Usenext
- tobenary
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
אני מאמין שכל מה שיש בטורנט פרטי נמצא גם שם.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- godu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
Joshua_G כתב:נרשמתי היום. רשמתי אותך כמפנה.godu כתב:נרשמתי היום ורשמתי אותך בתור מפנהguyezra כתב:אם אין קופצים (חוץ מתומר שמגיע לו קודם...)
אז ה-ID שלי הוא: 222488...![]()
אם מישהו רוצה לצ'פר אותי, ה ID שלי הוא 252500
תודה מראש......
תודה !
- godu
-
- חבר פעיל מאוד

1. אין מצב שבביטורנט מהירות ההורדה שלך לא נופלת מ usenet. ב usenet זה כל הזמן בline speed, לא נופל מזה אפילו לשניה. בביטורנט זה ככה רק לקבצים מאוד נפוצים. חוץ מזה בביטורנט (בייחוד בטרקרים פרטיים) צריך לעשות המון Upload, ביוזנט אין דבר כזה.claudia5 כתב:יש ב usenet קבצים שאין בטורנטים רגילם.
מהירות ההורדה שלי בטורנטים לא נופלת כמעט מusenet אבל אוליי ישנם קבצם נוספים שאין בטורנטים ואז אוליי זה שווה.
כיום אני מוריד כ200 גיגה בחודש אבל כבר לא נשאר לי מה להוריד ברשת.
איזה קבצים יש שם שאין בטורנט רגיל?...
2. לגבי חומרים שיש רק ביוזנט, השוס הגדול הוא ה x264. יש הרבה יותר תכני HD והם יורדים **הרבה** יותר מהר. מה שכן בביטורנט יש יותר משתתפים שמעלים קבצים (seeders) ולכן מגוון התכנים גדול יותר, כך שאם אתה מחפש דברים נדירים יותר כמו פרקים ישנים מסדרה או סרט ישן מסויים באיכות divx יש יותר סיכוי למצוא אותו בביטורנט (ולאו דווקא בטרקר פרטי).
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
גודו אני מחפש תכנים חדשים ב-hd.
אני מוריד כ 200 גיגה בחודש וברור שהמהירות יותר נמוכה מהuse אך עדיין אני מוריד כמו מטורף -מה גם שאין לי אפשרות להקצות את כל הפס להורדה כי יש לי צרכנים נוספים שצריכים קצת אינטרנט.
אני מחפש תכנים חדשים של hd.
אני מוריד כ 200 גיגה בחודש וברור שהמהירות יותר נמוכה מהuse אך עדיין אני מוריד כמו מטורף -מה גם שאין לי אפשרות להקצות את כל הפס להורדה כי יש לי צרכנים נוספים שצריכים קצת אינטרנט.
אני מחפש תכנים חדשים של hd.
- godu
-
- חבר פעיל מאוד

אז מה שאתה מחפש זה usenet usenet usenet ועוד פעם usenet, לצרכים שלך, אין לה מתחרים. לגבי ספק אני ממליץ על http://www.usenetserver.com/en/index.php. אני קיבלתי את ההמלצה מ tobenary ומאז שנרשמתי אני מאוד מרוצה, מה גם שזה זול משמעותית משירותים אחרים.claudia5 כתב:גודו אני מחפש תכנים חדשים ב-hd.
אני מחפש תכנים חדשים של hd....
קרא את המאמר המצויין הזה http://www.hometheater.co.il/article1075-Usenet
ואתה על הסוס.
בהצלחה.
ודרך אגב, עם מחשב שעובד כל הזמן וחיבור של מגה וחצי תוכל להוריד משהו כמו חצי טרה (500 גיגה!) לחודש
- romanch
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
אומנם טראקר ציבורי זו בהחלט בדיחה, אבל מה עם טאקר פרטי? למשל של torrentleech?godu כתב:המאמר הזה יתן לך כל מה שאתה צריך כדי להתחיל:שח_מט כתב:[
אני מוכן לרשום אם תסבירו לי קצת איך משתמשים, איזה סוגי קבצים אני אמצא שם וכו' והאם היתרון על הרשת הציבורית זה בעיקר קצב הורדה או גם תכנים...
http://www.hometheater.co.il/article107 ... %A8-Usenet
כל השוואה ל"רשת הציבורית" מיותרת. ביטורנט, אימיול וכו זה בדיחה לעומת שרתי Usenet בתשלום....
הרי וזהו טראקר פרטי אזי ההורדות הן על מקסימום, אז איזה סיבה ריאלית יש לי להעדיף את שרתי usenet ביחס לטורנטים?
תמיד עניינו אותי שרתי usenet אבל מעולם לא הבנתי באמת מה הקטע שלהם