עודכן!: חדר קולנוע ביתי שלי הסתיים ב-100% ויש הרבה תמונות!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תתחדש ותהנה
לצערך הרב - מסכים עם כולם - שים את הטלויזיה במרכז...
כל פעם שאני רואה מערכת שמסודרת לא סימטרית בא לי לבכות...
כל פעם שאני רואה מערכת שמסודרת לא סימטרית בא לי לבכות...
-
RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
Re: תתחדש ותהנה
אין לי ברירה, זה רק כשמצלמים את זה אז זה נראה נורא. אבל החדר מאוד קטן! פאק יענו הטלויזיה היא מטר ו-6 ס"מ. הרוחב של החדר הוא 2 מטר. זה לא כ"כ נורא אף אחד לא "סובל" בצפייה.lawpower כתב:לצערך הרב - מסכים עם כולם - שים את הטלויזיה במרכז...
כל פעם שאני רואה מערכת שמסודרת לא סימטרית בא לי לבכות......
כך או כך אני שם שולחן קטן של 70 ס"מ כי חוץ מחדר קולנוע זה גם מיני חדר עבודה לאינטרנט להורים מדיי פעם וגם HTPC לטלויזיה.
דרך אגב משהו שלא אמרתי ה- NR של המסך מעולה! ואין צריבות קשות אפילו אחרי יום שלם של VISTA דולקת ואינטרנט על הפלזמה.
בשביל אחד כמוך שמתעסק במערכות שעולות עשרות אם לא מאות אלפי שקלים זה נשמע כבדיחה אבל בשבילו זה רגע שיא וצריך לכבד את זה, אני לא רואה שום טעות בכותרת השירשור.hi-tal כתב:תתחדש ותהנה לא נעים להגיד אבל הכותרת קצת מטעה אן זה פרויקט קולנוע ביתי אז לי יש סינמה סיטי בבית סתם בצחוק אחי תהנה.
כל הכבוד על ההשקעה....
-
RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
חחח אין ספק.ido80 כתב:תתחדש ותהנה. החדר הנחמד הזה, ניראה לי מקום אידיאלי לראות סרט עם החברה... שים איזה סרט נחמד, תדליק את המזגן, תוריד איזה משקה קר מהבר, תחשיך את החדר...
אני אתן לך להמשיך.
עידו.
...
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
Re: עודכן!: חדר קולנוע ביתי שלי הסתיים ב-90% ויש הרבה תמונות
מלבד שלוש תמונות אין קישורים לשאר התמונות ?RUJI כתב:הסיפור הוא כזה... אחותי עברה דירה ואני עברתי לגור בחדר שלה. עד היום (8 שנים) אני חייתי בממ"ד קטן מימדים (3x2) ותמיד סבלתי מזה שאין מקום כי יש מיטה ארון ומחשב ומה לא... ואז בא לי הרעיון להפוך את הממ"ד לחדר קולנוע ביתי איכותי והרמתי פרוייקט שחשבתי עליו מא' עד ת' ואני חושב שהשגתי תוצאות מדהימות עד עכשיו.
אז דבר ראשון הציוד:
1. פלזמת LG PG60UR - יתרונות: דגם 2008, עיצוב, יחס תמורה למחיר, איכות.
2. מערכת Logitech Z5500.
דבר שני:
1. פינוי החדר שלי מתכולתו והיה דיי הרבה (שידה, מיטה, שולחן מחשב, מדפים, ארונית)
2. צביעת החדר ועשיית תעלות לכבלים השונים.
תמונות הלפני
תמונות הלפני:
הפלזמה הגיעה:
המתקין התקין ובדק את הפלזמה:
ה- Z5500 הגיע:
אבא שלי המלך התקין מדף:
דוד שלי התחיל בצביעה:
צביעה הסתיימה בהצלחה:
האבא השפיץ החל בתליית הרמקולים בקירות:
רמקולים אחוריים:
רמקולים קידמיים:
האבא הגאה:
החדר הגאה:
הכנסתי את שאר הציוד:
האבא השפיץ מקצר את כבלי הרמקולים:
רובוטריקים בהקרנת בכורה:
אבא שלי המלך ואני מחבק אותו על העבודה שעשה + תראו את הכורסאות עור:
אני מתלהב:
זהו.
הערות:
1. כן אני יודע שהכבלים לא נראים טוב זה יטופל עוד לא סיימתי.
2. הולך להיות פרקט איכותי בחדר + הרבה פוסטרים ותמונות.
3. חלק מהתמונות נראות עקומות וכאילו התלייה של הרמקולים עקומה אבל זה ישר כמו סרגל.
4. שמתם לב שיש כיסא שמחזיק את הפאנל של המערכת נכון לעכשיו זה כבר לא ככה והוא נמצא על השידה ומחובר בכבל אופטי לכרטיס קול במחשב מדיה סוס עם מערכת MediaPortal. ומהמחשב כבל HDMI של חברת Monster u800 לטלויזיה.
5. לא רואים אבל יש גם ממיר 3100s של חברת YES מחובר לטלויזיה עם S-Video של חברת HAMA הגרמנית.
אעדכן בהמשך כי כמו שרשמתי זה 80% ויש עוד דברים לעשות..... נ.ב. שומעים פיגוז ברמקולים אחת הקניות הכי טובות שעשיתי. ממליץ בחום עליהם!
עידכון: 24.11.08
חברים, נסעתי לשוק הפשפשים חיפשתי כל מניי שטויות שיהיה אפשר לשים בחדר ולא מצאתי כלום. אחר כך סיפרו לי על רחוב אילת ממש ליד "פופא" למי שמכיר. ויש ברחוב הזה בסביבות ה-7 חנויות של אומנות. נכנסתי לאחת מהן וקניתי את מה שתראו עכשיו.
וגם הזמנתי פרקט למינציה של חברת BHK הגרמנית עם רמת שחיקה AC4 ו- 8mm עובי. אנטיסטטי ומופחת אקוסטיקה 50% בקיצור משהו איכותי. אבל את הפרקט ארכיב בעוד שבועיים לערך. תהנו!
צד שמאלי של הקיר:
http://img509.imageshack.us/img509/7745/dscn0886xw2.jpg
צד ימני של הקיר:
http://img385.imageshack.us/img385/9094/dscn0884zg4.jpg
הקיר של הטלויזיה:
http://img209.imageshack.us/img209/8608/dscn0885yh9.jpg...
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
-
RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
אמממ... טיפה בעיה כי יש שולחן בצד שמאל והולך להיות שם עוד מסך בשביל עבודה שוטפת במחשב. כמו גלישה ועבודה על תוכנות שאבא שלי משתמש וכו'.zeev78 כתב:הטלויזה צריכה להיות יותר באמצע במרחק שווה מהרמקול הימני והרמקול השמאלי.......