בניית מתלה קבוע לפלזמה ...

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #21 

אבל הבחור רציני ואני מכיר אותו, הוא מוכן לקבל בקשות מיוחדות (חורים נוספים, זוית רחבה\עבה יותר, צבע ועוד..) המחיר כולל משלוח אז אם מישהו מעוניין שישלח לי מסר.

מדובר במתלה קיר דומה למתלה שקונים מיורוקום ב-400 ש"ח, אבל הבחור יכול כמובן לייצור צורות אחרות בהתאמה אישית.

מרטין, המתקן הזה שקניתי לא עשו עליו שום שיווק, למתלה הזה אפילו אין שם, יצרו אותו בטח באיזה מפעל שחור לבקשת ירוקום, אם אתה רציני אני מוכן לנסות לשכנע את הבחור לייצור מתלה ולשלוח אותו אליך (היי אתה בארץ? טוב אולי למישהו אחר שאתה סומך עליו) על מנת שתבדוק אותו ותחליט בעצמך אם שווה לזרוק 400 ש"ח על "מקורי" או פחות על "כאילו מקורי" אבל בהתאמה אישית :wink: .

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #22 

Ncoder,

לא רע, הרווחת 150 ש"ח. אבל מה יקרה אם המתקן לתמוטט והמסך ישבר, הלך לך 13,000 לא?

במקרה של יורוקום, מכיוון שזה מקורי זה על אחריותם...

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #23 

אני לא מבין מה במתלה הזה יכול להיות בהתאמה אישית , כמו שרשמת זו חתיכת ברזל שאף אחד גם ככה לא רואה אותה שהפלזמה תלויה .

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

עופר זה לא כל כך מדוייק ...

שליחה #24 

(לדעתי)
אין שום אחריות במקרה של שבירת זכוכית, אפילו היצרן מסיר מעצמו את האחריות על זה.
על המתלה ללא שם גם אין אחריות, לפחות אני לא קיבלתי מיורוקום שום דף אחריות.
קיבלתי את הרושם שגם אם יש לך את המתלה המקורי הם מסירים מעצמם את האחריות לשבירת זכוכית.
(תקן אותי אם אני טועה)

יש להם רק אחריות אחת וזה אחריות על תקינות המוצר.

כל מי שחסך וויתר על שירות התקנה של 300 ש"ח (כמוני) כאילו וויתר גם על ה"אחריות" במקרה של התמוטטות מתלה, אבל אין לי שום בעייה עם האחריות, יש לי עדיין שנתיים אחריות מבלי שביקשתי שירות התקנה.

בגדול הסיכויים מאוד מאוד נמוכים שהמתלה יתמוטט, אני לא חושב שיש הרבה אנשים שיעשו טעות בהתקנת המתלה (למי שקונה פלזמה רוב הסיכויים שיש לו קיר נורמלי).
מבלי להתווכח נניח שבהזמנת מתלה שלא מיורוקום מוותרים על האחריות, הזמנת מתלה ממקום אחר - על אחריות הלקוח.

ללירון, אולי מישהו מעדיף מתלה שניתן להטות אותו, מתלה שיותר קרוב לקיר, יש כאלה שהצבע חשוב להם כי בסיטואציה המבנית שלהם הם לא יכולים לפספס את המתלה ויש כאלה שיש להם בכל זאת בקשות מיוחדות ...

אבל בגדול, האמת שבהתחלה מצאתי מישהו שמוכן היה לעשות לי את זה בעקרון ב-100 ש"ח אך המישהו הזה עובד במפעל שבו לא מסכימים לו להשתמש בציוד הדרוש אז מצאתי מישהו אחר שמוכן לעשות זאת ב-250 ש"ח (אני מניח שזה גמיש, תלוי במה שרוצים בדיוק).

בגדול בגדול נראה לי שכבר הוכחתי שיש פה תמחור מוגזם מידי, הבאתי דוגמה ממישהו שמוכן לעשות מתלה יחיד ב-250 לעומת יורוקום שבטח ביצעה הזמנה גדולה מאוד ובכל זאת כל מתלה שלה ב-400 .

