי שקלים) בין 42 ל50, ולא כולם מרוויחים משכורת של 5 ספרות בחודש...

אז עוד פעם, בסה"כ אני מבקש שתמילצו לי על הטלוויזיה האולטימטיבית למחיר הזה, ובגודל הזה.

ואתם יודעים מה עזבו את כל מה שאמרתי הכי חשוב זה 100% YES+ערוץ 1,2,10...
...

1. אני באופן אישי, וכנראה שחברים אחרים בפורום לא יכולים לחוות דעה על המסך מאחר והוא מאוד ישן ולא מוצג. היית ב4 אולמות תצוגה גדולים ואחד קטן של חנות מתמחה ומעולם לא נתקלתי בו.
2. אם למדתי משהו זה שנתונים טכניים על הנייר לא שווים הרבה. לקחת את המפרט של הדגם שציינת ולנתחו מול מפרט אחר לא ייתן כלום. אם זה לא מספק אותך אז....

לדגם שלך יש חיסרון גדול בנגודיות בהשוואה לאחרים (1:1000), זמן תגובה איטי ב1MS מהאחרות (עושי להיות ממעותי בLCD), בכניסה האחורית שלו יש לו רק RCA.

3. כמו שמישהו ציין, ייתכן מאוד והטלוויזיה זו אינה קיימת בכלל במלאי של חנויות והמחיר יושב שם סתם ולא מתעדכן/נמחק...קורה עם לא מעט חנויות באינטרנט מכל מיני מניעים.

maz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136

בקיצור,

שליחה

יש לך פה סקירהשל המסך. עזוב ת'מחיר ואת שאר הנתונים. קרא וראה שהנתונים והמחיר לא אינדיקציה - מסך LCD בטווח מחירים ה אמור לתת יותר מהמתואר בסקירה, בעיניי. :

http://www.hometheater.co.il/article857 ... 7%94%D7%94

indego פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

טוב,תודה

שליחה

עכשיו קצת יותר ברור.

נלך לחנות ונראה מה הכי תופס את העיניים.

*לא תיארתי לעצמי שזה יהיה כזה סיפור לרכוש LCD...

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”