הדגשת הקריספיות בצליל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
aloni,
הרעיון הוא להגיע ל-TOE IN אופטימלי באמצעים ביתיים וללא עלות נוספת (או לייזרים שמכוונים לך לעיניים).
הרעיון הוא להגיע ל-TOE IN אופטימלי באמצעים ביתיים וללא עלות נוספת (או לייזרים שמכוונים לך לעיניים).
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
וכשבנית את ה-tow in המקסימלי הזה, בכמה בדיוק הקטנת את הבמה שלך?
Silence speaks louder than words
הפוך עפר הפוךoferlaor כתב:aloni,
הרעיון הוא להגיע ל-TOE IN אופטימלי באמצעים ביתיים וללא עלות נוספת (או לייזרים שמכוונים לך לעיניים)....
הרעיון / העובדה - שכל שצריך זה זוג אזניים ותו לאו
לא יעזרו- קרני לייזר, קליבר למדידת מרחק האזניים וקוטר הנחיריים וגם לא גליל קרטון...ובמיוחד שהעניין תלוי במאפייני הרמקול והאקוסטיקה הספציפית.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בגדול לוקחים צינור דק (כמו גליל נייר סופג) שמים אותו על הרמקול בצורה כזו שהוא מצביע לכיוון שהאודיו יוצא, ואז כשרואים את תוכן הגליל בשלמות (לא את הדפנות שלו), סימן שהוא מכוון בדיוק אליך.
תשמע,
מישהו שלא בעניין ויכנס באקרעיות הנה יחשוב שאתם צוחקים או עלול לקחת אותכם ברצינות.
אז עבורך ועבור בעלת הרעיונות המדהימים-
גלי קול מהרמקול הם לא פינג פונג סקווש או טניס. התפשטות הגלים היא בצורה תלת ממדית (ובצורות שונות)
מה שאתה שומע הוא שילוב של פגיעה ישירה בך והחזרים מחפצים שונים.
רוב הרמקולים שאני מכיר לא בנויים או צרכים נייר טואלט כדי לכוון אותם. גם לא וואקים סינים מיוחדים שיחזירו החזרים כאילו ואחרים.
אז מה עושים- מקשיבים.מקשיבים ומתקנים. מקשיבים ומכוונים. אבל , מקשיבים.
אם אתה לא יודע להקשיב- אז מומלץ לעבור לנייר טואלט ולקוות שמה שאתה מכוון בעזרתו זו התוצאה הנכונה. זה על מנת שפסיכולוגית זה ירגיע אותך בתוצאה.
אני טוען שאם הרמקול פועל במיטבו רק בשיטה שציינת - זרוק אותו לפח. מה יקרה אם תשתעל ופתאום הראש שלך יזוז 10 ס"מ באזימוט 2345 מעלות?
אם לא הובן אז-השיטה עם הנייר טואלט היא ילדותית ולא נכונה מהבחינה המתודולוגית.אם זה עושה לכם טוב- סבבה
מישהו שלא בעניין ויכנס באקרעיות הנה יחשוב שאתם צוחקים או עלול לקחת אותכם ברצינות.
אז עבורך ועבור בעלת הרעיונות המדהימים-
גלי קול מהרמקול הם לא פינג פונג סקווש או טניס. התפשטות הגלים היא בצורה תלת ממדית (ובצורות שונות)
מה שאתה שומע הוא שילוב של פגיעה ישירה בך והחזרים מחפצים שונים.
רוב הרמקולים שאני מכיר לא בנויים או צרכים נייר טואלט כדי לכוון אותם. גם לא וואקים סינים מיוחדים שיחזירו החזרים כאילו ואחרים.
אז מה עושים- מקשיבים.מקשיבים ומתקנים. מקשיבים ומכוונים. אבל , מקשיבים.
אם אתה לא יודע להקשיב- אז מומלץ לעבור לנייר טואלט ולקוות שמה שאתה מכוון בעזרתו זו התוצאה הנכונה. זה על מנת שפסיכולוגית זה ירגיע אותך בתוצאה.
אני טוען שאם הרמקול פועל במיטבו רק בשיטה שציינת - זרוק אותו לפח. מה יקרה אם תשתעל ופתאום הראש שלך יזוז 10 ס"מ באזימוט 2345 מעלות?
