ברור שיש אפשרות.אל תקנה 32" למרחק שלך,אתה בקושי תראה משהו,במיוחד אם אתה מתכוון לגלוש או משהו כזה במחשב.או שתעלה את התקציב (יותר מכפול) או שתחסוך עד שיהיה לך.פשוט חבל לך על הכסף.tommy212 כתב:ודרך אגב הטלווזיה תשמש לא רק כ טלווזיה אלא גם כמסך מחשב ( יש אפשרות כזו נכון?? )...
פלזמה או LCD נושא חרוש אבל עדיין לא ברור
- guy11
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
-
tommy212
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
אז אחד מכם יכול לתת לי רשימה של איזה מרחקים לאיזה גודל??? נגיד 32 אינץ לאיזה מרחק מתאים ו37 לאיזה ???
תודה מראש!
תודה מראש!
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
-
tommy212
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה עזר מאוד !! מאמר טוב !
אז אתה יכול להמליץ לי על מסך 32 HD READY בבקשה
אז אתה יכול להמליץ לי על מסך 32 HD READY בבקשה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
לאיזה מרחק צפיה? תמדוד ותן לנו נתון אחד.tommy212 כתב:תודה רבה עזר מאוד !! מאמר טוב !
אז אתה יכול להמליץ לי על מסך 32 HD READY בבקשה...
-
tommy212
-
- חבר שרק התחיל

אני יש לי כמה שימושים יש לי את המסך של המחשב שאני רוצה ( אפשר נכון ?!?! ) שזה במרחק של חצי מטר עד מטר ויש את הטלווזיה שזה במרחק של 3-4 מטר
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
מעולה. אז תקנה פלאזמה 42 אינץ'. תחסוך כ-7K ותבדוק את ה-LG 42PG200 או את הדגם החדש של סמסונג PN42A450. בהצלחה!tommy212 כתב:אני יש לי כמה שימושים יש לי את המסך של המחשב שאני רוצה ( אפשר נכון ?!?! ) שזה במרחק של חצי מטר עד מטר ויש את הטלווזיה שזה במרחק של 3-4 מטר...
-
tommy212
-
- חבר שרק התחיל

מה 42 זה לא גדול???
-
tommy212
-
- חבר שרק התחיל

למה זאפ לא נותן את הסמסונג?? כי הוא חדש?? כמה הוא עולה??
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
ת'אמת - לא יודע למה כ"כ הרבה אנשים מחזיקים מכל אותם אתרי "השוואת מחירים". לדעתי ניתן להשתמש בהם רק בתור מדד ייחוס ראשוני ותו לא:tommy212 כתב:למה זאפ לא נותן את הסמסונג?? כי הוא חדש?? כמה הוא עולה??...
1. נתקלתי בעשרות מקרים שהמחיר הכי זול שם הוא יקר יותר מאשר בחנות.
2. נתקלתי במקרים שחנויות מפרסמות מחיר זול כדי להתברג לראש הרשימה, אבל בפועל אין להן את המוצר או שאין בכוונתן לספקו, ומטרתן רק למשוך את הקונה הפוטנציאלי ואז להציע לו משהו אחר או "שדרוג"...
בקיצור, ובפרט בתחום של פלזמה/LCD - אין תחליף לייעוץ המקצועי שניתן לקבל בחנויות מתמחות עם אבא ואמא.
-
tommy212
-
- חבר שרק התחיל

בסדר אבל דרך האתרים ניתן לראות את הסכום הממוצא
אני מסכים איתך שכדאי לקנות את אותם המוצרים בחנות אבל אני אישית מעדיף לבדוק קודם להתפס על איזה דגם ואז בחנות אני שומע עוד כל מני דברים עדיף לא עדיף יש יותר טוב וגם אתה בא עם איזה שהוא ידע מוקדם
אני מסכים איתך שכדאי לקנות את אותם המוצרים בחנות אבל אני אישית מעדיף לבדוק קודם להתפס על איזה דגם ואז בחנות אני שומע עוד כל מני דברים עדיף לא עדיף יש יותר טוב וגם אתה בא עם איזה שהוא ידע מוקדם
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
כפי שאיינשטיין כתב, בחלק גדול מהמקרים זה אפילו לא סכום ממוצע, אלא סכום מקסימום... גם אני נתקלתי במקרים כאלה שבהם המחיר הזול ביותר בזאפ גבוה משמעותית מהמחירים בחנויות.tommy212 כתב:בסדר אבל דרך האתרים ניתן לראות את הסכום הממוצא
אני מסכים איתך שכדאי לקנות את אותם המוצרים בחנות אבל אני אישית מעדיף לבדוק קודם להתפס על איזה דגם ואז בחנות אני שומע עוד כל מני דברים עדיף לא עדיף יש יותר טוב וגם אתה בא עם איזה שהוא ידע מוקדם...
-
tommy212
-
- חבר שרק התחיל

אז עוד יותר טוב חחח....
אז כמה עולות הטלווזיות??
אז כמה עולות הטלווזיות??