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #25 

אם אתה יכול לבקש מתלה שאפשר להטות אותו אז זה מצויין כי אלו כבר מתלים יקרים מ 400 שח.
שוב לגבי התמחור למתלה אני חושב שהוא סביר אם נקח בחשבון את כל המסביב שצויין פה, אני מקווה שאתה לא יודע כמה עולה פלזמה ביציאה של מבית החרושת שלא תתחיל לבנות לנו פלזמות :D

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

פלזמה של פנסוניק 37 אני אנחש ...

שליחה #26 

שעלות ייצורו כולל תשלומים לכל העובדים ומשלוח הוא 3000 ש"ח, מכירה ליורוקום ב-4500 ש"ח (הם מזמינים בכמויות), מכירה לתושבי ישראל ב-9000 עד 10000 ש"ח (כולל 17 אחוז מע"מ כמובן)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #27 

בגדול בגדול נראה לי שכבר הוכחתי שיש פה תמחור מוגזם מידי, הבאתי דוגמה ממישהו שמוכן לעשות מתלה יחיד ב-250 לעומת יורוקום שבטח ביצעה הזמנה גדולה מאוד ובכל זאת כל מתלה שלה ב-400 .
...
רגע, אז יש לנו START UP או לא?
בוא תכין לי תוכנית עיסקית איך אנחנו מוכרים כאלו ב-250 ש"ח ועוד מרוויחים מזה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

אני אכין לך תכנית עסקית? ...

שליחה #28 

אני יכול לתת לך את המספר של הבחור תעשה איתו מה שאתה רוצה, לא נראה לי שייצא מזה סטארט אפ אבל אם תרכוש מספיק יחידות אני בטוח שישתלם לך יותר ועדיין תוכל למכור במחיר טוב .

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #29 

אני מאוד אתפלא (לטובה) אם יורוקום נותנים אחריות על פלזמה שנפלה ממתקן והתקנה שלהם.
אני יודע שאין לי שום אחריות על מתלה המקרן מהתקרה, למרות שנרכש והותקן בצורה מסודרת.
הנושא הזה בדרך כלל מכוסה בפוליסת ביטוח תכולה.
משה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #30 

moco,

אם המתקן המקורי מתפרק ומסך נשבר כתוצאה מכך - אז סביר להניח שתזכה בבית משפט במקרה כזה.

לגבי מתקן אחר, אין לך שום דרך לדעת שהמתקן רותך כהלכה או אם זה ריתוך "קר" שיתפרק אחרי חצי שנה (זה גם מוחבא מאחורי המסך, כך שתגלה שזה נשבר רק בדיעבד).

היה לי לצערי מקרה (לא קשור לפלאזמות, למזלי) שמרתך עשה "קיצור דרך" וחלק שהיה אמור להחזיק 10 שנים נשבר לי ביד אחרי חצי שנה (במקרה שלי זה היה חיזוק כיסא יקר מאוד שנשבר והכיסא הלך פייפן).

Ncoder,

כמו כל דבר בחיים, זה סיכון. אם אתה מודע לסיכון והולך קדימה, אז אין בעיה. חשוב לי שיהיה ברור שיש יתרונות לכל דבר ודבר. לבנות לבד יכול להיות יותר זול, אבל השאלה אם אתה סומך על זה. אם כן, אז אין בעיה.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #31 

עופר,
הנושא הוא עיניין האחריות הרשומה וחתומה. עסק יחשוב הרבה יותר פעמים לפני אי כיבוד אחריות מוצהרת מאשר אי כיבוד אחריות implied או איך שלא קוראים לזה. אם צריך להגיע לבית משפט על דבר כזה אז זה גורע מהותית מערכו. (גם לאחריות מוצהרת אפשר להתכחש, אך זה פחות נפוץ). אגב, לתבוע ולזכות בבית משפט, אפשר גם במקרה של אותו "רתך אישי", אם מוכיחים שהוא התרשל במלאכתו. מה שכן רלוונטי, זו אמינות העסק והרקורד שלו בהתיחסות לבעיות דומות או אחרות.
משה

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”