שבט יושבי הגדר - מה חסר לכם במזרימי המדיה הנוכחים?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ה 4000 לא ידע מעולם לטפל ב MKV ולא תמך ב H.264 זה מכשיר שהוא בעצם אריזה חדשה ללא שום שינוי טכני ל 5000 ששוחרר ב 2005. הוא שופר ב 2007 עם הוספת יציאת HDMI וב 2008 עם שינוי תוכנה שאיפשר קריאת בסיסית של קבצי MKV פשוטים אבל השינוי האמיתי הגיע רק השנה עם ה 6500 שמבוסס על צ'יפ חדש לחלוטין.
מבחינת לו"ז לשחרור דגמים חדשים החברה לא שונה מיתר החברות בשוק והעובדה שיוצאים דגמים חדשים לא הופכת מיידית את הקודמים לבלתי שמישים. יש לי מחשבים בבית שהפכו ללא רלוונטים מבחינתי בפרק זמן הרבה יותר קצר מזה שחלף בין השקת ה 5000 לבין זו של ה 6500.
מבחינת לו"ז לשחרור דגמים חדשים החברה לא שונה מיתר החברות בשוק והעובדה שיוצאים דגמים חדשים לא הופכת מיידית את הקודמים לבלתי שמישים. יש לי מחשבים בבית שהפכו ללא רלוונטים מבחינתי בפרק זמן הרבה יותר קצר מזה שחלף בין השקת ה 5000 לבין זו של ה 6500.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
כנ"לדודיפלצת כתב:אני אישית מאוד רוצה לקנות את ה-6500 אבל הוא פשוט יקר מדי.
הסיבה שאני לא קונה אחד המכשירים האחרים היא בעיקר הרגשה אישית, אני לא מרגיש בטוח לקנות אותם בהיעדר יבוא רשמי בארץ....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לדעתי ה 6500A לא יקר מידי אבל זו דעה אישית. מה שיותר מעניין אותי זה להבין מדוע לאור החוויות החיוביות בעיקר של רוכשי הפופקורן ומכשירים אחרים אתה עדיין לא מרגיש בטוח ברכישה?דודיפלצת כתב:אני אישית מאוד רוצה לקנות את ה-6500 אבל הוא פשוט יקר מדי.
הסיבה שאני לא קונה אחד המכשירים האחרים היא בעיקר הרגשה אישית, אני לא מרגיש בטוח לקנות אותם בהיעדר יבוא רשמי בארץ....
ראשית, אני לא רוצה להתעסק בנושא הייבוא האישי, גם אם הוא הפך קל יותר בשנים האחרונות.Catskinner כתב:לדעתי ה 6500A לא יקר מידי אבל זו דעה אישית. מה שיותר מעניין אותי זה להבין מדוע לאור החוויות החיוביות בעיקר של רוכשי הפופקורן ומכשירים אחרים אתה עדיין לא מרגיש בטוח ברכישה?דודיפלצת כתב:אני אישית מאוד רוצה לקנות את ה-6500 אבל הוא פשוט יקר מדי.
הסיבה שאני לא קונה אחד המכשירים האחרים היא בעיקר הרגשה אישית, אני לא מרגיש בטוח לקנות אותם בהיעדר יבוא רשמי בארץ.......
שנית, אם יגיע היום שכן יתקלקל משהו במכשיר שייבאתי בעצמי - אי אפשר לדעת מה יהיה.
שני אלה יוצרים את הרגשת חוסר הבטחון. ועם הרגשה, כידוע, אי אפשר להתווכח.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כמה דברים
א. יש יבואנים כאמור לשני המוצרים.
ב. אני רק נזכר בסבל שהיה לי עם המחשב - כל ההגדרות וכל השטויות - כל הפעמים - שלא לדבר על העלות של מחשב שיצליח להריץ את רוב הדברים - ושמח על הפופקורן.
ג. התמיכה בפורמטים החדשים - לדעתי פה טמונה הסיבה לרכוש מזרימדיה - למי שיש לפחות רסיבר חדש או מתכוון לרכוש.
ד. במחיר שעולה כיום פופקורן ביבוא אישי - גם אם תהיה איזו תקלה - אפשר לקנות עוד אחד ועדיין לא להגיע לעלות של מחשב.
