נתוני המגבר

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
shaisound
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834

שליחה

אני אישית לא שמעתי את המגבר הזה
אבל שמעתי ביקורות טובות עליו

reuveney
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1830

שליחה

למה לשאול על נתונים וכו'.....
תגיד מהתחלה שהמגבר שלך הוא פיונר A-400 וזהו!!{ואז יגידו לך מה חושבים עליו}
לי אישית היה אותו והוא מגבר FLAT מעולה.
ניתן להשוות עם הרבה מגברים שעולים פי 5 ויותר ממנו.
אגב בכמה רכשת אותו?

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363

שליחה

אני גם חושב שהוא מגבר טוב, אבל לא שמעתי אחד כזה כבר למעלה מעשר שנים

roni69 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90

שליחה

רכשתי אותו פה בלוח יד שניה ב1100 ש"ח.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621

שליחה

roni69 כתב:רכשתי אותו פה בלוח יד שניה ב1100 ש"ח.
...
נחמד לראות עוד משוגע למוצרי פיוניר(קצת מיושנים אך כמו יין.....)כמוני!אני רואה שיש לך את הCD עם המגש ההפוך!שהיה לי גם בזמנו!מכשיר מצוין!דרך אגב המגבר הזה הוא אינטגרייטד לא?

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

shaisound כתב:במה תמונות יעזרו
אם אני אומר לך שהמגבר הזה הוא *** והצליל שלו מתכתי
ואתה בעצם אוהב את הצליל ונהנה מכל רגע
אז מה זה משנה
...
שי הבנתי מהציטוט שלך שאמרת הדברים לא על סמך נסיון של שמיעת המכשיר הנל!אלא רק נתת דוגמא לטעם שונה!אך לא מחייב!אך אולי הבחור יבין מכך שהמכשיר שהוא קנה(וגם אני יודע שהיו לו בקורות מצוינות בזמנו!)זו דעתך עליו אלא אם כן זה באמת נכון.... :?

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899

שליחה

והלא בדיוק מפני כך הוא ניסה להזהיר. ונניח שהוא חושב שהפיוניר הזה הוא ***, אז מה ? האוזניים שלך, או של הנפש הרגישה שליציבותה אתה כל כך מנסה לדאוג, לא מסוגלות לשמוע ולגבש דעה עצמאית ?

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

ה THD של המגבר הוא טוב כלומר אין כמעט רעשי רקע כאשר מגבירים את העוצמה
כמו כן ניתן לחבר אליו רמקולים בעלי התנגדות נמוכה מבלי לאמץ אותו.
הנתונים נראים בסדר סך הכל. האם אתה שלם ומרוצה מהקנייה שעשיתה?
מה גרם לך לקנות אותו?

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

רועי51 כתב:והלא בדיוק מפני כך הוא ניסה להזהיר. ונניח שהוא חושב שהפיוניר הזה הוא ***, אז מה ? האוזניים שלך, או של הנפש הרגישה שליציבותה אתה כל כך מנסה לדאוג, לא מסוגלות לשמוע ולגבש דעה עצמאית ?
...
יודע מה?אני לא מסכים אתך!!אם כל אחד שישאל את דעת הפורום על דעתו המקצועית על מכשיר שהוא קנה בידיים רוטטות!!והרי רוב הסכויים שלא ידע עד שהוא כבר ירכוש אותו ויקשיב לו כמה ימים!!ויבוא לו מרוקאי ויגיד לו שהוא חמום היום!ותפס אותו ביום לא טוב!ויכול להיות שהמכשיר ***!אך בשבילו הוא ישמע זהב!אז תסלחו לי!קודם כל אותי (וגם את בעל המכשיר)לא מעניין שהוא מרוקאי!ולא מעניין שהוא חמום היום!אם אין לו תשובה טובה ועניינית ויעילה!לפותח השרשור!אזשלא יגיב!בפרט אם זה פותח חדש!שכמהה לתגובה שתאיר את עניו!כי אז באמת למה צריך הפורום?בואו נלך הביתה!! (n)

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

ADICT כתב:
רועי51 כתב:והלא בדיוק מפני כך הוא ניסה להזהיר. ונניח שהוא חושב שהפיוניר הזה הוא ***, אז מה ? האוזניים שלך, או של הנפש הרגישה שליציבותה אתה כל כך מנסה לדאוג, לא מסוגלות לשמוע ולגבש דעה עצמאית ?
...
יודע מה?אני לא מסכים אתך!!אם כל אחד שישאל את דעת הפורום על דעתו המקצועית על מכשיר שהוא קנה בידיים רוטטות!!והרי רוב הסכויים שלא ידע עד שהוא כבר ירכוש אותו ויקשיב לו כמה ימים!!ויבוא לו מרוקאי ויגיד לו שהוא חמום היום!ותפס אותו ביום לא טוב!ויכול להיות שהמכשיר ***!אך בשבילו הוא ישמע זהב!אז תסלחו לי!קודם כל אותי (וגם את בעל המכשיר)לא מעניין שהוא מרוקאי!ולא מעניין שהוא חמום היום!אם אין לו תשובה טובה ועניינית ויעילה!לפותח השרשור!אזשלא יגיב!בפרט אם זה פותח חדש!שכמהה לתגובה שתאיר את עניו!כי אז באמת למה צריך הפורום?בואו נלך הביתה!! (n)
...
אתה צודק. יש פה אנשים שמוצאים שם רע לפורום הזה ולאתר באופן כללי.
הבן אדם ביקש חוות דעת והשקיע בצילומים של המערכת והנתוניים הטכניים וכל מה שהוא קיבל זה תגובות שטחיות וחסרות טעם. תנו לבן אדם תשובה נורמלית או אל תגיבו בכלל.

