תגובות להצצה ראשונה: מזרימדיה Ziova ClearStream CS615

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
FIRE_WIRE
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3877

שליחה

תודה על הסקירונת,
kisin כתב:עד שאני כמעט סגור לחלוטין על הפופקורן A110 אתה בא לי עם המזרים מדיה הזה.... :D
...
כמוני כמוך....סכנה להכנס לכאן, עם כל המזרימים החדשים והסקירות :lol:
And the meek shall inherit the earth
...

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161

שליחה

עוד לא צברתי מספיק ניסיון עם DVICO, אבל עם Zensonic כן

חברה זאת לא מטפלת בלקוחות בכלל, הם ברצינות חושבים שאם הם פתחו פורום, אז זה המקום לפתור בעיות.
אחרי כמה שנים של נידנוד, הם הוציאו גרסה חדשה של firmware, שאומנם פתרה חלק גדול מבעיות היציבות, אבל גם הפסיקה לנגן את 20% מבקבצי וידאו והאודיו.. (כן, כן, יש לי הרבה MP3 שאי אפשר לנגן על Z500)

ספק כוח של Z500 נשרף לי שלושה פעמים!
שרות של VDS - יבואנים בארץ - מהגרועים שאני ראיתי.. גם לקחו לי 650 שקלים על ספק כוח שלא הייתי נותן 30.. לפחות פעמים הנוספים של ההחלפה היו ב"אחריות"

העובדה שקניתי את 6500A די מסכמת את החוויות שלי עם זנסוניק

לפחות DVICO מוציאים עדכונים באופן קבוע לתוכנה..
זנסוניק אבל נראה שעשו outsource ופשוט מישהו חיצוני כתב להם את זה.
ממש כך הם כתבו לי פעם בתגובה כשפתחתי ticket - כאילו שהבאג הוא בתוכנה ולא במכשיר - הם לא יטפלו בזה

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Croc כתב:סליחה על שאלה דבילית - אם לא MKV אז באיזה פורמט אחר משתמשי אוסטרליה וארה"ב משתמשים?
...
אותם פורמטים

זאת פשוט חברה שלא מקשיבה ללקוחות וצרכי השוק - לא בטוח שהיא תשרוד עד סוף 2008

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

אני לא נתקלתי בבעיה אחת ב-Z500.
נראה לי שהשירות בארץ היה הבעייתי יותר.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

guyezra כתב:אני לא נתקלתי בבעיה אחת ב-Z500.
נראה לי שהשירות בארץ היה הבעייתי יותר.
...
lucky one

ואיך אתה מתרשם מהתגובות של החברה, עדכונים, פורום?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

בד"כ כשהיו לי בעיות הפניתי אותם לפורום וקיבלתי תשובות.
יש לציין שגם החלפתי את השלט דרכם, הזמנתי 2 (בשביל עוד מישהו, תוספת של 5AUD לעלות המשלוח ותוך שבוע זה הגיע).

מה שכן, לפורום שם יש חוקים נוקשים לגבי נושאי הדיונים והם מקפידים מאוד.
כבר רשמתי שהם לא זריזים בנושאי עדכוני תוכנה, אבל בד"כ הם מוציאים גירסאות יציבות (אולי היית לך בעיה עם הביטא שהם פירסמו?)

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

guyezra כתב:בד"כ כשהיו לי בעיות הפניתי אותם לפורום וקיבלתי תשובות.
יש לציין שגם החלפתי את השלט דרכם, הזמנתי 2 (בשביל עוד מישהו, תוספת של 5AUD לעלות המשלוח ותוך שבוע זה הגיע).

מה שכן, לפורום שם יש חוקים נוקשים לגבי נושאי הדיונים והם מקפידים מאוד.
כבר רשמתי שהם לא זריזים בנושאי עדכוני תוכנה, אבל בד"כ הם מוציאים גירסאות יציבות (אולי היית לך בעיה עם הביטא שהם פירסמו?)
...
אני גם קיבלתי שלטים חדשים וחינם - אחד דרך digital connection והשני מזנסוניק
אבל זה לא כזה מהותי כי יש לי פרונטו

יש לי גרסה אחרונה שלהם, ואני לא יכול לנגן די הרבה קבצים - גם סרטים וגם מוזיקה, שניגנתי בעבר ללא שום בעיה מן הסתם

זה dead end, בפורום נאמר שלא יהיה יותר עדכונים ל-Z500

או שאני עושה downgrade לגרסה הקודמם שמתרסקת/נתקעת כל שעה אבל מנגנת הכל, או שאני נשאר אם מה שיש לי עכשיו

בכל מקרה - אין למי לפנות

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

ניסית לעשות DOWNGRADE ו-UPGRADE חזרה?

