ספינות דגל

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Mash
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 627
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

ADICT כתב:
combina22 כתב:למה אתה נעול על PIONEER? לך תשמע דברים אחרים ואז תחליט
...
קומבינהמה המצב אח שלי?מה שלום הימהה AX1? :) לגבי למה פיוניר?סליחה אם אני מחדש אך ספינת הדגל שלהם (VSA-AX10AI )עולה על כל מכשיר אחר כולל ימהה! :!: ונחשב בכל המגזינים כטוב ביותר בעולם!ואם כבר אני לא מתאפק,אז אפשר לאמר שניתנה מקדמה.... :D :wink:
...
איך אתה רוצה להפתיע? אם הקדמת עם התגובה הזו? :wink:

בקיצור תתחדש! (b) מתי הוא נוחת תחת קורת הגג שלך?

AssafAviv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 936
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #22 

ADICT שתהיה בריא ותצליח! מקווה מאוד שתהנה מהקניה החדשה שלך... כשיגיע המוצר ...תעלה איזה תמונה או 2... :lol:

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9618
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 353 פעמים

שליחה #23 

חברה אני יורד לאילת יום ראשון :roll: אך אל דאגה!!צפו לפגיעה לכשאשוב בשבוע הבא אחריו..... :wink: :wink: (i) (i) (b) וקומבינה תאמין לי שתמונות יהיו..... :lol: גם אם תשים לי אי עם אלף בחורות מבודד..מה זה שווה אם לא יהיה למי לספר.... :?: :D :D :D והכי הכי הכי הכי הכי חשוב :!: :!: :!: יש כנראה אישור מההנהלה למהלך מרחיק לכת ומרעיד אמות סיפין... :wink: :wink: ובל נוסיף... (Y) (Y) (היא לא יודעת שתשלום ראשוני כבר יצא לדרכו.... :lol: :lol:

זמר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1363
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #24 

אני בזמנו השוותי בין הz9 לפיוניר ובאמת הz9 לקח בגדול את הפיוניר אני מכרתי אותו בכאב
זה הקולנוע בהכל :)

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #25 

אפשר להתווכח על זה עד מחר.....

מבחינת כוח הנעה וניצולת של רמקולים,שום רסיבר לא ייתן את הכוח של POWER ייעודי המשודך ל PRE טוב.

וזאת עובדה!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #26 

moshem74,
תסביר לי בבקשה מה נעלה כל כך במגבר מבחינת "כוח הנעה וניצולת של רמקולים" שאף רסיבר לא יכול להשתוות אליו.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439
קיבל תודות: 221 פעמים

שליחה #27 

זמר כתב:אני בזמנו השוותי בין הz9 לפיוניר ובאמת הz9 לקח בגדול את הפיוניר אני מכרתי אותו בכאב
...
זה ברור, איכות הסאונד בימאהה עולה בכמה דרגות על הפיוניר, גם בדגמים ישנים וגם היום בחדשים.
הסאונד בפיוניר בדו ערוצי הוא על הפנים וכל המגזינים שכותבים אחרת פשוט משוחדים.

ADICT
לפני מספר שבועות תיכננתי להחליף את הימאהה 3800 שברשותי ב Z11 , מכרתי את ה 3800 אך לצערי לא הסתדר לי בסופו של דבר עם התקציב של הZ11 , לכן ולאור הביקורת התפשרתי על הפיוניר וקניתי את ה LX70 ,לצערי עשיתי טעות מרה מכיוון שהסאונד בפיוניר גרוע לעומת הימאהה, מה שאומר שעלי להוסיף מגבר נוסף.
....

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #28 

yarino כתב:
זמר כתב:אני בזמנו השוותי בין הz9 לפיוניר ובאמת הz9 לקח בגדול את הפיוניר אני מכרתי אותו בכאב
...
זה ברור, איכות הסאונד בימאהה עולה בכמה דרגות על הפיוניר, גם בדגמים ישנים וגם היום בחדשים.
הסאונד בפיוניר בדו ערוצי הוא על הפנים וכל המגזינים שכותבים אחרת פשוט משוחדים.