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219

שליחה

הבן אדם קיבל את התגובות הכי טובות (מבחינה מקצועית) שהוא יכול לקבל. מי שרוצה תגובות נלהבות על המערכת שיש לו ללא קשר לסוג הרכיבים - יכול ללכת לחנות שבה מוכרים אותה :lol:

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אין לי כח להכנס לוכוח בענין ברשותך. אולי בכל זאת נוכל להסכים על הקביעה לפיה בסופו של דבר, חשוב שאתה תאהב את מה שאתה שומע, יותר מאשר את מה שאתה קורא על שמיעתם של אחרים.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363

שליחה

roni69 כתב:רכשתי אותו פה בלוח יד שניה ב1100 ש"ח.
...
קנייה טובה סה"כ

roni69 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

חברה קודם כל תודה רבה מכל הלב על ההסברים שלכם. לכל מי שהיסביר בשורה אחת ולמי שמעבר לכך. אני בתחילה חשבתי שאם אני יציג את הנתונים של המגבר שלי אני יקבל תשובה חד משמעית. אולם הבנתי שלא כך הדבר, ושזה תלוי עוד בכמה דברים. אני היצגתי את השאלה מפני שאני לא מבין כל כך גדול כמו חלק נכבד וגדול מהכותבים בפורום הנ"ל. היו תגובות עיניניות והיו תגובות איך אני יסביר זאת בעדינות (קצת עצבניות). ואז אני באופן אישי פניתי למרטין בבקשה אישית שימחק את השאלה שלי מפני שחשבתי שאולי השאלה שלי לא הייתה במקום מתוך חוסר ידע. אולם מרטין חשב אחרת ואולי טוב שכך. ושוב אני מודה לכולם. רוני.

Phonics
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 404

שליחה

רועי51 כתב:
אין לי כח להכנס לוכוח בענין ברשותך. אולי בכל זאת נוכל להסכים על הקביעה לפיה בסופו של דבר, חשוב שאתה תאהב את מה שאתה שומע, יותר מאשר את מה שאתה קורא על שמיעתם של אחרים.
...
יש כאלה שאין להם מספיק נסיון בתחום ומבקשים חו"ד דעת של אחרים. מה כל כך נורא ?

החשוב הוא, שיקנו בסופו של דבר מערכת שנשמעת להם הכי טוב מבחינה מוסיקלית (במגבלות התקציב כמובן).
כל עוד מדובר בהכוונה של חבר כזה או אחר לגבי אופי הסאונד או איכות המוצר, שלא מתבססת על דיעה קדומה, אני לא רואה פה שום סתירה בין הדברים.
כבר חתמתי.

shaisound
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834

שליחה

ראשית לעשות סדר בבלאגן
הסברתי לו שלא משנה מה שאני חושב או אחרים חושבים אלא
מה שחשוב איך שזה נשמע לו ( נעזוב את הניסוח שלי בצד אולי הקצנתי יותר מידי -
ושנית אי אפשר לדעת מאומה ממה שהוא הציג בתחילת השרשור שלפי הנתונים הוא שואל איך המגבר נשמע או איך הוא כי נתונים לא אומרים כלום

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אם אפשר קצת הבהרות לגבי המגבר פיוניר A400 שלו!אני מבין שזה מגבר אינטגרייטד!כלומר לא רסיוור ולא פאוור!כלומר בתור אחד שיש לו רסיוור(AX5I )היה לו מה לעשות עם המגבר הזה?(ויש לי כבוד אליו)

bitfield
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634

שליחה

רוני,
רכשת מגבר לפי דעות חיוביות ששמעת/קראת עליו. עכשיו זה רק אתה ורמת ההנאה שלך מהמגבר. אף אחד שלא שמע אותו לא יוכל לחוות דעה ע"פ נתונים יבשים או תמונה (שאגב המגבר נראה שם ממש בבית.). מי שיוכל להגיב זה אנשים שהיה את המגבר או ששמעו/בחנו אותו ספציפית (ויש כאלה בפורום למיטב הבנתי).
בתור מי שמכר לך את המגבר אני אולי משוחד :wink: אבל נהנתי מאד ממנו כמעט 11 שנים, שמעתי במהלך השנים מגברים שונים ולמחירו ותקופתו ה-A400 הוא מגבר מצויין.
מקווה שתהנה ממנו כמוני - אם לא - לא יעזור מה שיגידו אנשים אחרים.
(f)

roni69 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

A-400X

שליחה

רונן (bitfield )שלום לך! קודם כל רציתי להגיד לך תודה על התגובה. מבחינתי ומה שאני שמעתי עד עכשיו המגבר הזה מוציא סאוונד נעים לאוזן ומאוד כייף לשמוע דרכו ואני בטוח שעשיתי עסקה מוצלחת תודה לך.

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מבקש סליחה, אבל אני פשוט איני מבין. קבלת אישוש לתחושתך שהמגבר טוב ונעים לאוזנך, אתה מיד מתמלא בחמימות והכרת תודה לזה שחושב כמוך. ואם נניח דעתו היתה הפוכה, מה אז ?
טוב לך עם המגבר, נהדר. הלא תמיד יימצא מישהו שחושב אחרת ממך, בין בגלל שהעדפותיו שונות, בין בשל אמת מידה אחרת, או סתם כך בכדי להיות שונה ומקורי.

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”