ה. לא לשכוח שאפשר להטעין איתו שלטי PS3
ומשהו אחר - עניין המסך שיגע גם אותי ואני הולך לעשות ניסיון כזה -
הזמנתי כבל קומפוננט ל VGA, ויש לי איזה מסך LCD ישן 15" - אני אנסה לחבר את הפופקורן ישירות אליו במקביל ל HDMI - בשביל לראות מה אני עושה...
אין לי מושג אם זה יעבוד - כשאני חושב על זה לעומק - לא בטוח בכלל... אולי נצטרך להוסיף חיבור אופטי לצורך השימוש הזה.
אבל לפחות זה אומר שיהיה מעין מסך LCD לפופקורן (דרך אגב - באי ביי יש מחירים ממש זולים לכל מיני מסכים כאלה)
אבל עוד נראה...
ב. אני רק נזכר בסבל שהיה לי עם המחשב - כל ההגדרות וכל השטויות - כל הפעמים - שלא לדבר על העלות של מחשב שיצליח להריץ את רוב הדברים - ושמח על הפופקורן.
ג. התמיכה בפורמטים החדשים - לדעתי פה טמונה הסיבה לרכוש מזרימדיה - למי שיש לפחות רסיבר חדש או מתכוון לרכוש.
ד. במחיר שעולה כיום פופקורן ביבוא אישי - גם אם תהיה איזו תקלה - אפשר לקנות עוד אחד ועדיין לא להגיע לעלות של מחשב.
ה. לא לשכוח שאפשר להטעין איתו שלטי PS3
ומשהו אחר - עניין המסך שיגע גם אותי ואני הולך לעשות ניסיון כזה -
הזמנתי כבל קומפוננט ל VGA, ויש לי איזה מסך LCD ישן 15" - אני אנסה לחבר את הפופקורן ישירות אליו במקביל ל HDMI - בשביל לראות מה אני עושה...
אין לי מושג אם זה יעבוד - כשאני חושב על זה לעומק - לא בטוח בכלל... אולי נצטרך להוסיף חיבור אופטי לצורך השימוש הזה.
אבל לפחות זה אומר שיהיה מעין מסך LCD לפופקורן (דרך אגב - באי ביי יש מחירים ממש זולים לכל מיני מסכים כאלה)
אבל עוד נראה...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

במידה ומתקיימת תקלה, המוצר לא חד פעמי. ניתן לשלוח את המוצר לחברה והיא תתקן או תשלח חלק חדש על חשבונה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

ציינתי בהודעה הקודמת שה-TViX 6500 יקר מדי בעיני.ziv_r כתב:אבל יש יבואן בארץ ל A-100 וגם ל TViX 6500, אז איפה החששות?...
לא ידעתי שיש יבואן לפופקורן אבל עכשיו אני בהחלט אשקול את הנושא. המחיר הוא אכן 1500 ש"ח:
http://www.gameroom.co.il/?page_id=4
מצד שני, מאז הביקורת הרשמית על ה-TViX התרשמתי שהוא הסטרימר הכי טוב שיש היום בשוק ולמה להתפשר?
כל מה שהייתי רוצה זה את ה-TViX במחיר של הפופקורן. זה כל כך הרבה לבקש?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

או שתחכה לפופקורן A110
או תקנה TVIX
דרך אגב - אני חושב שהעולם הדיגיטלי (החנות למי שלא יודע) הם היבואנים של TVIX - או לפחות מתנהגים כמו היבואנים - כולל שירות והכל
ויכולים למכור גם עם HD במחיר נמוך ועם "מתנות".
דרך אגב - אני חושב שהעולם הדיגיטלי (החנות למי שלא יודע) הם היבואנים של TVIX - או לפחות מתנהגים כמו היבואנים - כולל שירות והכל
ויכולים למכור גם עם HD במחיר נמוך ועם "מתנות".
אני עדיין יושב על הגדר
בהתחלה היה התירוץ שלי שרציתי חיבור אלחוטי
היום אני מבין שהבעיה שלי זה המחיר
בינתיים אני משתמש בלפטופ הישן שלי שמחובר בסלון - מסורבל אבל עובד.
בהתחלה היה התירוץ שלי שרציתי חיבור אלחוטי
היום אני מבין שהבעיה שלי זה המחיר
בינתיים אני משתמש בלפטופ הישן שלי שמחובר בסלון - מסורבל אבל עובד.
