זה רק אני או שלא יצא אלבום רוק טוב לפחות איזה 5 שנים?

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #21 

רפי_א.. אתה צודק, בכל זאת עדיין אומנים לא באים ממש היום "לחדש" , יצא לי לשמוע את סטיבן ווילסן והוא אמר שמצידו שמישהו עכשיו יבוא ויופיע עם 15 נגני גיטרה בלי שומדבר אחר על הבמה, העיקר זה יהיה משהו חדש ומרענן.. הוא עצמו מנסה להמציא גלגלים ולספק מוסיקה מרגשת ומצליח אפילו.

בכל מקרה אני לא מוצא שום רגש בניטוייש - זמרת אופרה וגיטרות אבל מוסיקה קלילה וקיצ'ית, אין בה שום רגש, שום בנייה מעניינת מאוד ( קטעים ארוכים ומעניינים.. ) , סתם מוסיקה כיפית , קלה , אפילו סולואים מעניינים בקושי יש שם.

והמצב של היום הוא שהרבה רוצים להצליח כלכלית ולא יוצרים בשביל האומנות וכדי ליצור משהו שבאמת בא מליבם, אני יכול להגיד לך אבל שיצא לי כמה פעמים להגיד WOW אבל זה היה כמעט ולרוב רק בזאנר האלקטרוני, ממליץ לך לנסות להקה בשם
Shpongle , היא יוצרת באמת משהו חדש במוסיקה לטעמי, גם זאנר שהוא ציל אוט פסיכדלי וגם משהו שקשה קצת להסביר - מוסיקה מיוחדת ... ממליץ לך להתחיל עם האלבום האחרון שלהם שהוא יצירה אחת גדולה ומרתקת - Nothing lasts but nothing is lost , יהיה קשה למי שלא בא מהז'אנר אבל שווה לנסות ולתת כמה שמיעות.

הז'אנר הפסיכדלי האלקטרוני לדעתי היה אמור להמשיך את הרוק הפסיכדלי והפרוגרסיבי של פעם שנכחד מאז שנות ה-80 אבל גם המוסיקה האלקטרונית הפסיכדלית לא הוציאה מי יודע מה שלל של אלבומים מהפכניים.. נחכה לגילמור הבא (Y)

Multimediaman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 679
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #22 

EyalR כתב:ממש לא, אני מאוד אוהב.
...
גם אני אוהב ... במיוחד את שני האלבומים הראשונים Showbiz ן Origin OF Symmetry שהם אלבומים יפים לדעתי.
אבל אני חושב שמאז הם בירידה. השירה באלבומים האחרונים עוד תתברר כטריגר להתקף אפילפסיה :mrgreen:

EyalR
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1024
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #23 

אין ספק שהראשונים טובים יותר.

המוח פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #24 

shpongle זה אחלה צמד
יש להם טרקים של צ'ילאאוט מעולים.
אם אתה אוהב את הסגנון יש גם את DOOF שאחד מהחברה של שפונגל גם חלק ממנו ממש טוב (Y) (Y)

ומיד אחרי 10 דקות שתבין שכבר אלקטרוני זה לא זה ממליץ לך לשים vulglar power display של pantera להזכיר לך, מה
הגוף שלך באמת רוצה :lol:
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #25 

פנתרה זה מוסיקה לשבוע שבועיים וזהו, שפונגל זה ניצחי (Y) יש המון מעבר לסתם טראקים צילאוט(בעיני/אוזני המאזין כמובן).. בכל מקרה נסה לשמוע את דרים תיאתר' האחרון.. דיסק נחמד מאוד (Y)

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #26 

אין רוק חדש טוב אבל יש סגנונות מוזיקה אחרים שהם פשוט מצוינים ויוצאים דיסקים כל יום... (sigur ros , beirut, the cat empire ועוד)

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”