אייפון - יצא עדכון לעברית iPhoneHE 2.0
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
צריך מזל, החבר שלי חיפש בהמון חנויות עד שהצליח לרכוש אחד באיטליה.Giliboy כתב:רבאק..Shayosef כתב:מי שרוצה אייפון ללא התחייבות/SIM FREE עכשיו אפשר גם לקפוץ ליוון.oferlaor כתב:hunter22,
זה נכון כבר מזמן......
מחיר זהה לאיטליה.
תהנו...
לפני שבועיים חזרתי מיוון..![]()
מקווה שלא יהיו בעיות מלאי באיטליה, בין ה- 16 ל- 20 בספטמבר.....
ב VODAFONE יש עדיין מלאי וב TIM כמעט ואין לפי הבנתי.
אבל יוון ממש קורצת...אני רוצה להביא עוד אחד...משכירים סירה מגיעים לשם, משכירים טוסטוס הופכים את העיר, קונים וחוזרים. עדיין יותר זול מזאפ.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

עד לאחרונה הייתי אומר - מה זה משנה, זה טלפון, למי אכפת הגודל הרי גם ככה זה 90% מיועד למדיה.
עם השינויים בגירסא האחרונה, שמאפשרים הגדלה של ה-APPLICATION PARTITION זה כבר מתחיל להיות יותר רלוונטי, אבל אם שואלים אותי ה-8G ככל הנראה עדיף.
עם השינויים בגירסא האחרונה, שמאפשרים הגדלה של ה-APPLICATION PARTITION זה כבר מתחיל להיות יותר רלוונטי, אבל אם שואלים אותי ה-8G ככל הנראה עדיף.
מה זה AP?oferlaor כתב:עד לאחרונה הייתי אומר - מה זה משנה, זה טלפון, למי אכפת הגודל הרי גם ככה זה 90% מיועד למדיה.
עם השינויים בגירסא האחרונה, שמאפשרים הגדלה של ה-APPLICATION PARTITION זה כבר מתחיל להיות יותר רלוונטי, אבל אם שואלים אותי ה-8G ככל הנראה עדיף....
אני אישית מעדיף לקנות את הדגמים הקטנים והזולים יותר, במיוחד שאין אחריות מסודרת.
בחנויות TIM היה רק 16GB במלאי.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
בבקשה.zviwr כתב:באיזהשהו אתר ראיתי טבלת השוואת מחירים למכשירי סים פרי וראיתי שבשוויץ האייפון זול יותר מאשר באיטליה.
כשאני אמצא שוב את האתר, אצרף את הלינק שלו....
http://www.iphones.co.il/forum/showthre ... 2%E5%EC%ED
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1646
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
Shayosef,
אתה צודק זו טבלת המחירים אך לשם ההגינות בוא ניתן קרדיט לאתר המקורי אשר בו קראתי ופירסם את הנושא שבועיים קודם לכן.
http://www.k-director.com/blog/prices-o ... -worldwide
אתה צודק זו טבלת המחירים אך לשם ההגינות בוא ניתן קרדיט לאתר המקורי אשר בו קראתי ופירסם את הנושא שבועיים קודם לכן.
http://www.k-director.com/blog/prices-o ... -worldwide
טוב זה המקום לציין שלאחר עבודה של שעתיים אם התמיכה ה3G שלי מדבר עיברית גולש מגגל ואפילו תחזית עובדת
ובנוסף הגוגל מאפ אלוף מומלץ בחום אחרי שבוע וחצי אני יכול להגיד שהמכשיר כמעט מושלם
והמצלמה מעולה אפילו בצילום חושך רועים מצוין
אמנון
ובנוסף הגוגל מאפ אלוף מומלץ בחום אחרי שבוע וחצי אני יכול להגיד שהמכשיר כמעט מושלם
והמצלמה מעולה אפילו בצילום חושך רועים מצוין
אמנון
- oferlaor
- מנהל

אז לאחר פירמוט חוזר של המכשיר מספר פעמים (להפתעתי צריך היה קודם לשדרג ל-2.0.2 ורק אח"כ לעשות QUICKPWN) העברית עובדת כראוי, אבל כרגע אני משתמש בעברית החינמית.
