ריפרבישד זה לא שהוא נארז מחדש אלא חודש לאחר תקלה או משהו...ADICT כתב:ריח טוב אין פה!ריפרבישד!!!(הוחזר ונארז מחדש!!)...
שאלה חשובה לכל בעלי ה-P3000 - האם קיבלתם מדבקות בצידי המסך?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
ניסית באתר שלהם ?!
www.isfar.co.il
www.isfar.co.il
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
גם את זה לא הוצאתי מכלל אפשרות......!אם חשדות מתעוררים אז זה כבר לכל הכוונים!!!MartinHSabag כתב:ריפרבישד זה לא שהוא נארז מחדש אלא חודש לאחר תקלה או משהו...ADICT כתב:ריח טוב אין פה!ריפרבישד!!!(הוחזר ונארז מחדש!!)......
KDL-40S3000
אני קיבלתי את המסך ביום חמישי האחרון ללא מדבקות בצדדים.
אני מוטרד לגבי ההיסטוריה של המסך.
גם הוא הגיע כביכול ממחסני ישפאר.
האם יש מישהו שיכול לבצע בדיקה אמינה מול החברה?
התשובות שאני קבלתי מנציג השרות היו לא מספקות - "אני לא יודע על איזה מדבקות אתה מדבר".
אני אשמח לקבל תשובה מהימנה לגבי הנושא אם יש למישהו קשרים בישפאר.
עופר.
התשובות שאני קבלתי מנציג השרות היו לא מספקות - "אני לא יודע על איזה מדבקות אתה מדבר".
עופר.
Re: KDL-40S3000
גם אני מצטרף לשאלה, נראה שישפאר עובדת כאן על כולנו.oferlen כתב:אני קיבלתי את המסך ביום חמישי האחרון ללא מדבקות בצדדים.
עופר....
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
טוב אז היום קיבלתי את המסך החדש, במקום המסך הקודם (שנארז מחדש) שקיבלתי בפעם הראשונה.
מיד הבחנתי שהמסך הזה נארז ולא נפתח מעולם.
הטכנאי שהגיע בכלל לא רצה להחליף לי את המסך בגלל טענותי שהמסך נפתח ונארז מחדש אך הוא לא הכחיש שהאריזה נפתחה ונסגרה.
הטכנאי טען שיכול להיות שזה מסך שעבר תקינה במכון התקנים אז הודעתי לא שאני לא מוכן לקבל מסך כזה.
הוא יתיחס די בזלזול לטענה שלי שייש למסך גם שני פיקסלים שרופים, אבל שהראיתי לו אותם הוא החליף את המסך מיד.
המסך הגיע ללא מדבקות גם הפעם.
עוד לא בדקתי פיקסלים שרופים כי מיהרתי לעבודה, נבדוק בערב.
דרך אגב מסקר קצר שערכתי בין קוני המסך מהפורום עולה כי חלק קיבלו את המסכים ללא מדבקות, חלק קיבלו עם שתי מדבקות וחלק רק עם מדבקה אחת, זה עדיין די תמוהה בעיניץ
מיד הבחנתי שהמסך הזה נארז ולא נפתח מעולם.
הטכנאי שהגיע בכלל לא רצה להחליף לי את המסך בגלל טענותי שהמסך נפתח ונארז מחדש אך הוא לא הכחיש שהאריזה נפתחה ונסגרה.
הטכנאי טען שיכול להיות שזה מסך שעבר תקינה במכון התקנים אז הודעתי לא שאני לא מוכן לקבל מסך כזה.
הוא יתיחס די בזלזול לטענה שלי שייש למסך גם שני פיקסלים שרופים, אבל שהראיתי לו אותם הוא החליף את המסך מיד.
המסך הגיע ללא מדבקות גם הפעם.
עוד לא בדקתי פיקסלים שרופים כי מיהרתי לעבודה, נבדוק בערב.
דרך אגב מסקר קצר שערכתי בין קוני המסך מהפורום עולה כי חלק קיבלו את המסכים ללא מדבקות, חלק קיבלו עם שתי מדבקות וחלק רק עם מדבקה אחת, זה עדיין די תמוהה בעיניץ
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
הם אמורים למכור אותם כמשומשים ולהדגיש את המשומשים עם הנחה ניכרת.... כנראה שהם חוסכים לעצמם את "ההנחה"....shuali כתב:זה מוזר כי בסך הכל החברה המספקת היא ישפאר ולא איזה חנות, לפי החוק הם צריכים לספק מסך חדש ולא משומש, מצד שני מה עושים עם כל המסכים שמוחזרים ?...
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
ודרך אגב, אם רכשת בחנות (לא וירטואלית) זה לא חייב להיות שקיבלת את המסך ישירות מישפאר.....
גם לחנויות יש "מלאי" ואם המוצר קיים במלאי אזי הם מספקים קודם ממנו.... זה נכון שבתחילתו של דבר גם המסכים שבלאי הגיעו מישפאר, אבל החנות יכלה למכור את המסך למישהו שהתחרט לאחר מס' ימים ומחזיר לחנות, אם הוא שמר את הקרטונים אז אפילו בקרטון ואז החנות פשוט שומרת במחסן ומוכרת אותו לבא בתור שמזמין דגם זהה.... (זה לא משהו מוכח אבל תסריט אפשרי בהחלט...).
