היפה והחנון - עונה שנייה - מבריק!
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
אני איתך MOCO, יכול להיות שהבנות אף בעלות רמה שכלית סבירה והן משתפות פעולה עם ההפקה כך שאנו נחייך כמו שאנו מחייכים עכשיו, כמו שמוקו אמר - כל ריאליטי ערוך.. אבל בהחלט תוכנית שאני אצפה בה בגלל הרעיון הנחמד(גנוב) ובגלל אולה 
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני בגלל הצרפתיה.StonedJunglist כתב:אני איתך MOCO, יכול להיות שהבנות אף בעלות רמה שכלית סבירה והן משתפות פעולה עם ההפקה כך שאנו נחייך כמו שאנו מחייכים עכשיו, כמו שמוקו אמר - כל ריאליטי ערוך.. אבל בהחלט תוכנית שאני אצפה בה בגלל הרעיון הנחמד(גנוב) ובגלל אולה...
איכס, אני אישית לא רואה כלל TV, אני מוריד את התוכניות מהאינטרנט (רק הטובות שאני רוצה לראות) וזה פשוט עלבון לאינטילגנציה.. פשוט תוכנית רדודה ומפג*ת (סליחה על המילה).
שלא לדבר על זה שזה מבויים בטירוף ומועתק מהתוכנית ששורה בארה"ב עוד ב 2005.. Beauty and the Geek..
שלא לדבר על זה שזה מבויים בטירוף ומועתק מהתוכנית ששורה בארה"ב עוד ב 2005.. Beauty and the Geek..
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
איך זאת שענתה שקולומבוס הוא האיש הראשון שנחת על הירח
או זאת שאמרה שוושינגטון הבירה היא על שמו של דנזל וושינגטון
יכולות ללכת ברחוב איך??
האמת זה לא בגלל שהם בלונדיניות זה בגלל רמת החינוך ,
המורים ושרות החינוך לאחרונה!!!
היום שאלתי ילדה בת 14 (לא בלונדינית)
את שאלות הגאוגרפיה ששאלו בתוכנית גם היא לא ידעה לענות לי
ואמרה שלא מלמדים אותם את החומר הזה
או זאת שאמרה שוושינגטון הבירה היא על שמו של דנזל וושינגטון
יכולות ללכת ברחוב איך??
האמת זה לא בגלל שהם בלונדיניות זה בגלל רמת החינוך ,
המורים ושרות החינוך לאחרונה!!!
היום שאלתי ילדה בת 14 (לא בלונדינית)
את שאלות הגאוגרפיה ששאלו בתוכנית גם היא לא ידעה לענות לי
ואמרה שלא מלמדים אותם את החומר הזה
אור שפע ואהבה
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אתה יודע מה? נגיד. אף אחד לא באמת מקשיב בכיתה בכיתה ה'. אז הם לא הקשיבו בשיעור גיאוגרפיה, אבל לעזאזל. בגיל כזה? איפה המשפחה? אצלי תשובה כזו גוררת כאפה מכל המשפחה ונידוי עד שאני מדקלם את כל המעברים וכל הגבולות בארץ.
ואתה חושב שהורי המשפחה יודעים יותר?ran_carney כתב:אתה יודע מה? נגיד. אף אחד לא באמת מקשיב בכיתה בכיתה ה'. אז הם לא הקשיבו בשיעור גיאוגרפיה, אבל לעזאזל. בגיל כזה? איפה המשפחה? אצלי תשובה כזו גוררת כאפה מכל המשפחה ונידוי עד שאני מדקלם את כל המעברים וכל הגבולות בארץ....
משה
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
זה לא בעיה בחינוך...
יכול להיות שהחינוך שהם קיבלו היה בסדר, זה החוסר התעניינות שלהן .
כי מבחינתם מה צריך עוד חוץ מנעליים ובגדים ולצאת למועדונים.
אני בטוח שהמכשול הכי גדול שלהם בחיים היה איך להשתמט מהצבא.
יכול להיות שהחינוך שהם קיבלו היה בסדר, זה החוסר התעניינות שלהן .
כי מבחינתם מה צריך עוד חוץ מנעליים ובגדים ולצאת למועדונים.
אני בטוח שהמכשול הכי גדול שלהם בחיים היה איך להשתמט מהצבא.
תן לי אותן איך שהן טיפשות....ואתם תמשיכו ל.....את השכל..... 
אלו לא מילים בעברית, אני לא חושב שיש להן סיבה להתבייש.theAman כתב:![]()
![]()
![]()
רנדומלי - ילדה בשם רן, היא יכולה להיות דומה לי.
אוטוריטה - ריטה זה הזמרת. אוטו.
אינפנטילי - בן אדם שהוא... אינפנטיל כאילו.
טריוויאלי - טריוויה, שעשועון. סוג של טיפשות, כאילו.
לא ראיתי אתמול את התכנית, אבל נראה לי שזה מבויים לגמרי....
