דרך יציאה SCART מהממיר לTV , אפשר לקבל את התחנות SD ללא STRETCHING וללא UPSCALING? אני רוצה שהTV שלי יעשה את העבודה.
תודה!
puca כתב:לא , אין ירידה באיכות של ערוצי SD בצפייה ,לא ב SCART ולא בכל חבור אחר .אין גם כל שיפור משמעותי באיכות התמונה של ערוצים אלה בממיר זה משולב .
בצפייה בערוצי SD דרך חיבור HDMI התמונה קצת רועדת - ניתן ליראות את התופעה "לחוסר היציבות של התמונה " בצפייה בסמלי "הלוגו" במסך . דרך כל כניסה אחרת לערוצי SD אין כל רעידות !
...
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
לגבי סאונד, אני חיברתי כבל אופטי מהממיר למגבר שלי בנוסף לכבל RCA הרגילים. המגבר קלט ש-NG ו-VOOM משדרים ב-DOLBY DIGITAL אבל ספורט 5, EUROSPORT , ו-HD MOVIE לא.
ב-HD השדורים בכדור רגל יותר טוב ב-ספורט HD5 מ-EUROSPORT-HD והייתי מדרג את ערוץ 10 בינהם. אני לא מבין למה EUROSPORT-HD לא נראת HD, יותר כמו איכות DVD . אני מקווה שהשידור בטור ד'פראנס יהיה יותר טוב .
eyk77
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
שליחה
גם אני לא מבין למה האיכות של היורוספורט היא ירודה. ואגב הנורית הכחולה של HD התחילה לעבוד היום גם בערוץ היורוספורט.
ואני אומר לכם - זה כן רועד !
רצוי לבדוק עם ז. מגדלת גדולה , בסמלי הלוגו של כל ערוץ - SD בחיבור זה !
חדש , מאתמול בשעה 17:00 !
נורית HD הכחולה ב EUROSPORT HD התחילה לדלוק בערוץ זה .
מעניין לכמה זמן היא תדלוק ? נבדוק היום ב 9:30 בבוקר עם תחילת השידור בערוץ !!
חשוב לי מאוד להבין האם קיים הבדל באיכות של יורוספורט HD בממיר חדש מול ממיר HD הישן. יש לי עכשיו ממיר HD זמני של טומסון כנראה (מאוד דומה לממיר החדש) והאיכות של יורוספורט HD טובה מאוד - טניס מרולן גרוס או queen's שידורי euro כל אלה באיכות שאני מצפה מ HD. יש גם פחות טובים כמו למשל איגרוף. למשל ב sport 5 HD השידור של ליגת ה אלופות הרבה פחות טוב משידור של euro ביורוספורט HD.
הזמנתי התקנה של ממיר חדש למחר ורוצה לדעת למה לצפות.
לשאלתך ,לפי דעתי אין הבדל באיכות בצפייה ב 3 הערוצים בין הממיר HD הישן לחדש.
בשאלה זו אנא תגובות גם ממנויים אחרים של הוט ,אשר הוחלף הממיר ה -HDהישן בחדש - המשולב .
אולי אני לא מבין משהו, אבל למה אתה רוצה לראות SD דרך HDMI? דרך HDMI אתה לא שולט על מתיחת התמונה או ב-UPSCALING . אני חושב שצריכים לתת ל-TV לעשות את העבודה ותקבל תוצאות יותר מוצלחות, לא? נכון שזה טיפה לא נוח להעביר בשלט את הכניסה ב-TV מ-HDMI ל-SCART יחד שבוחרים תחנות SD או הפוך אבל לא נורא.
puca כתב:ואני אומר לכם - זה כן רועד !
רצוי לבדוק עם ז. מגדלת גדולה , בסמלי הלוגו של כל ערוץ - SD בחיבור זה !
חדש , מאתמול בשעה 17:00 !
נורית HD הכחולה ב EUROSPORT HD התחילה לדלוק בערוץ זה .
מעניין לכמה זמן היא תדלוק ? נבדוק היום ב 9:30 בבוקר עם תחילת השידור בערוץ !!
...