ADICT
לפני מספר שבועות תיכננתי להחליף את הימאהה 3800 שברשותי ב Z11 , מכרתי את ה 3800 אך לצערי לא הסתדר לי בסופו של דבר עם התקציב של הZ11 , לכן ולאור הביקורת התפשרתי על הפיוניר וקניתי את ה LX70 ,לצערי עשיתי טעות מרה מכיוון שהסאונד בפיוניר גרוע לעומת הימאהה, מה שאומר שעלי להוסיף מגבר נוסף.
...
ירינו תראה אח שלי!אם אתה אומר שהסאונד של פיוניר LX70 הוא על הפנים!אז אולי לא המגזינים משוחדים אלא אולי אחראי קטגורית רב ערוצי פה בפורום?הרי תקרא את המבחנים שהם עורכים בהם נמצא גם הפיוניר ותראה מה הוא קיבל ולמה!לכן אני לא מרים את הכפפה שזרקת לי (תפוח לוהט...)ולאמקבל טענה זו...זאת אומרת אם ימהה הוא הזוכה בכל המגזינים אז הם לא משוחדים?....אני לא יודע לאיזה רמקולים שידכת אותו..אך אני כן מקבל הקביעה(לא טענה..)שימהה יש להם סאונד והגברה איכותיים !אך לא זה הוויכוח!אני מדבר על ספינת דגל(אמפליפייר)שהוא כולו הגברה נפרדת לכל ערוץ בניפרד(להבדיל אולי מרסיוור)ושפה אני כן מרשה לעצמי לאמר שפיוניר היא המובילה!(ראה ערך AX10,AX10I ,AX10AI )וזה לא אני אומר וטוען!אלא כל המגזינים בעולם שבחנו אותו!!!גם ובמיוחד מול ימהה!לגבי הLX70 תשאל את אחראי קטגוריה זו לגבי טענתך ואשמח להחכים מתשובתו! (Y)

Mash
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 627
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #29 

ADICT אח שלי! מה המצב? :wink:

תראה, אותם האנשים מאותם מבחנים,גרים בכוכב ארץ ולא נעלים יותר ממני או ממך או מכל אחד אחר כאן בפורום.
אם גם אני יגיד לך שגם מבחינתי הימאהה לקח ובגדול את הפיוניר מבחינת הגברה וסאונד..., בסופו של דבר זו תיחשב כעוד דעה מיני רבות... באותו אופן תוכל להציג בנאדם אחר שיקטול את הימאהה ויניף את הפיוניר.

בקיצור, מה שקובע מבחינתי הוא השידוך של המגבר והרמקולים שברשותך. אם הפיוניר נשמע לך יותר טוב מהימאהה כשחיברת אותו לרמקולים שלך, אשריך - תישאר רגוע ותשתדל להינות מכל רגע (Y)

בכל מקרה אני מקווה שאכן בדקת את זה על רטוב (וראית כי טוב), לפני שבחרת במה שבחרת, ואם כך כל שאר הדיעות פה לא צריכות לשנות או להפריע לבחירתך.

שבת שלום לכולם.
אלעד.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #30 

מסכים איתך לכל מילה אח שלי! (Y) (Y) (Y) את האמת את מה שהחלטתי לרכוש לא בדקתי על רטוב...אלא די סמכתי על המגזינים וההדים שיצרו בזמנו...כך שאיני מאמין שתהיה זו נפילה :roll: אך בוא נמתין כמה ימים לתוצאות ולתמונות!! :!: :!: :D :D (Y) (Y)

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #31 

למרות שהימאהה הוא רסיבר ,הסאונד שלו כל כך טוב שלדעתי הוא "יטביע" כל ספינת דגל ומשחתת של פיוניר.
זאת בכל אופן דעתי, קנית כבר? תתחדש ותהנה. (b)
....

