רסיבר לקולנוע ביתי - השלמה לסט של wharfedale 9.5
אם אתה מתכננן ללכת על ה663 או ה863 ,לך כבר על ה863 כי הוא בנוי אחרת לגמרי!והרבה יותר חזק!!עזוב אותך מעוד אופטי או פחות אופטי!המבנה שלו חזק לחלוטין לאין שיעור מה663 !לספיגת הזעזועים בעוצמה גבוהה!וגם השנאי כוח שלו מספק פי 2 כמעט זרם מאחיו הקטן!!שלא לדבר על UPSCALIN ל1080 מלא!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
ADICT,
אשמח אם תוכל להפנות אותי להבדלים שציינת. לדברי ימהה, השינויים הרבה יותר מצומצמים בין הדגמים.
אשמח אם תוכל להפנות אותי להבדלים שציינת. לדברי ימהה, השינויים הרבה יותר מצומצמים בין הדגמים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Re: יש לך מגבר טוב מאוד
על איזה מגבר אתה מדבר? ה 663? או ה 863?mulkile כתב:יש לך מגבר טוב מאוד ורמקול טובים גם אתה לא מטורף שצריך להשקיע כל כך הרבה כסף
תיתחדש ותהנה מהרסיבר ובקשר לכבלים תעשה חושבים...
ADICT - יש לך ביסוס לדברים הללו?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
Huber לדעתי נקודה חשובה שצריך להעביר לחברי הפורום
ותקן אותי אם אני טועה - אתה משתמש בעיקר ב PS3
ואז אם אין לך כוונה בעתיד הקרוב לקנות סטרימר עם 1.3 - למעשה אין לך צורך במפענח אמיתי ל TRUE HD ודומיו אלא רק לרסיבר שיכול לקבל PCM או LPCM ב-7.1 או 5.1 כי זה מה שגם ככה יוצא מה PS3.
אולי יציעו לך משהו זול יותר.
אני לא נכנס לרסיברים הספציפיים אבל תשקול טוב טוב או לפחות תפרט, איזה ציוד יש לך, איזה ציוד אתה משתמש, ואיזה ציוד אתה חושב שתקנה בשנה שנתיים הקרובות...
חבל לקנות עכשיו רסיבר, ולגלות אח"כ שאין לך מקום לחבר בו ציוד חדש שתקנה - סטרימר HTPC וכו'....
גם מבחינת וידאו - כניסות HDMI, וגם מבחינת אודיו כניסות אופטיות וכו'.
אני רק הייתי ממליץ לך להגיע עם רמקולים לחנות שכן מוכנה לתת לך לשמוע את הרסיבר
שלא יהיו פאדיחות...
תנסה אולי דרך חנות יותר חביבה, או אצל היבואן - אולי אפילו יש להם רמקולים כמו שלך ככה שלא תצטרך לחבר אותם.
ואז אם אין לך כוונה בעתיד הקרוב לקנות סטרימר עם 1.3 - למעשה אין לך צורך במפענח אמיתי ל TRUE HD ודומיו אלא רק לרסיבר שיכול לקבל PCM או LPCM ב-7.1 או 5.1 כי זה מה שגם ככה יוצא מה PS3.
אולי יציעו לך משהו זול יותר.
אני לא נכנס לרסיברים הספציפיים אבל תשקול טוב טוב או לפחות תפרט, איזה ציוד יש לך, איזה ציוד אתה משתמש, ואיזה ציוד אתה חושב שתקנה בשנה שנתיים הקרובות...
חבל לקנות עכשיו רסיבר, ולגלות אח"כ שאין לך מקום לחבר בו ציוד חדש שתקנה - סטרימר HTPC וכו'....
גם מבחינת וידאו - כניסות HDMI, וגם מבחינת אודיו כניסות אופטיות וכו'.
אני רק הייתי ממליץ לך להגיע עם רמקולים לחנות שכן מוכנה לתת לך לשמוע את הרסיבר
שלא יהיו פאדיחות...
