צריך המלצה לחנות טובה שמוכרת את sony p3000e
-
kemel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
בבקשה תמליצו לי על חנויות טובות באזור המרכז.
- audio6
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
אודיו קלאב בת"א חנות טובה
-
kemel
-
- חבר פעיל

מה המחיר של הsony p3000e 32 אינץ בחנות הזאת?האם זה עם אחריות יבואן רשמי?
-
kemel
-
- חבר פעיל

בבקשה תעזרו לי.
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
קנה באינטרנט במכירה אישית 4500-4700
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
-
kemel
-
- חבר פעיל

מה זה מכירה אישית?איפה יש את זה?
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
נענע שופס
אולסייל
P1000
גט-איט
וואלה שופס
ynet-shops
אולסייל
P1000
גט-איט
וואלה שופס
ynet-shops
-
kemel
-
- חבר פעיל

מישהו מכיר חנות בתל אביב שמוכרת את הטלויזיה הזו בזול?אם כן אז איפה וכמה היא עולה?
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
יש לך אינסוף חנויות בת"א, אולי תבדוק איתן?
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
Hi-Fi בת"א.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
-
kemel
-
- חבר פעיל

אני לא יכול להסתובב בחנויות.אני צריך שם של חנות שאתם יודעים שמוכרים בה את הטלויזיה עם אחריות רשמית בזול.האם ניתן למצוא אותה שם בפחות מ5000?אולי ב4700 או משהו כזה?
- crusader
-
- חבר ותיק

אם לא תסתובב לא תמצא מחיר טוב, בגדול אפשר להפנות אותך לחנויות מתמחות,אבל אין שום סיכוי שתוכל להשיג מחיר נמוך כמו שאתה מחפש מסבב טלפוני.
בקטע הזה החנויות שומרות על פרופיל נמוך, ובכדי להגיע למחיר טוב הן חייבות לראות מי הפנים מאחורי הקול
בהצלחה.
בקטע הזה החנויות שומרות על פרופיל נמוך, ובכדי להגיע למחיר טוב הן חייבות לראות מי הפנים מאחורי הקול
בהצלחה.
-
kemel
-
- חבר פעיל

אני גר בקריות ואני לא יכול לנסוע עד לתל אביב בשביל טלויזיה.איך אני יכול לדעת שחנות שבחיים לא שמעתי עליה כי אני לא מכיר חנויות היא חנות אמינה וטובה?אין לי שום דרך לדעת אם אני קונה מחנות שהיא לא מוכרת לי מוצר מחודש ושהיא לא אמינה.crusader כתב:אם לא תסתובב לא תמצא מחיר טוב, בגדול אפשר להפנות אותך לחנויות מתמחות,אבל אין שום סיכוי שתוכל להשיג מחיר נמוך כמו שאתה מחפש מסבב טלפוני.
בקטע הזה החנויות שומרות על פרופיל נמוך, ובכדי להגיע למחיר טוב הן חייבות לראות מי הפנים מאחורי הקול![]()
בהצלחה....
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
קנה מאינטרנט וסגור את הסיפור , המחיר הכי נמוך שאפשר להשיג:D
חוק ראשון של ציידי דילים:
-
kemel
-
- חבר פעיל