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #32 

yarino,
מקריאת דבריך נשמע כאילו יש לך משהו אישי נגד פיוניר.
מתוך עניין, אילו דגמים של פיוניר שמעת מול אחרים של ימהה אשר קטלו אותם בצורה כזאת חריפה וחד משמעית?

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #33 

אין לי דבר נגד פיוניר, שמעתי גם את המגבר המדובר, פיוניר בהגברה הם על הפנים, כנ"ל במגברים לרכב.
....

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #34 

ziv_r כתב:yarino,
מקריאת דבריך נשמע כאילו יש לך משהו אישי נגד פיוניר.
מתוך עניין, אילו דגמים של פיוניר שמעת מול אחרים של ימהה אשר קטלו אותם בצורה כזאת חריפה וחד משמעית?
...
זיו מה שלומך אח שלי?אני מוכן להרים את הכפפה שניזרקה לחלל האוויר!וארכוש את האמפליפייר המדובר!(גם אם אצטרך למכור הבית... :lol: )ואתה כאחראי קטגוריה מצד אחד (Y) וכל היתר שטוענים אחרת מצד שני (n) (בצחוק... :wink: )יבואו ויוזמנו אלי למבחן האולטימטיבי :!: :!: :!: אחד מול אחד!(או אחד על אחד...)ונראה לאילו מסקנות נגיע 8) וכמובן כל מי שרוצה להצטרף מוזמן!!!זאת רק לאחר שאחזור מאילת (נוסע ביום ראשון וחוזרים בסוף השבוע)ובשבוע לאחר מכן אסע להביאו ובאמת אשמח אם תגיעו בחי להתרשם כמקצוענים אמיתיים :!: :!: (Y) (i) (i)

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #35 

אם אני בא זה בגלל הE715 :wink: (Y)

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #36 

udii כתב:אם אני בא זה בגלל הE715 :wink: (Y)
...
לא אכפת לי גם אם תבוא בגלל הלייזר דיסק... :lol: העיקר שתתארגנו ותגיעו אחרי שאעדכן אתכם על ההגעה... :D

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #37 

ADICT (Y)

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #38 

זאת נראית לי החופשה הראשונה שתיהיה מת שתיגמר כבר :lol:

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #39 

yarino כתב:למרות שהימאהה הוא רסיבר ,הסאונד שלו כל כך טוב שלדעתי הוא "יטביע" כל ספינת דגל ומשחתת של פיוניר.
זאת בכל אופן דעתי, קנית כבר? תתחדש ותהנה. (b)
...
היי ירינו, מוזר מה שאתה אומר,אני קניתי לפני 3 שבועות בערך LX 60, בחנות
אחרת לפני הקנייה שמעתי במשך שעה LX70 מול Z11, הם לא באותה ליגה בכלל
מבחינת מחיר ומיצוב,מסכים איתי?
לדעתי,היה הבדל קטן מאוד ! לטובת הימאהה בדו ערוצי,בטח לא הבדל
כמו שאתה מתאר.
ושוב ההשוואה הייתה מול Z11, אמרתי גם למוכר שאני לא מבין מי קונה כזה רסיבר,
עדיף לעלות ברמקולים בעשרות דרגות במחיר הזה...
בקיצור,זו לא הפעם הראשונה שמבדיקה שלי ההבדל בין הרסיברים בליגה זו
הוא קטן מאוד וללא השוואה ראש בראש אני בספק אם יורגש הבדל.

נ.ב היה לי ימאהה(אומנם ישן) ועכשיו עברתי לפיוניר כך שאין לי העדפה מוקדמת כל שהיא.

בנוסף במבחן הרסיברים ובסקירה של זיו הפיוניר נתן תוצאה יפה מאוד בסטריאו :idea:
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #40 

udii כתב:זאת נראית לי החופשה הראשונה שתיהיה מת שתיגמר כבר :lol:
...
אין לך מושג כמה שאתה צודק...... :( :( :( :D

שלח תגובה