האם גם הוא נכבה באין סיגנל ?katalanh כתב:המקסטור הזה מצויין!
אני משתמש בו כבר חודשיים והוא עובד ללא דופי.
מגיע עם 5 שנות אחריות
אצלי הוא מחובר רוב הזמן למחשב בחדר העבודה ואני משתמש בפופקורן לעשות ממנו סטרימינג שעובד מצויין.
לפעמים אני מחבר אותו ישירות לפופ וגם כן עובד מעולה.
דיסק שקט מאד כמעט ולא שומעים אותו בפעולה
מומלץ...
מבקש המלצה על הארד דיסק חיצוני לפופקורן.
Re: אני משתמש בדיוק בכונן הזה
היום קניתי את המקסטור הזה והוא ממש חמוד.ohadc כתב:האם גם הוא נכבה באין סיגנל ?katalanh כתב:המקסטור הזה מצויין!
אני משתמש בו כבר חודשיים והוא עובד ללא דופי.
מגיע עם 5 שנות אחריות
אצלי הוא מחובר רוב הזמן למחשב בחדר העבודה ואני משתמש בפופקורן לעשות ממנו סטרימינג שעובד מצויין.
לפעמים אני מחבר אותו ישירות לפופ וגם כן עובד מעולה.
דיסק שקט מאד כמעט ולא שומעים אותו בפעולה
מומלץ......
אני עוד לא יודע אם הוא כבה באין סיגנל (עוד לא הספקתי לבדוק...
אבל גם אם לא, אז לחיצה ארוכה על הכפתור שיש עליו מכבה אותו, וברגע שחיברתי אותו שוב למחשב (כשהוא היה כבוי) הוא הדליק את עצמו מחדש... ככה שיש תקווה
***עריכה***
לא הלחיצה שלי עליו כיבתה אותו, אלא העובדה שעשיתי "ניתוק חומרת USB"
נערך לאחרונה על ידי זה-הכינוי ב 23/06/2008 18:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
ניתן להשתמש במנג'ר של הדיסק על מנת לחסוך חשמל
עם המקסטור מגיעה תוכנה שנקראית מקסטור מנג'ר, ניתן באמצעותה לקבוע שהדיסק יעבור למצב חסכון בחשמל באין פעילות.
הזמנים שניתן לקבוע הם בין 3 דקות ל 5 שעות , במידה והדיסק לא יהיה פעיל הוא יעבור למוד של חסכון בחשמל.
לא ידוע אם זה מכבה לגמרי, אבל גם זה משהו.
הזמנים שניתן לקבוע הם בין 3 דקות ל 5 שעות , במידה והדיסק לא יהיה פעיל הוא יעבור למוד של חסכון בחשמל.
לא ידוע אם זה מכבה לגמרי, אבל גם זה משהו.
אגב, ברגע שניתקתי פיזית את הפלאג USB מהפופקורן אז המכשיר כן כיבה את עצמו למרות שהוא נשאר בחשמל!
ניסיתי את זה, ושמתי את האוזן על ההארד דיסק. זה לא נשמע כאילו הוא מסתובבkatalanh כתב:עם המקסטור מגיעה תוכנה שנקראית מקסטור מנג'ר, ניתן באמצעותה לקבוע שהדיסק יעבור למצב חסכון בחשמל באין פעילות.
לא ידוע אם זה מכבה לגמרי, אבל גם זה משהו....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
באותו נושא של כונן קשיח, הנה מדריך וידאו אשר מראה כיצד להתקין כונן קשיח פנימי במכשיר, פירמוט שלו והתקנת אפליקציות ה NMT
http://www.engadgethd.com/2008/07/07/ho ... orn-hours/
http://www.engadgethd.com/2008/07/07/ho ... orn-hours/