HDBITS פתוח להרשמה, לחובבי HD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78933
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הדוגמאות שקיבלתי הן לא כ"כ מעניינות (סרטים סיניים לא עושים לי את זה, אולי חוץ מ"נמר דרקון" ו- WAR).
יש משהו פופולרי שלא נמצא ב-USENET אך נמצא שם?
יש משהו פופולרי שלא נמצא ב-USENET אך נמצא שם?
- oferlaor
- מנהל

אם אני מוריד שם משהו ב Free torrent אז אני עדיין חייב לשתף לפחות 48 מרגע שאני מסיים?totlip כתב: ולעניין ה ratio ישנה קטגורית free torrents אשר למעשה מאפשרת לך להוריד מבלי שזה ייספר לך ...ומצד שני כשאתה מעלה אז כן מעלה לך את יחס השיתוף שזה אחלה דבר!!!!...
או שזה לא תקף ל Free torrents אלא רק להורדות רגילות שם?
חשבתי כמוך.. אבל אני מוריד במקסימום עד כה בכ570K לשנייה .. ואני לא מוגבל ביחס הורדה/העלאה. רשום לך בקטן FREE ליד הטורנט. (לא מבין בזה אבל כל עוד זה אפשרי לך על זה ! )michaels כתב:ניסיתי, הקצב לא משהו ביחס ליוזנט. ביוזנט יש יותר מגוון של תכנים (חוץ ממוסיקה וסרטים) וכמו כן לא מוצאים חן בעיני כל החוקים האלה אני מעדיף לשלם קצת ולקבל רוחב פס מלא בלי לחשוב יותר מדי על שיתוף ויחס העלאה/הורדה....
לא השתכנעתי לוותר על הניוז.. אבל זה מרענן למצוא דברים איכותיים מאד שלא קיימים בניוז..
יצירות קלאסיות בDTS כשברקע רץ לו נוף עוצר נשימה מהחלל על כדור הארץ ..
יצירה משובחת סינית.. מלחמתי-היסטורי (עופר אתה מפסיד בענק ! )
ו.. בלט של צ'ייקבוסקי !
בהיכון להורדה, מאגר של 60 ג'יגה של הופעות קצרות ולהיטים בHD של טובי היוצרים.. שהוקלטו משידורי MTV וכו..
לא תמצא את זה בניוז.
- oferlaor
- מנהל

disingof,
היה לפני כמה חודשים משהו כזה גם ב-USENET (כמות מטורפת של קליפים מ-MTV ב-HD).
תודה על ההזמנה!
אגב, הבנתי שאפשר לרכוש UPLOAD בכסף, כך שטכנית אפשר להפוך את זה לדמוי USENET (לעצור את ה-UPLOAD ולשלם עבור RATIO טוב...)
היה לפני כמה חודשים משהו כזה גם ב-USENET (כמות מטורפת של קליפים מ-MTV ב-HD).
תודה על ההזמנה!
אגב, הבנתי שאפשר לרכוש UPLOAD בכסף, כך שטכנית אפשר להפוך את זה לדמוי USENET (לעצור את ה-UPLOAD ולשלם עבור RATIO טוב...)
ohadka כתב:רק תיקח בחשבון שהזמנה שנתת-במידה ומשתמשים באתר "בצורה לא חוקית"-גם ה"מזמין"(אתה)totlip כתב:מי שמעוניין בהזמנה נא לפנות בפרטי![]()
יש לי לחלק 5 הזמנות (אני שם מההקמה)...
מתנפנף מהאתר.
רק לתשומת לבך(הכר את מוזמניך)...
אל תדאג אחי ...אני מכוסה שם היטב!!!
חברה ההזמנות אזלו מצטער ....בואנה אתם מהירים.
לכל מי שפנה ולא קיבל אני מקווה שבקרוב אני ייקבל עוד הזמנות ובכיף.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
מי שקיבל הזמנה שישלח גם לאחרים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46434
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
נראה לי שטעית בקישור לאתר.staticx כתב:לא מכיר את הותיק ,אני מכיר שניים חזקים
האחד HDTRACKER.RO...
בגלל שאין Upload מהיר אז אפשר לרמות את כולם?staticx כתב: בהמון אתרים אפשר להשתמש בתוכנה RATIOMASTER בלי להתגלות. ואז לא אכפת לך הרטיו. זה לא אשמתנו שאין אפלוד בארץ...
אז די פספסנו את כל הרעיון של רשתות טורנט.oferlaor כתב:אגב, הבנתי שאפשר לרכוש UPLOAD בכסף, כך שטכנית אפשר להפוך את זה לדמוי USENET (לעצור את ה-UPLOAD ולשלם עבור RATIO טוב...)...
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
צודק, http://hdtracker.ruziv_r כתב:נראה לי שטעית בקישור לאתר.staticx כתב:לא מכיר את הותיק ,אני מכיר שניים חזקים
האחד HDTRACKER.RO...
בגלל שאין Upload מהיר אז אפשר לרמות את כולם?staticx כתב: בהמון אתרים אפשר להשתמש בתוכנה RATIOMASTER בלי להתגלות. ואז לא אכפת לך הרטיו. זה לא אשמתנו שאין אפלוד בארץ...![]()
אז די פספסנו את כל הרעיון של רשתות טורנט.oferlaor כתב:אגב, הבנתי שאפשר לרכוש UPLOAD בכסף, כך שטכנית אפשר להפוך את זה לדמוי USENET (לעצור את ה-UPLOAD ולשלם עבור RATIO טוב...)......
ובקשר לרטיו, אני אפילו לא הולך לענות על זה.