טוב שלאנשים שונים דעות שונות וטעמים שונים – אחרת היה משעמם ...nils3373 כתב:לכן אני מציע לך להשיג צו הרחקה של כשני קילומטרים לפחות מחנויות/סלונים של חברים אשר עלולים להחזיק את המסך Pioneer 5090. ליבך עלול להשבר אם לא תשמע בקולי...Joshua_G כתב:מצטער, לא מסכים.shraga007 כתב:אני חייב להוסיף רק דבר אחד שאני חושב שעליו אין מחלוקת.
בתוכן SD הפלזמה מנצחת בגדול וגם אוהדי ה-LCD המושבעים מודים בכך....
ביצעתי השוואה כמה וכמה פעמים, במו עיני, באחת החנויות הגדולות (לגאסי אודיו).
הטלוויזיה אותה רכשתי, Loewe Connect , נראית טוב יותר, גם בתכני SD וגם בתכני HD , מכל טלוויזיה אחרת שראיתי, פלזמה או LCD . האיכות היא, כמובן, בעיני המתבונן. לצערי (ולצערו של מנהל הבנק שלי) – דרישות האיכות שלי הן גבוהות.......
הוגנות בפורום
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אני מודע לזה ש- Loewe אינו ברנד גדול ונפוץ – אבל זה מעניין אותי כקליפת השום. מה שמעניין אותי הוא איכות התמונה (והמחיר). ממה שראו עיני (עיני האישיות) – לא ראיתי אף לא טלוויזיה אחת שמשתווה אליה באיכותה, בנאמנות הצבעים שלה ובתלת-ממדיות של התמונה – לא פלזמה ולא LCD , לא בתכני SD ולא בתכני HD .oferlaor כתב:Joshua_G,
לא בדקתי אותה מעולם, כך שאין לי מושג...
עם זאת, לא מדובר ב-BRAND גדול או מצליח במיוחד בארץ, כמות בעלי המסך הזה באתר (רוצה לומר בישראל) הוא מזערי ביחס למכשירי HIGH END אחרים, לא?
איזה מודל בדיוק יש לך, כמה עלה ואיזה גודל המסך?...
מדובר בדגם Connect , גודל 37" (ממרחק צפייה של 2 מטר). בהשוואות בחנות, ממרחקים של 3 – 4 מטר, גם אז היא בלטה לטובה.
המחיר ששילמתי היה נמוך יותר מהמחיר הרשמי, שהוא 18,000 ₪.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
ולחשוב שניתן להשיג את ה-5090 בכ-5K יותר מהמחיר המקורי של ה-Connect 37 אינץ' הנ"ל...Joshua_G כתב:אני מודע לזה ש- Loewe אינו ברנד גדול ונפוץ – אבל זה מעניין אותי כקליפת השום. מה שמעניין אותי הוא איכות התמונה (והמחיר). ממה שראו עיני (עיני האישיות) – לא ראיתי אף לא טלוויזיה אחת שמשתווה אליה באיכותה, בנאמנות הצבעים שלה ובתלת-ממדיות של התמונה – לא פלזמה ולא LCD , לא בתכני SD ולא בתכני HD .oferlaor כתב:Joshua_G,
עם זאת, לא מדובר ב-BRAND גדול או מצליח במיוחד בארץ, כמות בעלי המסך הזה באתר (רוצה לומר בישראל) הוא מזערי ביחס למכשירי HIGH END אחרים, לא?
מדובר בדגם Connect , גודל 37" (ממרחק צפייה של 2 מטר). בהשוואות בחנות, ממרחקים של 3 – 4 מטר, גם אז היא בלטה לטובה.
המחיר ששילמתי היה נמוך יותר מהמחיר הרשמי, שהוא 18,000 ₪....
בכל מקרה הכי חשוב שאתה מרוצה ממה שיש לך עם או בלי קשר לדברינו.
- pickitup
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
נילס איפה ראית 5090 ב-23?
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אכן,nils3373 כתב:ולחשוב שניתן להשיג את ה-5090 בכ-5K יותר מהמחיר המקורי של ה-Connect 37 אינץ' הנ"ל...Joshua_G כתב:אני מודע לזה ש- Loewe אינו ברנד גדול ונפוץ – אבל זה מעניין אותי כקליפת השום. מה שמעניין אותי הוא איכות התמונה (והמחיר). ממה שראו עיני (עיני האישיות) – לא ראיתי אף לא טלוויזיה אחת שמשתווה אליה באיכותה, בנאמנות הצבעים שלה ובתלת-ממדיות של התמונה – לא פלזמה ולא LCD , לא בתכני SD ולא בתכני HD .oferlaor כתב:Joshua_G,
המחיר ששילמתי היה נמוך יותר מהמחיר הרשמי, שהוא 18,000 ₪....
בכל מקרה הכי חשוב שאתה מרוצה ממה שיש לך עם או בלי קשר לדברינו....
בחרתי את הטלוויזיה על פי מראה עיני, לא על פי דיבורים של אדם כלשהו.