תנסה אולי דרך חנות יותר חביבה, או אצל היבואן - אולי אפילו יש להם רמקולים כמו שלך ככה שלא תצטרך לחבר אותם.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
החלטתי - אני הולך על ה YAMAHA 863, יותר FUTURE PROOF מזה בתקציב שלי לא אקבל (3 כניסות HDMI 1.3 עם UPSCALING, TRUEHD, כמות מכובדת של כניסות אופטיות ודגיטליות ובעצם כל מה שמשתמש כמוני יצטרך).
שאלה. אם הבנתי נכון הרסיבר הזה תומך ב BI-AMPING (לא BI-WIRING). קראתי את כל הת'רדים בפורום בנושא ועל שאלה אחת פשוטה אף אחד לא ענה - האם זה יכול להזיק? בהנחה שכן אלך על זה, מעבר לרכישת כבל נוסף אין שום חיסרונות, נכון? זה יכול להיחשב כלמ"למ (לא מועיל לא מזיק) טיפוסי? בהנחה שבסוף לא יהיה הבדל בין BI-AMP לחיבור רגיל, לא הפסדתי כלום, לא?
LAWPOWER, השימוש שלי מתחלק בין PS3, צפייה בתכני HD דרך המחשב וצפייה בתוכניות מוקלטות ב YES MAX.
ד"א - המידע שלי על BI AMPING מגיע מקריאת הדיונים פה בפורומים אבל מה ששיכנע אותי ללכת על זה היה המאמר הבא:
http://sound.westhost.com/bi-amp.htm
שאלה. אם הבנתי נכון הרסיבר הזה תומך ב BI-AMPING (לא BI-WIRING). קראתי את כל הת'רדים בפורום בנושא ועל שאלה אחת פשוטה אף אחד לא ענה - האם זה יכול להזיק? בהנחה שכן אלך על זה, מעבר לרכישת כבל נוסף אין שום חיסרונות, נכון? זה יכול להיחשב כלמ"למ (לא מועיל לא מזיק) טיפוסי? בהנחה שבסוף לא יהיה הבדל בין BI-AMP לחיבור רגיל, לא הפסדתי כלום, לא?
LAWPOWER, השימוש שלי מתחלק בין PS3, צפייה בתכני HD דרך המחשב וצפייה בתוכניות מוקלטות ב YES MAX.
ד"א - המידע שלי על BI AMPING מגיע מקריאת הדיונים פה בפורומים אבל מה ששיכנע אותי ללכת על זה היה המאמר הבא:
http://sound.westhost.com/bi-amp.htm
זיו בוקר טוב!מתנצל על האיחור בתשובות אך הרגע הגעתי מהעבודה(כיבוי אש משמרות 24 ו48 חופש)לגבי ההבדלים בין הימהה 663 וה863 .לא צריך להיות חכם גדול אלא פשוט לקנות רייטינג כל שבוע!(7 שקל לא להיבהל....ziv_r כתב:ADICT,
אשמח אם תוכל להפנות אותי להבדלים שציינת. לדברי ימהה, השינויים הרבה יותר מצומצמים בין הדגמים....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מעדיף להתרכז בהבדלים כפי שהיצרן מצהיר עליהם ולא מביקורת שלא יצא לי לקרוא.
הזכרת עינית IR נוספת, מספר היציאות\כניסות לעיניות זהה ב 2 הדגמים, מספיק רק להסתכל בתמונות האחוריים מאתר היצרן בשביל לראות את זה.
קיימים הבדלים נוספים לטובת ה RX-V863 כמו כניסת HDMI, כניסה אופטית נוספת, 10W בהגברה, יכולות Upscale ב RX-V863 לעומת Upconvert ב RX-V663 (בכל זאת, ההבדל במחיר הינו $400) ולסיום - HD Radio, SRS אשר לא ממש רלוונטים עבורינו.
לגבי מה שרשמת מוקדם יותר:
קשה לי להאמין שמיקמו ב RX-V863 שנאי פי 2 יותר חזק מאחיו הקטן בגלל 10W הבדל.
בכל אופן, שלחתי שאילתה בנושא ל Yamaha.
הזכרת עינית IR נוספת, מספר היציאות\כניסות לעיניות זהה ב 2 הדגמים, מספיק רק להסתכל בתמונות האחוריים מאתר היצרן בשביל לראות את זה.