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אין להן סיבה להתבייש??Nissim כתב:אלו לא מילים בעברית, אני לא חושב שיש להן סיבה להתבייש.theAman כתב:![]()
![]()
![]()
רנדומלי - ילדה בשם רן, היא יכולה להיות דומה לי.
אוטוריטה - ריטה זה הזמרת. אוטו.
אינפנטילי - בן אדם שהוא... אינפנטיל כאילו.
טריוויאלי - טריוויה, שעשועון. סוג של טיפשות, כאילו.
לא ראיתי אתמול את התכנית, אבל נראה לי שזה מבויים לגמרי.......
אני מצטער מראש אם אני פוגע פה במישהו/מישהי שיש לו/לה קרובה/מכרה בתוכנית, אבל,
אם הן לא יודעות, שיגידו לא יודעת, אבל שלא ינסו להמציא פירושים (אלא אם מכריחים אותן מההפקה).
גם טלויזיה זו לא מילה בעברית, וגם לא סלב ולא אייליינר או מסקרה, אבל אני בטוח שאת המילים הללו הן מכירות היטב.
כמו שאמרה אחת הבנות שם: "זה לא מחוסר ידע, פשוט חוסר עניין. יש לי דברים הרבה יותר מעניינים להתעסק בהם."
ומה אתה חושב לגבי הקטע השני (עם הזריחה והשקיעה)?
גם פה אין סיבה להתבייש?
תראה, כמו שכתבתי, אני בטוח ב-99% שהכל מתוסרט ומבויים, והרמה של הבחורות היא הרבה יותר גבוהה ממה שנראה (אני לפחות מקווה שכך).
אבל, בכל מקרה יש להן הרבה סיבות להתבייש:
- אם זה לא מבויים אז הן טיפשות ברמות שאני לא מכיר (זה לא קשור למילים לועזיות, אלא בכלל לכל ההתנהלות שלהן).
- אם זה כן מבויים, אז הן צריכות להתבייש בזה שהן נותנות למפיקים להציג אותן כטיפשות גמורות בשביל לקבל את 15 דקות התהילה שלהן.
כך שבכל מקרה הן לא יוצאות טוב פה.
ושוב סליחה אם אני פוגע בטעות במכרים של מישהו מהקוראים, זו הדיעה שלי.
מישהו פה זוכר את The Running Man ?
למי שלא, מדובר בסרט יחסית פחות מוכר של שוורצנגר שבה מציגים תוכנית טלוויזיה שנותנת צ'אנס לאסיר לצאת לשחרור מוקדם. משחררים אותו בתוך מין מבוך כזה ושולחים אחריו כמה ציידי ראשים, אם הוא מצליח, הוא משוחרר, אם הם תופסים אותו, הוא מת.
אני בטוח שזה היה נראה די בדיוני ב87, כשהסרט יצא, אבל בקצב הזה ? אנחנו שם תוך פחות מ20 שנה.
למי שלא, מדובר בסרט יחסית פחות מוכר של שוורצנגר שבה מציגים תוכנית טלוויזיה שנותנת צ'אנס לאסיר לצאת לשחרור מוקדם. משחררים אותו בתוך מין מבוך כזה ושולחים אחריו כמה ציידי ראשים, אם הוא מצליח, הוא משוחרר, אם הם תופסים אותו, הוא מת.
אני בטוח שזה היה נראה די בדיוני ב87, כשהסרט יצא, אבל בקצב הזה ? אנחנו שם תוך פחות מ20 שנה.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
החנונים שם לא מפוברקים כי אני מכיר אחד מהם מימי התיכון, הוא אמנם מתנהג ככה אבל הדמות שלו מוקצנת בטירוף...
רק שתדעו שהוא היה הולך מכות בתיכון... בתוכנית הוא רחוק מזה
הדבר היחיד שמפריע לי זה שההורים של הבנות צופים בתוכנית ומוכנים שהבנות שלהם יצאו כל כך טיפשות שזה מביך (ויכול להיות שהן חכמות..) אבל ההפקה לקחה אותך והפכה אותך לחבורת מטומטמות אין סופית... איזה ערך הם יפיקו מזה אחר כך?
הדבר היחיד שמפריע לי זה שההורים של הבנות צופים בתוכנית ומוכנים שהבנות שלהם יצאו כל כך טיפשות שזה מביך (ויכול להיות שהן חכמות..) אבל ההפקה לקחה אותך והפכה אותך לחבורת מטומטמות אין סופית... איזה ערך הם יפיקו מזה אחר כך?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- AviBiton
- גורו HTmobile

אחלה סרטgodu כתב:מישהו פה זוכר את The Running Man ?
אני בטוח שזה היה נראה די בדיוני ב87, כשהסרט יצא, אבל בקצב הזה ? אנחנו שם תוך פחות מ20 שנה....