אני לא כל כך מאמין שישפאר היתה "מתלכלכת" בזה....
גם לחנויות יש "מלאי" ואם המוצר קיים במלאי אזי הם מספקים קודם ממנו.... זה נכון שבתחילתו של דבר גם המסכים שבלאי הגיעו מישפאר, אבל החנות יכלה למכור את המסך למישהו שהתחרט לאחר מס' ימים ומחזיר לחנות, אם הוא שמר את הקרטונים אז אפילו בקרטון ואז החנות פשוט שומרת במחסן ומוכרת אותו לבא בתור שמזמין דגם זהה.... (זה לא משהו מוכח אבל תסריט אפשרי בהחלט...).
אני לא כל כך מאמין שישפאר היתה "מתלכלכת" בזה....
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אצלי הסאגה עדיין נמשכת ....
למסך החדש שקיבלתי היום מישפאר יש 3 פיקסלים שרופים ובעית BACKLIGHT BLEEDING חמורה מהפינה הימנית העליונה.
מחר אני אבקש מישפאר להצטרף לצוות הINSPECTION של SONY כדי ללמד אותם איך מוצאים פיקסלים שרופים.
איך לעזאזל כל התקלות קורות רק לי.... מה אני היחיד שבודק פיקסלים שרופים שאני מקבל את המסך?
למסך החדש שקיבלתי היום מישפאר יש 3 פיקסלים שרופים ובעית BACKLIGHT BLEEDING חמורה מהפינה הימנית העליונה.
מחר אני אבקש מישפאר להצטרף לצוות הINSPECTION של SONY כדי ללמד אותם איך מוצאים פיקסלים שרופים.
איך לעזאזל כל התקלות קורות רק לי.... מה אני היחיד שבודק פיקסלים שרופים שאני מקבל את המסך?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

לא רק לך, יש לי פיקסל שרוף על גבי המסך, אחרי שישפאר שגעו אותי, הם הביאו לי כפיצוי שנת אחריות נוספת, אני מבין אותם שהם לא יכולים להחליף לי מסך, הרי לכל מסך כמעט יש פיקסל שרוף או יותר. הסיכויים שיהיה פיקסל שרוף במסך הם ענקיים.firebird כתב:אצלי הסאגה עדיין נמשכת ....
איך לעזאזל כל התקלות קורות רק לי.... מה אני היחיד שבודק פיקסלים שרופים שאני מקבל את המסך?...
בעיית ה-BACKLIGHT כבר שונה לחלוטין, שמצדיקה החלפה.
שהיה לי פיקסל שרוף, טכנאי הגיע אלי הביתה ואמר:"אני לוקח את המסך למעבדה" בלי לבדוק אם יש פיקסל שרוף, לדעתי הוא סבל.
אחרי זה הוא חזר עם טכנאי אחר, והם טענו שאין פיקסל שרוף, הראתי לטכנאי את הפיקסל השרוף, והוא אמר שזה אכן פיקסל שרוף והם "יחזרו אלי", במשך שלושה שבועות הם לא חזרו, במשך שבועות אלה, יצרתי קשר עם ישפאר 6 פעמים ורק בפעם האחרונה הם חזרו אלי, הזמינו טכנאי והטכנאי נתן לי שנת אחריות נוספת בטענה:"אנחנו לא יכולים להחליף כל מסך עם פיקסל שרוף, אחרת נפשוט רגל".
ישפאר זה אחד השירותים הגרועים ביותר שקיימים, אם הצרכנים הישראלים היו מתלוננים לסוני העולמית, כבר מזמן היה כאן משהו יותר טוב.
- odi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
"אני מבין אותם שהם לא יכולים להחליף לי מסך, הרי לכל מסך כמעט יש פיקסל שרוף או יותר. הסיכויים שיהיה פיקסל שרוף במסך הם ענקיים. "
אין מה להבין אותם
אם כמעט בכל מסך שלהם יש פיקסל שרוף(מה שנראה לי לא הגיוני כלל וכלל), כדאי שיבדקו את פסי הייצור שלהם.
מצורפת להודעה מטפחת וירטואלית כדי לנגב את עיניו הדומעות של בעלי ישפאר
ממש רחמים עליהם...
שתבינו . המסך מצויין . יש לי כזה אבל .. אם יש פיקסל שרוף , שלא לומר יותר, או כל בעיה אחרת במסך חדש ,צריך להחליף.בלי ויכוחים טענות ומענות.
סוני הוא מותג שאמור לתת איכות ואמינות . והדבר גם מגולם במחיר שלו , היקר יותר ממסכים אחרים.
אין מה להבין אותם
אם כמעט בכל מסך שלהם יש פיקסל שרוף(מה שנראה לי לא הגיוני כלל וכלל), כדאי שיבדקו את פסי הייצור שלהם.
מצורפת להודעה מטפחת וירטואלית כדי לנגב את עיניו הדומעות של בעלי ישפאר
ממש רחמים עליהם...
שתבינו . המסך מצויין . יש לי כזה אבל .. אם יש פיקסל שרוף , שלא לומר יותר, או כל בעיה אחרת במסך חדש ,צריך להחליף.בלי ויכוחים טענות ומענות.
סוני הוא מותג שאמור לתת איכות ואמינות . והדבר גם מגולם במחיר שלו , היקר יותר ממסכים אחרים.