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
זיו,
שכחת לציין את CS615 של חברת זיובה, אם כי הוא אכן טרם נסקר.
לי חסר בעיקר תמיכה מלאה בבלוריי כולל שליפת כיתוביות מובנות.
HDMI 1.3 לא קריטי לי, מבחינת סאונד, אני אודיופיל קטן מאוד ובלאו הכי הרסיבר שלי לא תומך בפורמטי הסאונד החדשים וגם אם היה תומך אז הרמקולים היו נקודת חולשה וגם אם לא אז העסק היה נעצר באוזניים...
שכחת לציין את CS615 של חברת זיובה, אם כי הוא אכן טרם נסקר.
לי חסר בעיקר תמיכה מלאה בבלוריי כולל שליפת כיתוביות מובנות.
HDMI 1.3 לא קריטי לי, מבחינת סאונד, אני אודיופיל קטן מאוד ובלאו הכי הרסיבר שלי לא תומך בפורמטי הסאונד החדשים וגם אם היה תומך אז הרמקולים היו נקודת חולשה וגם אם לא אז העסק היה נעצר באוזניים...
באתר שלהם יש טעויות כתיב.... "זהו מוצר בוגר ואמין אשר מוארך בעשרות אתרי ביקורת ופורומים בעולם."....דודיפלצת כתב:ציינתי בהודעה הקודמת שה-TViX 6500 יקר מדי בעיני.ziv_r כתב:אבל יש יבואן בארץ ל A-100 וגם ל TViX 6500, אז איפה החששות?...
לא ידעתי שיש יבואן לפופקורן אבל עכשיו אני בהחלט אשקול את הנושא. המחיר הוא אכן 1500 ש"ח:
http://www.gameroom.co.il/?page_id=4
מצד שני, מאז הביקורת הרשמית על ה-TViX התרשמתי שהוא הסטרימר הכי טוב שיש היום בשוק ולמה להתפשר?
כל מה שהייתי רוצה זה את ה-TViX במחיר של הפופקורן. זה כל כך הרבה לבקש?
...
איך מחיר ארה"ב של 180 דולר ומשלוח הופך בארץ ל 1500 ש"ח??? איך
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

guyezra,
ממש לא שכחתי.
כמו שרשמת, הדגם עדיין לא נבדק באתר (בקרוב זה ישתנה) ואנחנו לא יודעים מה הוא שווה.
שח_מט,
תבדוק כמה עולה להעביר את המוצר במכון התקנים, להקים אתר, תמיכה, שירות, מעבדת תיקונים, עובדים וכו"...
אולי תגיע למחיר יותר זול.
אתה תמיד יכול לבצע ייבוא אישי.
ממש לא שכחתי.
כמו שרשמת, הדגם עדיין לא נבדק באתר (בקרוב זה ישתנה) ואנחנו לא יודעים מה הוא שווה.
שח_מט,
תבדוק כמה עולה להעביר את המוצר במכון התקנים, להקים אתר, תמיכה, שירות, מעבדת תיקונים, עובדים וכו"...
אולי תגיע למחיר יותר זול.
אתה תמיד יכול לבצע ייבוא אישי.
מזרימדיה - עדיין על הגדר
אז אני עדיין על הגדר, השבוע אראה אצל חבר את הפופקורן ואז אני רוצה לקבל החלטה.
אם מישהו מיושבי הגדר קנה - אשמח לדעת.
מה לדעתכם ההבדלים, יתרונות וחסרונות בין הפופקורן ל ISTAR (חוץ מדיסק כמובן)?
האם ניגון מדיסק שמחובר ב USB לאחד מהם הוא פתרון טוב ללא קפיצות?
אם מישהו מיושבי הגדר קנה - אשמח לדעת.
מה לדעתכם ההבדלים, יתרונות וחסרונות בין הפופקורן ל ISTAR (חוץ מדיסק כמובן)?
האם ניגון מדיסק שמחובר ב USB לאחד מהם הוא פתרון טוב ללא קפיצות?
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אני חייב לציין שאני על הגדר.... והיא מה זה כואבת....
יאללה מתי ה - 110 מגיע?
זיו תן איזה עידכון מדי פעם.
יאללה מתי ה - 110 מגיע?
זיו תן איזה עידכון מדי פעם.