הוגנות בפורום

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3390
שם מלא: יהושע גומא

שליחה

nils3373 כתב:
Joshua_G כתב:
shraga007 כתב:אני חייב להוסיף רק דבר אחד שאני חושב שעליו אין מחלוקת.
בתוכן SD הפלזמה מנצחת בגדול וגם אוהדי ה-LCD המושבעים מודים בכך.
...
מצטער, לא מסכים.
ביצעתי השוואה כמה וכמה פעמים, במו עיני, באחת החנויות הגדולות (לגאסי אודיו).
הטלוויזיה אותה רכשתי, Loewe Connect , נראית טוב יותר, גם בתכני SD וגם בתכני HD , מכל טלוויזיה אחרת שראיתי, פלזמה או LCD . האיכות היא, כמובן, בעיני המתבונן. לצערי (ולצערו של מנהל הבנק שלי) – דרישות האיכות שלי הן גבוהות.
...
לכן אני מציע לך להשיג צו הרחקה של כשני קילומטרים לפחות מחנויות/סלונים של חברים אשר עלולים להחזיק את המסך Pioneer 5090. ליבך עלול להשבר אם לא תשמע בקולי... :lol:
...
טוב שלאנשים שונים דעות שונות וטעמים שונים – אחרת היה משעמם ... :)

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

oferlaor כתב:Joshua_G,

לא בדקתי אותה מעולם, כך שאין לי מושג...

עם זאת, לא מדובר ב-BRAND גדול או מצליח במיוחד בארץ, כמות בעלי המסך הזה באתר (רוצה לומר בישראל) הוא מזערי ביחס למכשירי HIGH END אחרים, לא?

איזה מודל בדיוק יש לך, כמה עלה ואיזה גודל המסך?
...
אני מודע לזה ש- Loewe אינו ברנד גדול ונפוץ – אבל זה מעניין אותי כקליפת השום. מה שמעניין אותי הוא איכות התמונה (והמחיר). ממה שראו עיני (עיני האישיות) – לא ראיתי אף לא טלוויזיה אחת שמשתווה אליה באיכותה, בנאמנות הצבעים שלה ובתלת-ממדיות של התמונה – לא פלזמה ולא LCD , לא בתכני SD ולא בתכני HD .

מדובר בדגם Connect , גודל 37" (ממרחק צפייה של 2 מטר). בהשוואות בחנות, ממרחקים של 3 – 4 מטר, גם אז היא בלטה לטובה.

המחיר ששילמתי היה נמוך יותר מהמחיר הרשמי, שהוא 18,000 ₪.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori

שליחה

Joshua_G כתב:

עם זאת, לא מדובר ב-BRAND גדול או מצליח במיוחד בארץ, כמות בעלי המסך הזה באתר (רוצה לומר בישראל) הוא מזערי ביחס למכשירי HIGH END אחרים, לא?

...
אני מודע לזה ש- Loewe אינו ברנד גדול ונפוץ – אבל זה מעניין אותי כקליפת השום. מה שמעניין אותי הוא איכות התמונה (והמחיר). ממה שראו עיני (עיני האישיות) – לא ראיתי אף לא טלוויזיה אחת שמשתווה אליה באיכותה, בנאמנות הצבעים שלה ובתלת-ממדיות של התמונה – לא פלזמה ולא LCD , לא בתכני SD ולא בתכני HD .

מדובר בדגם Connect , גודל 37" (ממרחק צפייה של 2 מטר). בהשוואות בחנות, ממרחקים של 3 – 4 מטר, גם אז היא בלטה לטובה.

...
ולחשוב שניתן להשיג את ה-5090 בכ-5K יותר מהמחיר המקורי של ה-Connect 37 אינץ' הנ"ל...

בכל מקרה הכי חשוב שאתה מרוצה ממה שיש לך עם או בלי קשר לדברינו. :D

pickitup
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221

שליחה

נילס איפה ראית 5090 ב-23?

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

nils3373 כתב:
Joshua_G כתב:

...

...
ולחשוב שניתן להשיג את ה-5090 בכ-5K יותר מהמחיר המקורי של ה-Connect 37 אינץ' הנ"ל...

בכל מקרה הכי חשוב שאתה מרוצה ממה שיש לך עם או בלי קשר לדברינו. :D
...
אכן,
בחרתי את הטלוויזיה על פי מראה עיני, לא על פי דיבורים של אדם כלשהו.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”