עלויות יבוא אישי - Oppo DV-981 + Onkyo TX-SR705

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #21 

זהו שבפעם האחרונה B&H לא נתנו לי לשלוח לכתובת אחרת חוץ מזו הכתובה בפייפאל . לא יודע איך לכם עושים "פרוטקציה " :lol: או שאולי זה קשור לסכום קניה ו/או למוצר ?
וסער אולי באמזון הם לא דורשים מאובטח ,בB&H הם דורשים או מאובטח או פייפאל , זה שיטה שלהם להגן על כך שאנשים לא יעשו קניות ע"ח כרטיסי אשראי גנובים או משהו כזה . פשוט שיטה שלהם להגן על הלקוחות שלהם ואני בהחלט מכבד את זה .

העניין הוא ,שאני מוכן לבדוק את מאסטסטופ בקניה הבאה ,כדי לאות מה יקרה עם העמלות והמשלוח . אבל השאלה ,איך אני עושה את זה שישלחו אליהם ?

singera
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #22 

לגבי הרסיבר האם הUPCONVERTER שלו יכול לקבל אותות PAL מהכניסות? מה לגבי תדרי הרדיו?

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #23 

truejoker כתב:זהו שבפעם האחרונה B&H לא נתנו לי לשלוח לכתובת אחרת חוץ מזו הכתובה בפייפאל . לא יודע איך לכם עושים "פרוטקציה " :lol: או שאולי זה קשור לסכום קניה ו/או למוצר ?
וסער אולי באמזון הם לא דורשים מאובטח ,בB&H הם דורשים או מאובטח או פייפאל , זה שיטה שלהם להגן על כך שאנשים לא יעשו קניות ע"ח כרטיסי אשראי גנובים או משהו כזה . פשוט שיטה שלהם להגן על הלקוחות שלהם ואני בהחלט מכבד את זה .

העניין הוא ,שאני מוכן לבדוק את מאסטסטופ בקניה הבאה ,כדי לאות מה יקרה עם העמלות והמשלוח . אבל השאלה ,איך אני עושה את זה שישלחו אליהם ?
...
שאלת על האופציות אחרות ב-B&H, כמו wire transfer?
מה אתה רוצה לקנות?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #24 

michael123 לא שאלתי על WIRE TRANSFER אני אשאל בפעם הבאה . מה זה בכלל וכמה זה עולה ?

ולגבי קניה אני כרגע לא רוצה לקנות שום דבר ספציפי , כי אני מתלבט באיזה מהתחביבים שלי להשקיע את מעט הכסף המיותר שלי :lol:

אני פשוט רוצה לדעת מה לעשות שאני אזכור בפעם הבאה

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #25 

truejoker כתב:michael123 לא שאלתי על WIRE TRANSFER אני אשאל בפעם הבאה . מה זה בכלל וכמה זה עולה ?

ולגבי קניה אני כרגע לא רוצה לקנות שום דבר ספציפי , כי אני מתלבט באיזה מהתחביבים שלי להשקיע את מעט הכסף המיותר שלי :lol:

אני פשוט רוצה לדעת מה לעשות שאני אזכור בפעם הבאה
...
WIRE TRANSFER היא העברה בנקאית, עמלות הן בין 25 ל-40 דולר (מניסיוני עם בנקים שונים על סכומים שבין 500 ל-4000 דולר)

אגב, B&H הם לא תמיד הכי זולים, פשוט רמת השרות שלהם היא מעולה..
אפשר אולי לקנות ב-EBAY

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”