אני לא אקנה טלויזיה באינטרנט וגם זה לא הכי זול שם.איפה מוכרים את הטלויזיה הזו ב4700 ומטה?אני לא מצאתי.
- nadav-g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
אני חושב שאתה מבקש משהו בלתי אפשרי... אתה גם רוצה "הכי זול שיש" וגם לא רוצה לעשות סקר שוק...
אני לא מכיר שום חנות שהיא "הכי זולה" בכל הדברים, אני יכול לתת לך אלף דוגמאות לחנות שהיא בין הזולות במוצר אחד אבל בכלל לא אטרקטיבית במוצר אחר.
לדעתי פשוט תעשה רשימה של חנויות שנמצאות באזור שאתה גר בו ותשוטט בהם קצת, אם תראה שכל המחירים רחוקים מאוד ממה שאתה רואה באינטרנט, אז קנה באינטרנט מאתר של מכירות פומביות מוכר (P1000, Olsale, wallashops וכו') או חנויות שקיבלו ציון טוב ב-ZAP (שהוא אמנם מנוע חיפוש קצת עלוב למחירים לדעתי אבל מכיל דירוגי משתמשים די טובים לחנויות). הכי גרוע אם נפלת על חנות שלא מספקת מוצר - תתקשר לחברת כרטיס האשראי ותבטל את הרכישה (אבל זה לא אמור לקרות אם אתה הולך על חנויות בעלות דירוג גבוה ב-ZAP).
עד כה בדרך כלל בפומביות הצלחתי להשיג מחיר נמוך יותר מהמחיר "הכי נמוך" שמצאתי בשאר המקומות, דרך אגב, וזה רק הגיוני שחנות שקיימת באינטרנט וצריכה לתחזק רק מחסן תהיה מסוגלת למכור ביותר זול מאשר חנות שצריכה לתחזק ולשלם גם על מחסן וגם על אולם תצוגה...
אני לא מכיר שום חנות שהיא "הכי זולה" בכל הדברים, אני יכול לתת לך אלף דוגמאות לחנות שהיא בין הזולות במוצר אחד אבל בכלל לא אטרקטיבית במוצר אחר.
לדעתי פשוט תעשה רשימה של חנויות שנמצאות באזור שאתה גר בו ותשוטט בהם קצת, אם תראה שכל המחירים רחוקים מאוד ממה שאתה רואה באינטרנט, אז קנה באינטרנט מאתר של מכירות פומביות מוכר (P1000, Olsale, wallashops וכו') או חנויות שקיבלו ציון טוב ב-ZAP (שהוא אמנם מנוע חיפוש קצת עלוב למחירים לדעתי אבל מכיל דירוגי משתמשים די טובים לחנויות). הכי גרוע אם נפלת על חנות שלא מספקת מוצר - תתקשר לחברת כרטיס האשראי ותבטל את הרכישה (אבל זה לא אמור לקרות אם אתה הולך על חנויות בעלות דירוג גבוה ב-ZAP).
עד כה בדרך כלל בפומביות הצלחתי להשיג מחיר נמוך יותר מהמחיר "הכי נמוך" שמצאתי בשאר המקומות, דרך אגב, וזה רק הגיוני שחנות שקיימת באינטרנט וצריכה לתחזק רק מחסן תהיה מסוגלת למכור ביותר זול מאשר חנות שצריכה לתחזק ולשלם גם על מחסן וגם על אולם תצוגה...
-
kemel
-
- חבר פעיל

