ziv_r כתב:danlior,
אם היית אומר ששמעת את הרסיבר הספציפי המדובר ביחד עם הרמקולים שנידונו כאן והתרשמת לשלילה, מקובל.
אבל להתחבא מאחורי טענות כי יש הרבה אנשים שחושבים כמוך, זה נקרא תופעת העדר.
ברור לעין כי יש לך משהו נגד חברת Yamaha ובשל סיבה זו אתה שם לעצמך מטרה להכנס לכל שרשור אשר עולה בו דגם של החברה ולנסות להוריד את פותח השרשור מההתלבטות על ידי טענה כי השילוב של הרסיבר עם הרמקולים לא יתאימו.
ייתכן ובאמת הנסיון שלך רב ושמעת את הקונפיגורציה המדוברת, אבל כמו שאתה יודע, הרבה גם תלוי בטעם האישי. אולי פותח השרשור דווקא יתרשם אחרת? לפיכך ההמלצה הנכונה הינה לתת הכוונות מעל דפי הפורום ולבסוף, אחד השיקולים המרכזיים צריך להיות על פי מבחן האזנה....
שלום לכולם. רסיבר ל- JBL E80
- kingshoko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
שוב אומר, אין עשן בלי אש - אין אף חברה אחרת חוץ מימאהה שאנשים באופן קבוע ומיתמשך אומרים שהסאונד נשמע להם קר, ריק ופשוט לא טוב. אתה ניסית לתרץ את זה באופן די אומלל בכתבה שנכתבה לפני עשרים שנה שאף אחד מאיתנו לא קרא.ziv_r כתב:danlior,
אם היית אומר ששמעת את הרסיבר הספציפי המדובר ביחד עם הרמקולים שנידונו כאן והתרשמת לשלילה, מקובל.
אבל להתחבא מאחורי טענות כי יש הרבה אנשים שחושבים כמוך, זה נקרא תופעת העדר.
ברור לעין כי יש לך משהו נגד חברת Yamaha ובשל סיבה זו אתה שם לעצמך מטרה להכנס לכל שרשור אשר עולה בו דגם של החברה ולנסות להוריד את פותח השרשור מההתלבטות על ידי טענה כי השילוב של הרסיבר עם הרמקולים לא יתאימו.
ייתכן ובאמת הנסיון שלך רב ושמעת את הקונפיגורציה המדוברת, אבל כמו שאתה יודע, הרבה גם תלוי בטעם האישי. אולי פותח השרשור דווקא יתרשם אחרת? לפיכך ההמלצה הנכונה הינה לתת הכוונות מעל דפי הפורום ולבסוף, אחד השיקולים המרכזיים צריך להיות על פי מבחן האזנה....
נכון, יש לי משהו נגד הימאהה - אני חושב שהוא באופן קיצוני נותן תמורה נמוכה לכסף בגלל איכות ההגברה הירודה שלו. מטרת הפורום הוא ליעץ לאנשים ואני עושה זאת בהתבסס על טעמי האישי אך גם בהיתבסס על פידבקים של אנשים אחרים. וכשאני שומע כמות אדירה של פידבקים המתישרים לחלוטין עם ההתרשמות האישית שלי, עבורי זה אומר דרשני וממש חבל לראות לי אנשים משקיעים כסף בדרק הזה.
ולגבי חוסר ההתאמה של ימאהה עם סרווין וגה ו-JBL גדולים - זה כבר דבר ידוע שאפילו בעלי חנויות המוכרות את המוצרים הנ"ל אומרים.
אהה, ושים לב שאתה חוטא באותו החטא בו אתה מאשים אותי. בכל פעם שאני כותב את דעתי, אתה מיד קופץ וכותב לי שאני טועה, אתה לא כותה משהו בנוסח "להבדיל מדעתו של דני, לדעתי ההגברה של ימאהה נפלאה ונשמעת חמה, מלאה ואיכותית" אלא אתה מתקיף אותי אישת ומנסה להסביר לי בהתנשאות מדוע אני טועה.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
danlior,
מה שסיפרתי בזמנו על הביקורת שנכתבה ממזמן הינה הבסיס שממנו התחילו דעות קדומות כמו שלך. זה לא היה סיפור, זוהי אמת לאמיתה. זה גם ידוע אפילו לבעלי החנויות
מקריאת התגובה שלך רואים כי אתה שוב מנסה לתת בסיס לטיעונים שלך על מצע תופעת העדר, עדר שאני לא בטוח שקיים בכלל.
הרסיברים של Yamaha היו ב 5 שנים האחרונות Top Sellers, לכן דווקא נראה לי שאתה זה שהולך נגד כיוון העדר.
אין לי רצון וזמן לפתוח איתך במריבות מעל דפי הפורום, פשוט צורם לי שאנשים נותנים עצות על בסיס "פידבקים של אנשים אחרים", במיוחד כאשר כל המטרה של ההודעות שלך הינה למנוע אנשים מלרכוש מוצרים של Yamaha.
