Yamaha RX-V863 - הת'רד הרישמי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46434
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
כנראה.
תסתכלו בטבלה התחתונה בשורה האמצעית. לפי מה שרשום שמה, כאשר אני בוחר כי הבאסים יצאו מהסאב, אז בעצם מהסאב יצא כל התדרים הנמוכים של הרמקולים שכוונו ל Small || None (סעיף 4*). בסעיף של הרמקולים הקדמיים, יצאו כל התדרים הנמוכים רק אם הם כווונו ל Large, למרות שהגדרתי כי הבאסים יצאו מהסאב!
תסתכלו בטבלה התחתונה בשורה האמצעית. לפי מה שרשום שמה, כאשר אני בוחר כי הבאסים יצאו מהסאב, אז בעצם מהסאב יצא כל התדרים הנמוכים של הרמקולים שכוונו ל Small || None (סעיף 4*). בסעיף של הרמקולים הקדמיים, יצאו כל התדרים הנמוכים רק אם הם כווונו ל Large, למרות שהגדרתי כי הבאסים יצאו מהסאב!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עוד בעיה שיש לי, כאשר אני מזין את הרסיבר ב PCM סטריאופוני, למה מופיע בתצוגה הקדמית ברסיבר כל ה 6 רמקולים, למרות שאני מכוון על PCM!
כמובן שנשמעים צלילים רק מהרמקולים הקדמיים, אז למה בכלל התצוגה נדלקת על כל הרמקולים? זה לא בא לציין את ה Input, מכיוון שהוא סטריאופוני וזה לא בא לציין את הקונפיגורציה של הרמקולים מכיוון שרק זוג הקדמיים נשמעים.
כמובן שנשמעים צלילים רק מהרמקולים הקדמיים, אז למה בכלל התצוגה נדלקת על כל הרמקולים? זה לא בא לציין את ה Input, מכיוון שהוא סטריאופוני וזה לא בא לציין את הקונפיגורציה של הרמקולים מכיוון שרק זוג הקדמיים נשמעים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

amitbak,
עכשיו התקשרתי ל SG, דיברתי עם איתן, בחור מאוד נחמד.
לגבי התצוגה השגויה בהזנת סיגנל סטריאופוני לא היה לו מענה ("כנראה טעות אצלך").
לגבי ה Bass Managment, הוא אמר לעשות כיול וזהו, לעזוב תאוריה
אני אשלח שאילתה בנושא ל Yamaha.
עכשיו התקשרתי ל SG, דיברתי עם איתן, בחור מאוד נחמד.
לגבי התצוגה השגויה בהזנת סיגנל סטריאופוני לא היה לו מענה ("כנראה טעות אצלך").
לגבי ה Bass Managment, הוא אמר לעשות כיול וזהו, לעזוב תאוריה
אני אשלח שאילתה בנושא ל Yamaha.
מכשיר שיורד עד ל4 אום
כל הכבוד