קיימים הבדלים נוספים לטובת ה RX-V863 כמו כניסת HDMI, כניסה אופטית נוספת, 10W בהגברה, יכולות Upscale ב RX-V863 לעומת Upconvert ב RX-V663 (בכל זאת, ההבדל במחיר הינו $400) ולסיום - HD Radio, SRS אשר לא ממש רלוונטים עבורינו.
לגבי מה שרשמת מוקדם יותר:
גם ה RX-V663 וגם ה RX-V663 היו אצלי בבית. שניהם בנויים בדיוק אותו דבר, אותו מארז בדיוק רק סדר המדבקות של הפורמטים שונה.ADICT כתב:לך כבר על ה863 כי הוא בנוי אחרת לגמרי!והרבה יותר חזק! המבנה שלו חזק לחלוטין לאין שיעור מה663! לספיגת הזעזועים בעוצמה גבוהה!וגם השנאי כוח שלו מספק פי 2 כמעט זרם מאחיו הקטן!...
קשה לי להאמין שמיקמו ב RX-V863 שנאי פי 2 יותר חזק מאחיו הקטן בגלל 10W הבדל.
בכל אופן, שלחתי שאילתה בנושא ל Yamaha.
אני לא יודע מה זה אצלך קשה לי להאמין!ה863 נחשב מסידרה היותר בכירה של ימהה!לעומת ה6!ובליין הזה ימהה כבר השקיעו בספק כוח יותר חזק!מבנה יותר מסיבי ומחוזק!וה663 נחשב פשוט האח הקטן על כל המשתמע מכך ועל כל יתרונותיו! שבאים לידי ביטוי בהגברה ובבילט של הרסיוור!שזה יותר חשוב מפיצרים לדעתי!למרות שכמובן גם אותם הוא מספק בשפע על פני אחיו הקטן!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כל סדרת ה RX-Vxxx נחשבים מאותה סדרה, שים לב לתכונות הדומות ולמבנה הזהה.ADICT כתב:ה863 נחשב מסידרה היותר בכירה של ימהה...
המבנה של RX-V863 ושל RX-V663 זהה. אני ראיתי אותם אחד מול השני. אתה יכול לקבל גם את הרושם הזה על ידי עיון באתר היצרן או פשוט גש לחנות הקרובה לביתך והשווה בעיניים שלך.ADICT כתב:ובליין הזה ימהה כבר השקיעו בספק כוח יותר חזק!מבנה יותר מסיבי ומחוזק!...
לגבי הטענה של ספק הכח, לא מוזכר שום דבר כזה באתר שלהם או בכל פורום בו חיפשתי. אם אתה מוכן לספק תמונה של פנים ה RX-V663, אני אספק תמונה של ה RX-V863 ונשווה מפרטים.
ייתכן ואתה צודק לגבי ספק הכח, אך הגיוני כי היצרן היה מציין זאת באתר על מנת להצדיק את העלות הנוספת.
זיו ,עיניים שלי!קטונתי מלהתווכח עם הידע העצום שאני מאמין נמצא אצלך והנסיון!ואני אתוודא לא אולי הכי מומחה בימהה!(רגיל לפיוניר) אך לדוגמא פיוניר הוציאה את הAX5I !והAX3 !לאחר מכן החליף את הAX3 הAX2 ואת הAX5 החליף AX4 !למרות שהAX2 נחשב מסדרה חדשה יותר מהAX5I !הוא עדיין חלש יותר ממנו(גם מבנה וגם הספק)!אך עולה על הAX3 !ואפילו הAX4 נחשב כנפילה ופחות מוצלח (פיזית ופאוור)מהAX5I !לעומת זאת רק הAX5AI שיצא אחרי הAX5I נבנה בדיוק אותו דבר!אך מחוזק יותר בשלדה והספק יותר חזק(120 כפול 7 )וטיפול בגלים עומדים במ קרופון!זה כן שידרוג בטוח מהAX5I ודווקא כגילוי נאות עליו אני בונה כשדרוג על הAX5I שלי!אני מקווה שהבהרתי יותר את הכוונה בכל העניין להקיש על הימהה! 
