Usenext

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472

שליחה

אני מאמין שכל מה שיש בטורנט פרטי נמצא גם שם.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

godu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305

שליחה

Joshua_G כתב:
godu כתב:
guyezra כתב:אם אין קופצים (חוץ מתומר שמגיע לו קודם...)
אז ה-ID שלי הוא: 222488
...
נרשמתי היום ורשמתי אותך בתור מפנה (b)

אם מישהו רוצה לצ'פר אותי, ה ID שלי הוא 252500

תודה מראש
...
נרשמתי היום. רשמתי אותך כמפנה.
...

תודה !

godu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

claudia5 כתב:יש ב usenet קבצים שאין בטורנטים רגילם.
מהירות ההורדה שלי בטורנטים לא נופלת כמעט מusenet אבל אוליי ישנם קבצם נוספים שאין בטורנטים ואז אוליי זה שווה.
כיום אני מוריד כ200 גיגה בחודש אבל כבר לא נשאר לי מה להוריד ברשת.
איזה קבצים יש שם שאין בטורנט רגיל?
...
1. אין מצב שבביטורנט מהירות ההורדה שלך לא נופלת מ usenet. ב usenet זה כל הזמן בline speed, לא נופל מזה אפילו לשניה. בביטורנט זה ככה רק לקבצים מאוד נפוצים. חוץ מזה בביטורנט (בייחוד בטרקרים פרטיים) צריך לעשות המון Upload, ביוזנט אין דבר כזה.
2. לגבי חומרים שיש רק ביוזנט, השוס הגדול הוא ה x264. יש הרבה יותר תכני HD והם יורדים **הרבה** יותר מהר. מה שכן בביטורנט יש יותר משתתפים שמעלים קבצים (seeders) ולכן מגוון התכנים גדול יותר, כך שאם אתה מחפש דברים נדירים יותר כמו פרקים ישנים מסדרה או סרט ישן מסויים באיכות divx יש יותר סיכוי למצוא אותו בביטורנט (ולאו דווקא בטרקר פרטי).

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218

שליחה

גודו אני מחפש תכנים חדשים ב-hd.
אני מוריד כ 200 גיגה בחודש וברור שהמהירות יותר נמוכה מהuse אך עדיין אני מוריד כמו מטורף -מה גם שאין לי אפשרות להקצות את כל הפס להורדה כי יש לי צרכנים נוספים שצריכים קצת אינטרנט.
אני מחפש תכנים חדשים של hd.

godu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

claudia5 כתב:גודו אני מחפש תכנים חדשים ב-hd.
אני מוריד כ 200 גיגה בחודש וברור שהמהירות יותר נמוכה מהuse אך עדיין אני מוריד כמו מטורף -מה גם שאין לי אפשרות להקצות את כל הפס להורדה כי יש לי צרכנים נוספים שצריכים קצת אינטרנט.
אני מחפש תכנים חדשים של hd.
...
אז מה שאתה מחפש זה usenet usenet usenet ועוד פעם usenet, לצרכים שלך, אין לה מתחרים. לגבי ספק אני ממליץ על http://www.usenetserver.com/en/index.php. אני קיבלתי את ההמלצה מ tobenary ומאז שנרשמתי אני מאוד מרוצה, מה גם שזה זול משמעותית משירותים אחרים.

קרא את המאמר המצויין הזה http://www.hometheater.co.il/article1075-Usenet
ואתה על הסוס.

בהצלחה.

ודרך אגב, עם מחשב שעובד כל הזמן וחיבור של מגה וחצי תוכל להוריד משהו כמו חצי טרה (500 גיגה!) לחודש :P

romanch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458

שליחה

godu כתב:
שח_מט כתב:[

אני מוכן לרשום אם תסבירו לי קצת איך משתמשים, איזה סוגי קבצים אני אמצא שם וכו' והאם היתרון על הרשת הציבורית זה בעיקר קצב הורדה או גם תכנים
...
המאמר הזה יתן לך כל מה שאתה צריך כדי להתחיל:
http://www.hometheater.co.il/article107 ... %A8-Usenet

כל השוואה ל"רשת הציבורית" מיותרת. ביטורנט, אימיול וכו זה בדיחה לעומת שרתי Usenet בתשלום.
...
אומנם טראקר ציבורי זו בהחלט בדיחה, אבל מה עם טאקר פרטי? למשל של torrentleech?
הרי וזהו טראקר פרטי אזי ההורדות הן על מקסימום, אז איזה סיבה ריאלית יש לי להעדיף את שרתי usenet ביחס לטורנטים?

תמיד עניינו אותי שרתי usenet אבל מעולם לא הבנתי באמת מה הקטע שלהם :?

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”