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

טוב, מצאתי את הבעיה בתצוגה. מסתבר שהמקור שלי (A-100 & ISTAR 1.3) מוציא PCM 7.1 כאשר אני מנגן קבצי FLAC או MP3. כאשר השתמשתי ב TViX 6500, התצוגה ברסיבר הראתה סטריאו כנדרש.
זיו (וגם ליתר) שלום,ziv_r כתב:אני צריך עזרה בהבנה.
מצורף Snapshot מתוך ה Manual.
לפי הטבלה העליונה, כאשר אני בוחר Both, אין Output מהרמקולים הקדמיים בשום מצב.
לפי הטבלה התחתונה, כאשר אני בוחר Both, מהרמקולים הקידמיים תמיד יצא ה LFE, בנוסף לסאב.
לפי ההגיון, הוא אמור להוציא תדרים נמוכים מהקדמיים רק כאשר הגדרתי אותם כקטנים, אך משום מה מצויין כאן המילה "Always", בלי קשר לגודל הרמקול.
מה דעתכם, נוסח שגוי?...
אמנם יש לי רסיבר של פיוניר, אבל נראה לי כי אין הבדל בינו ובין הימהה בהגדרת הרמקולים וניהול הבאס שום הבדל.
אם זה כך, הרי הגדרת BOTH נועדה בדיוק לאפשר לך קבלת FULL RANGE לרמקולים גדולים, וגם קבלת LFE לסאב. אצלי זה עובד כך ומשפיע ממש לטובה על הבאס. הגדרה זו עוקפת את ברירת המחדל האוטומטית של ניהול הסאב ע"פ הגדרת גודל הרמקול.
תהנה ושבת שלום
kingshoko - אחרי שניסיתי לעזור בפעמים קודמות, נראה לי שהבנתי את הבעייה שלך ומה הפתרון (פשוט נזכרתי איך מחובר אצלי........):kingshoko כתב:זה השירשור, איפה הפתרון?ziv_r כתב:kingshoko,
דווקא חשבתי שזה כן בר ביצוע. אחרי שקראתי את השרשור שלך לפני שבועיים חזרתי הביתה וראיתי שכן ניתן לבצע זאת (אך לא ביצעתי ממש את השינויים). אני אנסה להקדיש לדבר מעט זמן היום בערב.
אגב, למה רשמת שזה לא בר ביצוע, איפה קיימת המגבלה?...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 2A&start=0
לא ניתן לבחור ברסיבר source אחד של סאונד ו source אחר של תמונה......
בכדי לראות תמונה ממקור אחד ולשמוע מקור אודיו אחר, אתה חייב לחבר את מקור התמונה (ממיר, מחשב וכו') ישירות למסך. נראה לי שרק כך תוכל לראות תמונה ממקור אחד ולשמוע אודיו ממקור אחר.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
לא נמלי,נמלי כתב:kingshoko - אחרי שניסיתי לעזור בפעמים קודמות, נראה לי שהבנתי את הבעייה שלך ומה הפתרון (פשוט נזכרתי איך מחובר אצלי........):kingshoko כתב:זה השירשור, איפה הפתרון?ziv_r כתב:kingshoko,
דווקא חשבתי שזה כן בר ביצוע. אחרי שקראתי את השרשור שלך לפני שבועיים חזרתי הביתה וראיתי שכן ניתן לבצע זאת (אך לא ביצעתי ממש את השינויים). אני אנסה להקדיש לדבר מעט זמן היום בערב.
אגב, למה רשמת שזה לא בר ביצוע, איפה קיימת המגבלה?...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 2A&start=0
לא ניתן לבחור ברסיבר source אחד של סאונד ו source אחר של תמונה......
בכדי לראות תמונה ממקור אחד ולשמוע מקור אודיו אחר, אתה חייב לחבר את מקור התמונה (ממיר, מחשב וכו') ישירות למסך. נראה לי שרק כך תוכל לראות תמונה ממקור אחד ולשמוע אודיו ממקור אחר....
יש פתרון מצויין ברסיבר.
תבדוק את השירשור שלי (הלינק) זיו עזר לי להגיע לפתרון בהודעות האחרונות
הכל מחובר לרסיבר, גם קול וגם תמונה ורק הרסיבר מחובר למסך וניתן לראות משהו אחד ולשמוע אחר...
תודה בכל מקרה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נמלי,
שים לב לתמונה מתוך ה Manual שהצגתי למעלה.
כאשר בוחרים Both, לפי הטבלה העליונה, לא יצאו צלילים נמוכים מהרמקולים הקידמיים לעולם.
לפי הטבלה התחתונה, מהרמקולים הקידמיים כן יצאו צלילים נמוכים אשר מגיעים אליהם.
