אבל היה רשום שאפשרPavelz כתב:זה לא באגroy1234 כתב:אצלי אני לא יכול שאני במישחק להיכנס למישחק אחר בלי לצאת מהראשוןןPavelz כתב:http://www.engadget.com/2008/07/02/sony ... cked-ps3s/
הצרות לא איחרו לבוא.
אצלי הכל פיקס.........
עדכון 2.40 סוף סוף הוא הגיעה{מחר}
-
roy1234
-
- טרול

- תגובות: 332
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
תראה לי איפה כתוב שאפשר להריץ שני משחקים במקביל.
-
roy1234
-
- טרול

roy1234 כתב:מה הוא עושה!!!!....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
סוני, אשר הפיצה אתמול את פרטי עדכון הקושחה 2.40 לפלייסטיישן 3 – העדכון לו חיכו הרבה מאוד שחקנים. בין החידושים שאפשר למצוא יש גישה לתפריטי הקונסולה בלי לצאת מהמשחק, שליחת הודעות טקסט לחבריכם, מעבר בין שני משחקים בלי לצאת מהראשון{אין לי מושג איך זה יהיה,אולי בין דמואים וכאלה..}...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

את זה אתה כתבת, לא סוני.
כשתכתוב בעצמך את מערכת ההפעלה של הפלייסטיישן, תוכל להציג את מה שהבטחת שיהיה במערכת ההפעלה ולהתלונן שזה לא עובד. בינתיים, אל תתלונן שהסוני לא עושה קפה בגלל שמישהו כתב באיזה פורום שזה מה שהוא יעשה עם 2.40
כשתכתוב בעצמך את מערכת ההפעלה של הפלייסטיישן, תוכל להציג את מה שהבטחת שיהיה במערכת ההפעלה ולהתלונן שזה לא עובד. בינתיים, אל תתלונן שהסוני לא עושה קפה בגלל שמישהו כתב באיזה פורום שזה מה שהוא יעשה עם 2.40
-
roy1234
-
- טרול

לפני 4 ימים סוני הפיצה את המידע על זה ואני העתקתי את זה מאנגלית לעבריתMalcontent כתב:את זה אתה כתבת, לא סוני.
כשתכתוב בעצמך את מערכת ההפעלה של הפלייסטיישן, תוכל להציג את מה שהבטחת שיהיה במערכת ההפעלה ולהתלונן שזה לא עובד. בינתיים, אל תתלונן שהסוני לא עושה קפה בגלל שמישהו כתב באיזה פורום שזה מה שהוא יעשה עם 2.40...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אתה לא הבנת מה שהיה כתוב, והתרגום שלך לא היה מדוייק.
מה שסוני אמרו זה לא שאפשר יהיה להריץ שני משחקים במקביל, אלא שאם תרצה להחליף משחק, תוכל לעשות את זה מתוך המשחק הנוכחי, אבל המשחק עדיין ייסגר ורק אז יפתח המשחק החדש. בשום מקום לא נאמר שיפתח משחק חדש והישן ימשיך לרוץ ברקע.
מה שסוני אמרו זה לא שאפשר יהיה להריץ שני משחקים במקביל, אלא שאם תרצה להחליף משחק, תוכל לעשות את זה מתוך המשחק הנוכחי, אבל המשחק עדיין ייסגר ורק אז יפתח המשחק החדש. בשום מקום לא נאמר שיפתח משחק חדש והישן ימשיך לרוץ ברקע.
-
roy1234
-
- טרול

שלא ירוץ ברקע,אבל שאם אני נכנס למשחק השני אז שלא יצא לי מהראשון,Malcontent כתב:אתה לא הבנת מה שהיה כתוב, והתרגום שלך לא היה מדוייק.
מה שסוני אמרו זה לא שאפשר יהיה להריץ שני משחקים במקביל, אלא שאם תרצה להחליף משחק, תוכל לעשות את זה מתוך המשחק הנוכחי, אבל המשחק עדיין ייסגר ורק אז יפתח המשחק החדש. בשום מקום לא נאמר שיפתח משחק חדש והישן ימשיך לרוץ ברקע....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

ואיך בדיוק אתה רוצה שהראשון יעבוד בלי לרוץ ברקע?
-
roy1234
-
- טרול

נוו...Malcontent כתב:ואיך בדיוק אתה רוצה שהראשון יעבוד בלי לרוץ ברקע?...
שלא יעבוד נגיד ש. המשחק שאני ניכנס אליו אז שאני יצא ממנו ויכנס למשחק אחר אז המשחק הראשון,שאני יוכל לחזור אליו בכל רגע שאני ירצה בנקודה שבא הפסקתי
זה מה שאני חשבתי שיהיה
- urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
וזה בדיוק נקרא לרוץ ברקע...roy1234 כתב:נוו...Malcontent כתב:ואיך בדיוק אתה רוצה שהראשון יעבוד בלי לרוץ ברקע?...
שלא יעבוד נגיד ש. המשחק שאני ניכנס אליו אז שאני יצא ממנו ויכנס למשחק אחר אז המשחק הראשון,שאני יוכל לחזור אליו בכל רגע שאני ירצה בנקודה שבא הפסקתי
זה מה שאני חשבתי שיהיה...