פטיפון חדש

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #21 

barvfr

תקרא גם את התגובה של Croc.... כנראה שאתה עדיין לא מכיר מספיק את הנפשות הפעילות בפורום – אבל דעתו של גנאדי תמיד שווה התייחסות. אינני משכנע את אף אחד לקנות פטפון זה או אחר. נאה לך הצליל של DEBUT – לך עליו! אם אתה קונה פטפון רק בגלל שזה "אופנתי" בימינו, בלי להרגיש את הקסם של הסאונד האנלוגי בהשוואה למקורות הדיגיטליים –הבחירה היא שלך. זה לא הסיבה לפסול דעות של אנשים אחרים שקונים פטפון משיקולים מוסיקליים...
ויטלי

barvfr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #22 

vitalyi כתב:barvfr

תקרא גם את התגובה של Croc.... כנראה שאתה עדיין לא מכיר מספיק את הנפשות הפעילות בפורום – אבל דעתו של גנאדי תמיד שווה התייחסות. אינני משכנע את אף אחד לקנות פטפון זה או אחר. נאה לך הצליל של DEBUT – לך עליו! אם אתה קונה פטפון רק בגלל שזה "אופנתי" בימינו, בלי להרגיש את הקסם של הסאונד האנלוגי בהשוואה למקורות הדיגיטליים –הבחירה היא שלך. זה לא הסיבה לפסול דעות של אנשים אחרים שקונים פטפון משיקולים מוסיקליים...
...
ויטאלי היקר,
1. אין אני עסוק בניתוח נפשם של הפעילים בפורום, אלה בהאזנה למוזיקה.
2. ממרומי גילי, למדתי שאם משהו לוקה בהבנת הנאמר, תסביר שוב... ההתיחסות שלי אליך היא לאמירה שלך -
" אבל הבעיה היא ש-Debut גם מזייף בסוף תקליט (ושמעתי פטפון חדש). זה פגם אבסולוטי שלא תלוי ברמת המערכת..." אני לא יודע כמה DEBUT שמעת בשביל לקבוע חד משמעית שזה פגם אבסולוטי בדגם. אני חושד ששמעת רק את אותו אחד ספציפי שציינת.
אז שתדע שגם אני שמעתי רק אחד, ובו אין בעייה בניגון בסוף תקליט!
3. אם הייתה קורא יותר לעומק דברים שכתבתי/סיפרתי בפורומים, הייתה מגלה שלי אין DEBUT, אלה RPM 5...

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #23 

barvfr היקר (סליחה שאינני ידע את שמך הפרטי),

1. לצורך הבהרה - שמעתי Debut חדש. נניח שהוא היה פגום - אם לפטפון חדש יכול להיות פגם כה חמור, צריך לחשוב שבעתיים האם כדאי לקנות את הדגם הזה.
barvfr כתב: 3. אם הייתה קורא יותר לעומק דברים שכתבתי/סיפרתי בפורומים, הייתה מגלה שלי אין DEBUT, אלה RPM 5...
...
אינני קורא באופן גורף את הכתוב בכל הפורומים אלא נכנס רק לשרשורים שמעניינים אותי. אני גם לא טורח לחקור לעומק ולזקור איזה ציוד יש לחברי הפורום (מלבד לכמה חברים שחובבים עלי), כי זה לא מעניין אותי. קבל זאת בהבנה...
ויטלי

אילפור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1029
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

TRCKING

שליחה #24 

הבעיה שויטלי שמע נובעת מ - MISTRACKING.

הסיבות העיקריות ל - MISTRACKING פרט לצירים עקומים בזרוע או תקליטים פגומים (בואו נניח שאלה לא המקרים הנדונים) הן או מיקום לא טוב של הראש בזרוע, או מחט במצב לא תקין, או לכלוך שדבוק למחט.

מכיון שדגם ה - DEBUT מגיע עם ראש מותקן, הסבירות שהראש אינו מכוון קיימת, אבל קטנה.

ויטלי כתב אמנם שהפטיפון היה חדש, אבל אני מניח שהוא היה חדש יחסית - כלומר לא הוצא במיוחד עבור הבדיקה הפרטית הזו פטיפון חדש מאריזה חתומה כדי שויטלי יתכבד וישמע אותו כדי לחוות עליו את דעתו. מןו הסתם מדובר בפטיפון שעמד בתצוגה של חנות ועברו עליו ידיים כאלה ואחרות, ותקליטים כאלה ואחרים.
במצב כזה, הן מחט פגועה פגומה והן לכלוך שדבוק אליה הן אפשרויות מתבקשות.
איל פור

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”