זה בדיוק מה שאני אומר, הן תקבלנה את 15 דקות התהילה שלהן (אם אפשר לקרא לזה תהילה), ואח"כ לא ייזכרו אותן (במקרה הטוב) או שייזכרו כמה הן סתומות (במקרה הפחות טוב).droren כתב:החנונים שם לא מפוברקים כי אני מכיר אחד מהם מימי התיכון, הוא אמנם מתנהג ככה אבל הדמות שלו מוקצנת בטירוף...
הדבר היחיד שמפריע לי זה שההורים של הבנות צופים בתוכנית ומוכנים שהבנות שלהם יצאו כל כך טיפשות שזה מביך (ויכול להיות שהן חכמות..) אבל ההפקה לקחה אותך והפכה אותך לחבורת מטומטמות אין סופית... איזה ערך הם יפיקו מזה אחר כך?...
אתם שניכם בוחנים את זה מנקודת המבט הסוביקטיבית שלכם.theAman כתב:
זה בדיוק מה שאני אומר, הן תקבלנה את 15 דקות התהילה שלהן (אם אפשר לקרא לזה תהילה), ואח"כ לא ייזכרו אותן (במקרה הטוב) או שייזכרו כמה הן סתומות (במקרה הפחות טוב)....
יש אנשים שהפרסום שווה להם הרבה יותר מהכבוד לאינטלקט שלהם. קחו כדוגמה את משה, מרינה, קפון ונעמה.
זו גם לא בהכרח טעות מבחינתן. היו כבר שעשו קריירה מדמות הטפשה - מרלין מונרו.
עובדה שהן מופיעות בטלויזיה ואתה לא
משה
Pavelz,
אכן יש, אך איך שאתה כותב את זה אפשר לחשוב שזה יחודי לבחורות.
בדיחה עם מוסר השכל:
הבדואי אחמד מבקש מחברו מוחמד להתלוות אליו ללכת לאוהל של עבדאללה ששתיים מבנותיו הגיעו לפרקן.
עבדאללה מספר שאחת טפשה והשנייה יפה ומביא אותן. היפה באמת מדהימה ביופיה, והטפשה מתבררת כבאמת טפשה ברגע שפותחת את פיה.
אחרי שהבנות עוזבות, אחמד מבקש מעבדאללה להינשא לבתו הטפשה. עבדאללה נענה והם לוצחים ידיים ומסכמים תנאים ותאריך.
בדרך חזרה :
מוחמד: תגיד יה אחמד, מה פתאום בחרת את הטפשה? לא ראית איזו יפיפיה אחותה?
אחמד: אכן אחותה יפה, אבל דע לך מוחמד, היופי חולף עם הזמן.
אכן יש, אך איך שאתה כותב את זה אפשר לחשוב שזה יחודי לבחורות.
בדיחה עם מוסר השכל:
הבדואי אחמד מבקש מחברו מוחמד להתלוות אליו ללכת לאוהל של עבדאללה ששתיים מבנותיו הגיעו לפרקן.
עבדאללה מספר שאחת טפשה והשנייה יפה ומביא אותן. היפה באמת מדהימה ביופיה, והטפשה מתבררת כבאמת טפשה ברגע שפותחת את פיה.
אחרי שהבנות עוזבות, אחמד מבקש מעבדאללה להינשא לבתו הטפשה. עבדאללה נענה והם לוצחים ידיים ומסכמים תנאים ותאריך.
בדרך חזרה :
מוחמד: תגיד יה אחמד, מה פתאום בחרת את הטפשה? לא ראית איזו יפיפיה אחותה?
אחמד: אכן אחותה יפה, אבל דע לך מוחמד, היופי חולף עם הזמן.
משה
theAman, לא בדיוק הבנת את מה שניסיתי לרמוז.
בין אם זה מבויים ובין אם לא, למעשה ההפקה לא פחות טיפשה שאם כבר רצתה לבחון את ידיעותיהן של הבנות בעברית, היו שואלים אותן לגבי מילים בעברית ולא מילים שמקורן בלועזית.
לדוגמה: "למפוצ'ינה"
בין אם זה מבויים ובין אם לא, למעשה ההפקה לא פחות טיפשה שאם כבר רצתה לבחון את ידיעותיהן של הבנות בעברית, היו שואלים אותן לגבי מילים בעברית ולא מילים שמקורן בלועזית.
לדוגמה: "למפוצ'ינה"
- AviBiton
- גורו HTmobile

לא, ממש לא מדבר לי העניין של להופיע בטלויזיה, ואם כן היה מדבר אליי, לא ככה הייתי רוצה שייראו אותי.moco כתב:עובדה שהן מופיעות בטלויזיה ואתה לאאז לך זה כמובן לא מדבר העיניין הזה של להופיע בטלויזיה, אבל להן זה הישג גדול.
...
אבל אם כבר להודות, הרי שמבין 120 נבחרי הציבור שלנו, יש לצערי לא מעט כאלו שגם הם לא מי יודע מה חכמים...