יורו 2008 - עודכן
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
הילדים שלי לא רואים דיסקים. נקודה.sam22 כתב:guyezra כתב:לכאלה עם ילדים קטנים זה בעיה לוותר על הוט/יס....
אתה יודע כמה דיסקים של:
עולמו של נוני, יובל המבולבל, רינת, תומס הקטר, חבורת איינשטיין
אתה יכול לקנות בחיסכון הזה
...
הגדול היה רואה פעם, הקטן לא היה רואה בכלל, זה לא עניין אותו (היה רואה צבי הנינג'ה)
האם אתם מבינים מהפירסום הזה שהיורו ישודר ב-HD ?guyezra כתב:פשוט בושה שאירוע כזה לא זוכה פה לשידור HD....
http://euro.walla.co.il/
או שהכוונה לערוץ יורוספורט HD שמחזיק בזכויות ואמור להיות משודר ב HOT?
או שכרדגיל במחוזותינו זו סתם הטעיה.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אולי כדאי לעשות סדר בטענות:
1. קודם כל, כולנו מבינים ששידורי כל היורו בערוץ 10 זו בקשה לא ריאלית. ערוץ 10 לא יכול להשבית את הפעילות שלו במשך חודש, בדיוק לשם כך קיימים ערוצי הספורט.
2. אני מבין שערוצי ספורט אמורים לעלות כסף, אבל עוד 50 שקל (בנוסף לחבילת הספורט, שגם היא לא זולה) זו כבר ממש גניבה.
3. צ'רלטון צודקים! כל עוד אנחנו נמשיך לקטר ולשלם כמו ענקים, אין שום סיבה שהם יורידו מחירים או שלא ימצאו דרכים נוספות לעשוק אותנו ולהזליג חופשי תוכן לעוד ועוד ערוצים בתשלום (חדש! ספורט 5 * לייב פלטינה, עם כל משחקי צמרת ליגת העל. וערוץ ספורט 5 ++ טיטניום עם כל משחקי תחתית ליגת העל!)
אני זוכר ביום פתיחת המונדיאל איך בחדשות הודיעו שמוקדי השירות "לא עומדים בעומס" מרוב מזמזינים....ואני חשבתי לעצמי " יופי, הלך עלינו הספורט...... מעכשיו כל טורניר או אירוע משמעותי יהיה בתשלום" והנה זה מתחיל.
1. קודם כל, כולנו מבינים ששידורי כל היורו בערוץ 10 זו בקשה לא ריאלית. ערוץ 10 לא יכול להשבית את הפעילות שלו במשך חודש, בדיוק לשם כך קיימים ערוצי הספורט.
2. אני מבין שערוצי ספורט אמורים לעלות כסף, אבל עוד 50 שקל (בנוסף לחבילת הספורט, שגם היא לא זולה) זו כבר ממש גניבה.
3. צ'רלטון צודקים! כל עוד אנחנו נמשיך לקטר ולשלם כמו ענקים, אין שום סיבה שהם יורידו מחירים או שלא ימצאו דרכים נוספות לעשוק אותנו ולהזליג חופשי תוכן לעוד ועוד ערוצים בתשלום (חדש! ספורט 5 * לייב פלטינה, עם כל משחקי צמרת ליגת העל. וערוץ ספורט 5 ++ טיטניום עם כל משחקי תחתית ליגת העל!)
אני זוכר ביום פתיחת המונדיאל איך בחדשות הודיעו שמוקדי השירות "לא עומדים בעומס" מרוב מזמזינים....ואני חשבתי לעצמי " יופי, הלך עלינו הספורט...... מעכשיו כל טורניר או אירוע משמעותי יהיה בתשלום" והנה זה מתחיל.
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
גם אני חשבתי כך. אבל יום אח"כ (מוצ"ש ) יצא לי ממש לשבת באחת המוקדים הללו ולראות זאת במו עיניי.guyezra כתב:תרגיל מכירות קלאסי שעבד יופי...kolokito כתב:אני זוכר ביום פתיחת המונדיאל איך בחדשות הודיעו שמוקדי השירות "לא עומדים בעומס" מרוב מזמזינים..........
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
או שאני לא זוכר טוב את מה שקראתי או שיש טעות בכתבה...guyezra כתב:ממה שקראתי היום בעיתון:
12 מתוך 19 המשחקים ישודרו בספורט 1,2 כולל תקצירים ויומן.
7 משחקים ישודרו בערוץ 10.
יישובי עוטף עזה יקבלו בחינם (מי שכבר מנוי לערוצים הללו יזוכה)...
יש 31 משחקים.