מה שסיפרתי בזמנו על הביקורת שנכתבה ממזמן הינה הבסיס שממנו התחילו דעות קדומות כמו שלך. זה לא היה סיפור, זוהי אמת לאמיתה. זה גם ידוע אפילו לבעלי החנויות
מקריאת התגובה שלך רואים כי אתה שוב מנסה לתת בסיס לטיעונים שלך על מצע תופעת העדר, עדר שאני לא בטוח שקיים בכלל.
הרסיברים של Yamaha היו ב 5 שנים האחרונות Top Sellers, לכן דווקא נראה לי שאתה זה שהולך נגד כיוון העדר.
אין לי רצון וזמן לפתוח איתך במריבות מעל דפי הפורום, פשוט צורם לי שאנשים נותנים עצות על בסיס "פידבקים של אנשים אחרים", במיוחד כאשר כל המטרה של ההודעות שלך הינה למנוע אנשים מלרכוש מוצרים של Yamaha.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
"דעות קדומות כמו שלך" - ההתנשאות ממשיכה. קבל בבקשה את דעתי, גם אם היא נוגדת לשלך ועמוד על זכותי להביע אותה באתר ולשתף אותה עם אנשים אחרים.ziv_r כתב:danlior,
מה שסיפרתי בזמנו על הביקורת שנכתבה ממזמן הינה הבסיס שממנו התחילו דעות קדומות כמו שלך. זה לא היה סיפור, זוהי אמת לאמיתה. זה גם ידוע אפילו לבעלי החנויות![]()
אין לי רצון וזמן לפתוח איתך במריבות מעל דפי הפורום, פשוט צורם לי שאנשים נותנים עצות על בסיס "פידבקים של אנשים אחרים", במיוחד כאשר כל המטרה של ההודעות שלך הינה למנוע אנשים מלרכוש מוצרים של Yamaha....
עובדה ש"תופעת העדר" כלפיי ימאהה קיימת, על אפך ועל חמתך. קיימת רק לגביי ימאהה ולא כלפיי אף חברה אחרת. (אין עשן בלי אש כבר אמרתי?)
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
- shldenon
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 299
JBL E80 יזוז עם כמעט כל מגבר, זה רמקול נציל ואין בעיה.
שמעתי אותו עם דנון 1906 וגם עם 2105
לגבי ההתאמה עם רמקולים, גם אני לא חסיד של ימאהה אבל עם וורפדל הם מסתדרים מצוין.
שמעתי אותו עם דנון 1906 וגם עם 2105
לגבי ההתאמה עם רמקולים, גם אני לא חסיד של ימאהה אבל עם וורפדל הם מסתדרים מצוין.
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
-
saginoy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
אז ככה...
שיכנעו אותי לקחת את ה - Pioneer VSX-817
וכך היה.
התאכזבתי בגדול. וחזרתי איתו לחנות.
שם האזנתי לכמה רסיברים בסדר גודל המחירים של הפיוניר. כשהם מחוברים ל -e60
כולם נשמעים ממש רע. (לטעמי)
כולם חוץ מההרמן קארדון שהיה שם (לא זוכר איזה דגם)
החלטתי שאני אחכה עם הקניה הזאת ואבטל את העסקה.
בינתיים הגיע אלי דגם ישן של שרווד RA-1140
והוא פשוט נשמע מצויין:)
בלי חיבורים אופטיים וכל מיני Bi-AMP ושאר הדברים שאני לא ממש מבין בהם.
הוא נשמע ממש חי. אני מבסוט
לפי המראה שלו אני מעריך שהוא בן עשר שנים פחות או יותר.
איך קורה שרסיברים חדישים עם חיבורים משוכללים נשמעים פחות טוב ממנו? בצורה משמעותית.
תודה לכולם על העזרה
וכך היה.
התאכזבתי בגדול. וחזרתי איתו לחנות.
שם האזנתי לכמה רסיברים בסדר גודל המחירים של הפיוניר. כשהם מחוברים ל -e60
כולם נשמעים ממש רע. (לטעמי)
כולם חוץ מההרמן קארדון שהיה שם (לא זוכר איזה דגם)
החלטתי שאני אחכה עם הקניה הזאת ואבטל את העסקה.
בינתיים הגיע אלי דגם ישן של שרווד RA-1140
והוא פשוט נשמע מצויין:)
בלי חיבורים אופטיים וכל מיני Bi-AMP ושאר הדברים שאני לא ממש מבין בהם.
הוא נשמע ממש חי. אני מבסוט
לפי המראה שלו אני מעריך שהוא בן עשר שנים פחות או יותר.
איך קורה שרסיברים חדישים עם חיבורים משוכללים נשמעים פחות טוב ממנו? בצורה משמעותית.
תודה לכולם על העזרה
נערך לאחרונה על ידי saginoy ב 15/08/2008 0:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
Djam Karet - Grooming the Psychosis
הסופלה של הרוק המתקדם
הסופלה של הרוק המתקדם
- Mash
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 627
הי saginoy,
אתה יכול לשתף אותנו היכן בדקת את הרסיברים הנ"ל?
תודה.
אתה יכול לשתף אותנו היכן בדקת את הרסיברים הנ"ל?
תודה.
-
saginoy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
כמה זה רלוונטי?
Djam Karet - Grooming the Psychosis
הסופלה של הרוק המתקדם
הסופלה של הרוק המתקדם
- danlior
-