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שלחתי שאילתה לחברת Yamaha:ADICT כתב:אני לא יודע מה זה אצלך קשה לי להאמין!ה863 נחשב מסידרה היותר בכירה של ימהה!לעומת ה6!ובליין הזה ימהה כבר השקיעו בספק כוח יותר חזק!מבנה יותר מסיבי ומחוזק!וה663 נחשב פשוט האח הקטן על כל המשתמע מכך ועל כל יתרונותיו! שבאים לידי ביטוי בהגברה ובבילט של הרסיוור!שזה יותר חשוב מפיצרים לדעתי!למרות שכמובן גם אותם הוא מספק בשפע על פני אחיו הקטן!...
[left]
Ziv:
What's the differences between the RX-V863 to RX-V663 regarding power output, transformer and amplification components?
John Cortes <[email protected]>:
they are both actually built just about the same. The only difference is the power output.
[/left]
אני מקווה שלאחר תשובה זו (העובדה שרשמתי לך כי 2 הרסיברים היו לפני לא הספיקה) תבין כי 2 הרסיברים זהים מבחינה מבנית.
נו ,אז למה הוא מתכוון בדיוק רק בpower output.?ziv_r כתב:שלחתי שאילתה לחברת Yamaha:ADICT כתב:אני לא יודע מה זה אצלך קשה לי להאמין!ה863 נחשב מסידרה היותר בכירה של ימהה!לעומת ה6!ובליין הזה ימהה כבר השקיעו בספק כוח יותר חזק!מבנה יותר מסיבי ומחוזק!וה663 נחשב פשוט האח הקטן על כל המשתמע מכך ועל כל יתרונותיו! שבאים לידי ביטוי בהגברה ובבילט של הרסיוור!שזה יותר חשוב מפיצרים לדעתי!למרות שכמובן גם אותם הוא מספק בשפע על פני אחיו הקטן!...
[left]
Ziv:
What's the differences between the RX-V863 to RX-V663 regarding power output, transformer and amplification components?
John Cortes <[email protected]>:
they are both actually built just about the same. The only difference is the power output.
[/left]
אני מקווה שלאחר תשובה זו (העובדה שרשמתי לך כי 2 הרסיברים היו לפני לא הספיקה) תבין כי 2 הרסיברים זהים מבחינה מבנית....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בדיוק כמו שרשום ב Spec, שיש 10W יותר. המארז והמבנה הפנימי של הרסיברים זהה.
אתה משום מה מתעקש שהכל שונה, ללא שום הוכחות.
אתה משום מה מתעקש שהכל שונה, ללא שום הוכחות.
נו טוב,WHATEVER !דרך אגב ,אתה מדבר כל הזמן על הרסיוור הזה מיושן והרסיוור הזה מיושן!על MULLTI CHANNEL IN שמעת?!!

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה באמת שואל? נראה לי שסטינו מעט מנושא השרשור.
אם אתה מעוניין, פתח שרשור חדש על החסרונות והיתרונות (?) של Multi Channel In לעומת HDMI.
אם אתה מעוניין, פתח שרשור חדש על החסרונות והיתרונות (?) של Multi Channel In לעומת HDMI.
על החסרונות והיתרונות (?) של Multi Channel In לעומת HDMI.
זיו,אני רוצה להבהיר שלא כל רסיוור מלפני שנה ושנתיים הינו מיושן רק מפני שאין לו הפורמטים החדשים!!בשביל זה התעשייה יצרה את הMulti Channel In שבו ניתן לחבר כל מכשיר עם מפענחים עתידיים והרסיוור יקבל את הפורמטים החדשים בעזרת כניסה (אומנם אנאלוגית!)זו!ויוציא אותם במלואם!לגבי הHDMI אומנם אתה הזכרת כניסה זו לעומת הMulti Channel In אך גם בAX4AVI יש HDMI וגם Multi Channel In שיכול לקבל מפענחים מנגנים אחרים אך בכל זאת טענת שהוא מיושן!!

- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לגבי הכותרת Pioneer VSX-LX51