אם לא הובן אז-השיטה עם הנייר טואלט היא ילדותית ולא נכונה מהבחינה המתודולוגית.אם זה עושה לכם טוב- סבבה
The Dude:F_uck sympathy! I don't need your f_uckin' sympathy, man, I need my f_ucking
Johnson!
Johnson!
אני גם חושב שלשים גליל נייר טואלט על רמקול זה קצת הזוי למרות שכבר השתמשו בHORNS פעם על טוויטרים להשיג איזה תוצאה של סאונד מסוימת.
לפי דעתי אם אתה לא מצליח לסדר עם EQ את הסאונד רמקולים שלך סביר להניח שאתה צריך להחליף רמקולים כי שום נייר טואלט
לא יעזור.
לפי דעתי אם אתה לא מצליח לסדר עם EQ את הסאונד רמקולים שלך סביר להניח שאתה צריך להחליף רמקולים כי שום נייר טואלט
לא יעזור.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- קיבל תודות: 38 פעמים
אני חשבתי שה- toe in אמור להיות הטייה קלה של הרמקול פנימה ולא כיוון מדוייק של הרמקול לתוך האוזן שלי .
זה די מוציא את הצורך ברמקולים (חוץ ממך אף אחד לא שומע "כראוי" ), נקנה כמה אוזניות טובות עם מפצל ונחלק לכל האורחים אוזניות .
אז אולי תוכלו להסביר לי למה בכלל צריך רמקולים.
זה די מוציא את הצורך ברמקולים (חוץ ממך אף אחד לא שומע "כראוי" ), נקנה כמה אוזניות טובות עם מפצל ונחלק לכל האורחים אוזניות .
אז אולי תוכלו להסביר לי למה בכלל צריך רמקולים.
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
מה ש- diz1 כתב - 100% נכון .
יש בפירוש המון רמקולים שבשיטת הכיוון עם נייר טואלט יאבדו חלק גדול מאיכות הצליל שלהם ועל אחת כמה וכמה את הבמה שלהם . כאשר מכוונים את זוויות ה- TOE IN צריך קודם כל לקרוא את הוראות יצרן הרמקולים - לכוון לפיהן ולאחר מכן להתחיל להזיז ולכוון ולהשוות את התוצאה בהשמעות חוזרות ונשנות עד שמגיעים למצב הטוב ביותר שניתן . אין שום ממש בשיטת נייר הטואלט .
יש בפירוש המון רמקולים שבשיטת הכיוון עם נייר טואלט יאבדו חלק גדול מאיכות הצליל שלהם ועל אחת כמה וכמה את הבמה שלהם . כאשר מכוונים את זוויות ה- TOE IN צריך קודם כל לקרוא את הוראות יצרן הרמקולים - לכוון לפיהן ולאחר מכן להתחיל להזיז ולכוון ולהשוות את התוצאה בהשמעות חוזרות ונשנות עד שמגיעים למצב הטוב ביותר שניתן . אין שום ממש בשיטת נייר הטואלט .
לו הייתי רוטשילד ...
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- קיבל תודות: 4 פעמים
dudib, 
Silence speaks louder than words
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
כרגע הסאונד נשמע עצום ומדוייק ביותר, לדעתי ביטול נקודת ההתאבכות בין שני הטוויטרים עזרה מאוד להגדלת הספוט לקוטר של כמעט מטר!!
הספוט הקודם שנתן היה בקושי 30 ס"מ.
אני מרגישה שיפור משמעותי באפקט הסנטר, בעיקר בתחומי המיד הבינוני - גבוה
הספוט הקודם שנתן היה בקושי 30 ס"מ.
אני מרגישה שיפור משמעותי באפקט הסנטר, בעיקר בתחומי המיד הבינוני - גבוה
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
לא הבנתי- אתה גורס שכל עניין הלייזרים, מדידות מרחק האוזניים, גלילי נייר הטואלט היה לשם שעשוע ולא עניין אודיופילי מיקצועי גרידאyairf כתב:ועכשיו, אחרי שהשתעשנו קצת, נעבור לתכנית האמנותית...
javascript:emoticon('
')
')