1. בדפדוף הכל עובד (עבד 99% גם ללא תוכנה...)
2. SMS הכל עובד (עבד הפוך לפני השדרוג) אך לא מוצמד לימין/לשמאל באופן אוטומטי
3. NOTES מודבק תמיד לימין (אני כותב לרוב דווקא NOTES באנגלית כך שזה טיפה מפריע)
4. סנכרון, ADDRESS BOOK וכו', הכל עובד
5. הודעות דואל תקין לחלוטין (רק ה-PREVIEW היה הפוך לפני התקנת העברית)
מה שחסר לי בעיקר זה הצמדה חכמה לימין (לפי מילה או אות ראשונה)
אהבתי את ה-EMOTICON SHORTCUTS (לחיצה ארוכה על צ ו-א נותנות סמיילי יפה) וגם את ה-CO.IL האוטומטי (כשלוחצים חזק על .COM).
המקלדת החדשה קטנה לי מדי, צריך דחוף למצוא דרך להעלים את סימני הפיסוק ושזה יהיה באותו גודל כמו האנגלית, כי זה קשה מדי להקלדה כרגע. לפי מה שראיתי - זו אותה תופעה גם במקלדת של iPhoneHE.
2.0.2 יציב למדי, אך בכלליות אני מרגיש שה-iPhone 3G מחזיק לי פחות זמן בטריה מאשר ה-iPhone הקודם. אולי זה סתם הדמיון שלי, או שאני פשוט משחק איתו הרבה יותר עכשיו. כמובן ש-3G ו-location services כבויים אצלי בכדי לחסוך אנרגיה.
אגב, מעניין שה-BT שופר משמעותית (מעבר לאוזניה מהיר יותר, איכות הצליל טובה יותר וכו') מאשר באייפון הקודם!
1. בדפדוף הכל עובד (עבד 99% גם ללא תוכנה...)
2. SMS הכל עובד (עבד הפוך לפני השדרוג) אך לא מוצמד לימין/לשמאל באופן אוטומטי
3. NOTES מודבק תמיד לימין (אני כותב לרוב דווקא NOTES באנגלית כך שזה טיפה מפריע)
4. סנכרון, ADDRESS BOOK וכו', הכל עובד
5. הודעות דואל תקין לחלוטין (רק ה-PREVIEW היה הפוך לפני התקנת העברית)
מה שחסר לי בעיקר זה הצמדה חכמה לימין (לפי מילה או אות ראשונה)
אהבתי את ה-EMOTICON SHORTCUTS (לחיצה ארוכה על צ ו-א נותנות סמיילי יפה) וגם את ה-CO.IL האוטומטי (כשלוחצים חזק על .COM).
המקלדת החדשה קטנה לי מדי, צריך דחוף למצוא דרך להעלים את סימני הפיסוק ושזה יהיה באותו גודל כמו האנגלית, כי זה קשה מדי להקלדה כרגע. לפי מה שראיתי - זו אותה תופעה גם במקלדת של iPhoneHE.
2.0.2 יציב למדי, אך בכלליות אני מרגיש שה-iPhone 3G מחזיק לי פחות זמן בטריה מאשר ה-iPhone הקודם. אולי זה סתם הדמיון שלי, או שאני פשוט משחק איתו הרבה יותר עכשיו. כמובן ש-3G ו-location services כבויים אצלי בכדי לחסוך אנרגיה.
אגב, מעניין שה-BT שופר משמעותית (מעבר לאוזניה מהיר יותר, איכות הצליל טובה יותר וכו') מאשר באייפון הקודם!