לי אין תקלות בניגון קבצים.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

guyezra כתב:ניסית לעשות DOWNGRADE ו-UPGRADE חזרה?

לי אין תקלות בניגון קבצים.
...
זה לא תקלות, פשוט הם עכשיו לא מזהים קבצים מסוימים..
המכשיר דווקא יציב, קבצים שלא עובדים זה תמיד אותם קבצים..

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

תשלח לי כמה דוגמאות, אני אבדוק אצלי.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

guyezra כתב:תשלח לי כמה דוגמאות, אני אבדוק אצלי.
...
OK
מחר

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

מעניין שמצאתי עכשיו הערה לגבי ZIOVA מאוד קרובה לרושם שלי -

http://www.mpcclub.com/modules.php?name ... d=646[left]

ell, it seems we make a few mistakes in our review on the Ziova CS-615 and a few minor mistakes are happily taken advantage off by Ziova to claim we deliberately tempered the outcome of the review. One would start wondering if they have nothing better to do. I guess not, as the CTO of Sliceware (likely being instructed by Ziova's CEO Raaj Menon) has tackled some valid points, and totally missed the essence of the whole review at his convenience off course. In addition to offering feedback several "unprofessional" remarks have been made again at MPC's address and their whole schedule yesterday seem to have turned around discrediting MPC. Not only did they make a lot of assumptions, they contradicted themselves in their stories more than a few times. Yesterday was nothing about working on improving the player, and everything about trying to shutting us up... Nice try, but it won't work... Click on "Read More" for the full story.

While we remain honest and see a future in the CS-615 product, providing Ziova is able to overcome their inability to work with customers and feedback not coming from their internal teams only, the brand itself is more of a risk factor. Given the events over these last few weeks things can go both ways. Either Ziova continues the way they always have and fail it's customers again, of they really will give it their best finally to make the product a competition for the others although the outdated hardware is already a serious disadvantage. Currently we see Ziova almost making more efforts to tackle MPC's feedback by all means thru it's CTO than work on their MKV readiness and fixing numerous problems with networking (SMB) and the dead boards being spread.

Mostly we are surprised by Ziova keeping itself from making an official statement about the many units reported being "dead" by customers and high amounts of returns due to hardware failure. Instead, the people involved launch blogs, post topics on the subject on MPC and Ziova forums (and God knows where else) as if they have nothing better to do. Although some who have come across our paths, not getting what they wanted from us will jump high and low with Ziova to make ridiculous claims at our address, we trust most people read up on the review and our own blog launched for this occasion and find a way in understanding where this situation has found it's course...

Though currently the Ziova Clearstream are still not released in Europe, our recommendation stands against purchasing the CS-615 until Ziova cleared up the hardware issues at least or made an official statement that customers will get a "free replacement" if it happens to overcome them. We express again our regret of Ziova taking such drastic actions and pull everything out of proportion in an attempt to cover the real questions we raised...

Blog: http://ziova.blogspot.com
[/left]

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46476

שליחה

michael123,
תפקפק בכל מילה שנאמרת מפי Hi-Jack לגבי Ziova, היחסים בינהם עלו על שרטון כבר לפני שנה והוא שם לעצמו מטרה להכפיש אותם בכל הזדמנות.
רק היום הבוקר לדוגמה, הוא העלים את הפורום שעוסק במזרימדיה CS615 ואת התגובות שנכתבו על ידי מנהל הפיתוח של Ziova, תגובות שנרשמו כתגובה לביקורת שלו.

יש הרבה מאוד לכלוך ופוליטיקה מאחורי הקלעים, לא משהו שכדאי בכלל לדון עליו.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ziv_r כתב:michael123,
תפקפק בכל מילה שנאמרת מפי Hi-Jack לגבי Ziova, היחסים בינהם עלו על שרטון כבר לפני שנה והוא שם לעצמו מטרה להכפיש אותם בכל הזדמנות.
רק היום הבוקר לדוגמה, הוא העלים את הפורום שעוסק במזרימדיה CS615 ואת התגובות שנכתבו על ידי מנהל הפיתוח של Ziova, תגובות שנרשמו כתגובה לביקורת שלו.

