קיבלתי את ה LA40A450 החדשה שלי לחדר :)
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
godmoney כתב:yuria כתב:
נראה מצוין ,תתחדש
איך היא בצפיה עם תכני SD (ממירים למינהם)...
לדעתי ,כן בעלות של 100 ש"ח תשיג שיפור משמעותי ב-SD
לא טוב. לא טוב.
לדעתי אני מקבל תוצאה טובה יותר עם ה-LG 42" שנמצאת בסלון שלנו וקנינו לפני שנה.
אולי אם אני אחבר ליציאת Scart של הממיר והכניסת S-Video של הטלווזיה אני אקבל תוצאה יותר... אני שוקל אם שווה את ההוצאה הכספית....
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
RCA זה השלוש בננות - אדום לבן צהוב לא?godmoney כתב:1. חיברתי ב RCA.
2. למה שיזהה 1080p אם היא לא Full HD? האמת היא שלא בדקתי. אני אבדוק היום....
בכל מקרה חיברתי תPS3 עם הכבל הזה שהוא בא עם המכשיר לLCD 37 ישנה בלי HDMI.
איך שחיברתי עם כבל HDMI תטלויזיה הזאת לPS3 הוא זיהה רזולוציה מקסימלית 1080P והוא עושה דאונסקייל ל720P כי בזה הוא תומך.
שאלתי כדי לדעת אם גם אצלך זה ככה.
בקיצור ולעניין :
הPS3 לאיזו טלויזיה הוא היה מחובר בסלון?
כשאתה לוחץ על הPS3 כדי להפעיל אותו, תחזיק תאצבע שם עד שתשמע עוד צפצוף.
הPS3 יהיה מוגדר על פי הטלויזיה החדשה, כשעשיתי ככה הוא קלט רזולוציה מקסימלית של 1080P גם אצלך זה ככה?
אצלי כנראה בגלל שהוא לא תומך הוא עושה דאונסקייל ל720P אבל עדיין מהטלויזיה הוא קולט 1080P למרות שאין תמיכה.
הPS3 לאיזו טלויזיה הוא היה מחובר בסלון?
כשאתה לוחץ על הPS3 כדי להפעיל אותו, תחזיק תאצבע שם עד שתשמע עוד צפצוף.
הPS3 יהיה מוגדר על פי הטלויזיה החדשה, כשעשיתי ככה הוא קלט רזולוציה מקסימלית של 1080P גם אצלך זה ככה?
אצלי כנראה בגלל שהוא לא תומך הוא עושה דאונסקייל ל720P אבל עדיין מהטלויזיה הוא קולט 1080P למרות שאין תמיכה.
לפי מה שהבנתי מנילס הוא עושה DOWNSCALE ל720P.
בקשר לאיך שאתה רואה, תשחק עם הפיקצ'ר מוד והמצב בידור גם, זה של המשחקים סרטים וספורט.
בפיקצ'ר אני על דינאמיק ובבידור אני בהתאם למה שאני רואה בטלויזיה, הוא מתאים את עצמו גם מבחינת הקול וגם מבחינת המראה של התמונה לכל מצב בידור.
בקשר לאיך שאתה רואה, תשחק עם הפיקצ'ר מוד והמצב בידור גם, זה של המשחקים סרטים וספורט.
בפיקצ'ר אני על דינאמיק ובבידור אני בהתאם למה שאני רואה בטלויזיה, הוא מתאים את עצמו גם מבחינת הקול וגם מבחינת המראה של התמונה לכל מצב בידור.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
Dor007 כתב:לפי מה שהבנתי מנילס הוא עושה DOWNSCALE ל720P.
בפיקצ'ר אני על דינאמיק ובבידור אני בהתאם למה שאני רואה בטלויזיה, הוא מתאים את עצמו גם מבחינת הקול וגם מבחינת המראה של התמונה לכל מצב בידור....