כותרת הטבלה העליונה LFE Signals ואילו זאת של התחתונה - Low frequency signals - חבל שלא רשום במפורש בדיוק למה הם מתכוונים מבחינת חיתוך הקרוס, ללא צורך לשער.
שים לב לתמונה מתוך ה Manual שהצגתי למעלה.
כאשר בוחרים Both, לפי הטבלה העליונה, לא יצאו צלילים נמוכים מהרמקולים הקידמיים לעולם.
לפי הטבלה התחתונה, מהרמקולים הקידמיים כן יצאו צלילים נמוכים אשר מגיעים אליהם.
כותרת הטבלה העליונה LFE Signals ואילו זאת של התחתונה - Low frequency signals - חבל שלא רשום במפורש בדיוק למה הם מתכוונים מבחינת חיתוך הקרוס, ללא צורך לשער.
זיו שבת שלום,
מה שאני אומר עכשיו הוא הנחה, אך נראה לי שדי מבוססת:
LFE = LOW FREQUENCY EFFECTS - אני מניח שבאפקטים מיחדים לסרטים, הסיגנל של אפקט LF נשלח רק לסאב אם מוגדר שיש כזה. אם לא מוגדר - האפקט נשלח לקדמיים.
LOW FREQUENCY SIGNAL - בהקלטות "רגילות" - התדרים הנמוכים נשלחים כפי שאמרתי בפעם הקודמת.
מה שאני אומר עכשיו הוא הנחה, אך נראה לי שדי מבוססת:
LFE = LOW FREQUENCY EFFECTS - אני מניח שבאפקטים מיחדים לסרטים, הסיגנל של אפקט LF נשלח רק לסאב אם מוגדר שיש כזה. אם לא מוגדר - האפקט נשלח לקדמיים.
LOW FREQUENCY SIGNAL - בהקלטות "רגילות" - התדרים הנמוכים נשלחים כפי שאמרתי בפעם הקודמת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שמתם לב כי נדמה שניתן להתאים לטרמינלים שבחזית מכסה? מעניין אם אפשר לפנות ליבואן שיסדר חיפוי כזה, יכול להוות פתרון חיצוני נאה במידה ומתאימים כיסוי בעל אותו גימור כמו הפאנל הקידמי.
מישהו משתמש בכפתורי ה Scene? רעיון נחמד לדעתי עבור אלו שחסרים שלט אוניברסלי או שפשוט מתעצלים להגדיר מקרו...
מישהו משתמש בכפתורי ה Scene? רעיון נחמד לדעתי עבור אלו שחסרים שלט אוניברסלי או שפשוט מתעצלים להגדיר מקרו...
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73392
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
בוודאי. הראשון הוגדר לצפייה בטלוויזיה והשני ל PS3. שימושי מאוד.
לגבי החיפויים, אתה מתכוון לסגירת הכניסות מקדימה כגון הכניסה של האוזניות? למה? זה מפריע לך? זה דווקא חלק מעניין בעיצוב של המכשיר (בעיקר כשזה מוזהב על רקע שחור). אם כבר שינוי בחזית המכשיר, הייתי מבקש החלפה של מסך ה LCD. הזוי שכיום שבכל נגן לרכב ומארז HTPC טוב יש מסך LCD צבעוני איכותי ובמכשיר כזה יוקרתי שמים מסך LCD כ"כ מוגבל.
לגבי החיפויים, אתה מתכוון לסגירת הכניסות מקדימה כגון הכניסה של האוזניות? למה? זה מפריע לך? זה דווקא חלק מעניין בעיצוב של המכשיר (בעיקר כשזה מוזהב על רקע שחור). אם כבר שינוי בחזית המכשיר, הייתי מבקש החלפה של מסך ה LCD. הזוי שכיום שבכל נגן לרכב ומארז HTPC טוב יש מסך LCD צבעוני איכותי ובמכשיר כזה יוקרתי שמים מסך LCD כ"כ מוגבל.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 02/08/2008 8:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מתכוון לכניסות מצד ימין, שים לב שהם נמצאים במעין מגרעת כזאת אשר דורשת מכסה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

שלח מייל ליבואן, לא יכול להזיק 
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שמתם לב לחיווי ב RT על קצב הנתונים של האודיו? יופי של אינפורמציה!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מנסיון שלי קיים שיפור כלשהו, עד כמה הוא משמעותי - את זה קשה לכמת במספר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

ziv_r כתב:מנסיון שלי קיים שיפור כלשהו, עד כמה הוא משמעותי - את זה קשה לכמת במספר....