יש הרבה מאוד לכלוך ופוליטיקה מאחורי הקלעים, לא משהו שכדאי בכלל לדון עליו.
...
יכול להיות
אבל אני מצאתי פה קורלציה לחויות שלי עם זנסוניק/זיובה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

הוא העלים את השירשורים ואת הפורום אחרי הביקורת שחטף מגולשים שונים על היחס ועל הביקורת המאוד בעייתית שהוא כתב.
שמתי שאלה "תמימה" בפורום נגני H264, מה קרה לפורום CS-615 אתה מוזמן לקרוא שם אם הוא לא מחק את זה...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

michael123,

אני שומר את דעותי על HIJACK כבר הרבה זמן, אבל אני כבר לא יכול לקרוא סקירות שלו על מוצרים - הוא פשוט פוליטי, אימפולסיבי, לא ענייני, לא אובייקטיבי, מקדם מקורבים שלו (גם אם לפעמים הם נכונים) מכתיר מוצרים שמעולם לא ראה כמוצרים הכי טובים, יורד על חברות מסיבות לא ענייניות (כזכור ZIOVA משכה את הפרסום שלהם אצלו באתר, והפסיקו לשתף איתו פעולה כי הוא הפיץ מידע פנימי, וכו').

בקיצור, הוא עשה את כל עשרת הדיברות של "אל תעשה" עבור עיתונאי אובייקטיבי...

לכן, אני אפילו לא טורח את מה שיש לו לומר על ZIOVA, הוא פשוט בושה כבלוגר ובושה כעיתונאי.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

כן,
יכול להיות, אני לא ממש מכיר לא אותו ולא את האתר,
אבל אחרי שנתיים של התקשרות עם זנסוניק/זיובה, אני מסכים איתו ב-100% כי החברה באמת לא עשתה הרבה בשביל לתת שרות מינימלי ללקוחות, לתקן באגים וכו'

לדעתי, עם מוצר כזה כאשר הקף ה-QA הוא גדול, חובה להיות בקשר עם לקוחות ולהוציא עדכונים בתדירות גבוהה.

לא רק זה, אלא הדגם האחרון של זיובה פשוט חסר features

אני כן אהבתי את המכשיר מבחינת עיצוב (הרבה יותר מה-TVIX שבסוף קניתי) - גם ממשק למשתמש, וגם המארז - אבל חוסר תמיכה בפורמטים ופחד להישאר ללא תמיכה ולהתקע (כמו עם Z500) גרמו לי בסוף לעשות switch

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

על איזה דגם אחרון אתה מדבר?
ל-CS615 יש המון פיצ'רס אולי יותר מהתחרים.

אני למשל לא מזדהה בכלל עם מה שהוא כתב וזה נראה לי יותר כמו התנגחות ילדותית בחברה שהחליטה לא לשלם לו.
חבל שלא קראת את מה שמנהל הפיתוח רשם על הביקורת שלו.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

guyezra כתב:על איזה דגם אחרון אתה מדבר?
ל-CS615 יש המון פיצ'רס אולי יותר מהתחרים.

אני למשל לא מזדהה בכלל עם מה שהוא כתב וזה נראה לי יותר כמו התנגחות ילדותי בחברה שהחליטה לא לשלם לו.
חבל שלא קראת את מה שמנהל הפיתוח רשם על הביקורת שלו.
...
לפחות מה שהפריע לי :

1) חוסר תמיכה ב-MKV
2) חוסר תמיכה בפורמטים החדשים

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

1. אני לא מבין למה זה כל כך מפריע, בקרוב מאוד מאוד ייכנס ה-MKV.
2. HDMI 1.1 מעביר DTS HD, DOLBY DYGITAL PLUS ו-LPCM 7.1, עכשיו, אם אתה נוהג לראות בלוריי המכילים גם DTS HD MASTER AUDIO ויש לך רסיבר מתאים עם מערכת רמקולים מתאימה, אז אכן הנגן לא מתאים לך.

רוב האנשים לא מורידים 50GB לסרט וצופים בכלל ב-MKV שאינו מכיל את פסי הקול האלה, לא לכל האנשים יש רסיברים ומערכת רמקולים מתאימה ולא כל האנשים יבדילו ו/או חשוב להם פורמטי הסאנד הללו והם מסתפקים ב-DTS וכד'.

המון אנשים רכשו פופקורן A-100, ו-ISTAR ונגנים אחרים עם HDMI 1.1, אז?
כל אחד עושה את השיקולים שלו, מה חשוב לו ומה פחות חשוב.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”