הייתי בכל החנויות באזור שלי.אין כמעט חנויות ולפי מה שאמרו לי פה כל החנויות שהייתי בהן זה כמו שלא הייתי באף חנות.דיברתי עם חנות ואמרו שימכרו לי ב4650.איך אני יכול לדעת אם החנות אמינה וטובה?אין אותה בzap ככה שאני לא יכול לקרוא שם תגובות של אנשים שקנו בה.אם קורה מקרה שבו החנות מוכרת לי מוצר מחודש או לא את הדגם שאני רציתי או דגם פגום מה אני יכול לעשות?אני בא לחנות קונה את המוצר הם נותנים לי אותו במקום ואז אני משלם והולך.nadav-g כתב:אני חושב שאתה מבקש משהו בלתי אפשרי... אתה גם רוצה "הכי זול שיש" וגם לא רוצה לעשות סקר שוק...
עד כה בדרך כלל בפומביות הצלחתי להשיג מחיר נמוך יותר מהמחיר "הכי נמוך" שמצאתי בשאר המקומות, דרך אגב, וזה רק הגיוני שחנות שקיימת באינטרנט וצריכה לתחזק רק מחסן תהיה מסוגלת למכור ביותר זול מאשר חנות שצריכה לתחזק ולשלם גם על מחסן וגם על אולם תצוגה......
- nadav-g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
אתה צודק, כשמדובר בחנויות רגילות זו באמת בעיה. לדעתי המקסימום שאתה יכול לעשות זה לבדוק באתר של היבואן ולוודא שהחנות הינה משווק מורשה, כמו גם לבדוק שאתה מקבל אריזה אטומה ושהטלוויזיה נראית חדשה מכל בחינה (ניילונים, תכולה מלאה של החבילה וכו').
לגבי "פגום" - תוודא שאתה מקבל תעודת אחריות מקורית של היבואן הרשמי. אם אתה מגלה פגם תחזיר ותבקש שיחליפו לך לחדש.
אתה לא תוכל להיות בטוח במאה אחוז אבל לדעתי רוב החנויות שהם משווקים רשמיים לא יסכנו את המעמד שלהם וימכרו דגם מחודש כחדש... אבל אתה יודע מה אומרים, שני דברים בטוחים בחיים - מוות ומסים
(ועל טלוויזיות אתה משלם הרבה מסים
)
מה שמצחיק זה שבאינטרנט אתה בעצם יותר בטוח - כי א. יש לך חוות דעת של אנשים להסתמך עליהן, ו-ב. בכל עסקה של "מכר מרחוק" (רכישה באינטרנט או בטלפון) אתה יכול להחזיר את המוצר תוך 14 ימים מיום אספקתו ולקבל את הכסף בחזרה (למעט עלויות משלוח אם היו). ואתה לא חייב לתת להם שום סיבה! אפילו אם קיבלת והכל תקין טוב ויפה אבל אתה לא מרוצה מאיך שרואים אתה יכול להחזיר (עשיתי את זה עם מסך מחשב ועם צורב כבר בעבר).
לגבי "פגום" - תוודא שאתה מקבל תעודת אחריות מקורית של היבואן הרשמי. אם אתה מגלה פגם תחזיר ותבקש שיחליפו לך לחדש.
אתה לא תוכל להיות בטוח במאה אחוז אבל לדעתי רוב החנויות שהם משווקים רשמיים לא יסכנו את המעמד שלהם וימכרו דגם מחודש כחדש... אבל אתה יודע מה אומרים, שני דברים בטוחים בחיים - מוות ומסים
מה שמצחיק זה שבאינטרנט אתה בעצם יותר בטוח - כי א. יש לך חוות דעת של אנשים להסתמך עליהן, ו-ב. בכל עסקה של "מכר מרחוק" (רכישה באינטרנט או בטלפון) אתה יכול להחזיר את המוצר תוך 14 ימים מיום אספקתו ולקבל את הכסף בחזרה (למעט עלויות משלוח אם היו). ואתה לא חייב לתת להם שום סיבה! אפילו אם קיבלת והכל תקין טוב ויפה אבל אתה לא מרוצה מאיך שרואים אתה יכול להחזיר (עשיתי את זה עם מסך מחשב ועם צורב כבר בעבר).
-
kemel
-
- חבר פעיל

בדקתי עם ישפאר והחנות היא משווק מורשה.מחר אני אלך לחנות.מן הסתם הם יתנו לי טלויזיה שבאה בקופסא אטומה אבל לא תיהיה לי שום דרך לדעת מה יש בתוכה.אם אני מגלה שהטלויזיה היא מחודשת וכבר שילמתי את הכסף מה אני יכול לעשות?nadav-g כתב:אתה צודק, כשמדובר בחנויות רגילות זו באמת בעיה. לדעתי המקסימום שאתה יכול לעשות זה לבדוק באתר של היבואן ולוודא שהחנות הינה משווק מורשה, כמו גם לבדוק שאתה מקבל אריזה אטומה ושהטלוויזיה נראית חדשה מכל בחינה (ניילונים, תכולה מלאה של החבילה וכו').
אתה לא תוכל להיות בטוח במאה אחוז אבל לדעתי רוב החנויות שהם משווקים רשמיים לא יסכנו את המעמד שלהם וימכרו דגם מחודש כחדש... אבל אתה יודע מה אומרים, שני דברים בטוחים בחיים - מוות ומסים(ועל טלוויזיות אתה משלם הרבה מסים
)
מה שמצחיק זה שבאינטרנט אתה בעצם יותר בטוח - כי א. יש לך חוות דעת של אנשים להסתמך עליהן, ו-ב. בכל עסקה של "מכר מרחוק" (רכישה באינטרנט או בטלפון) אתה יכול להחזיר את המוצר תוך 14 ימים מיום אספקתו ולקבל את הכסף בחזרה (למעט עלויות משלוח אם היו). ואתה לא חייב לתת להם שום סיבה! אפילו אם קיבלת והכל תקין טוב ויפה אבל אתה לא מרוצה מאיך שרואים אתה יכול להחזיר (עשיתי את זה עם מסך מחשב ועם צורב כבר בעבר)....
- crusader
-
- חבר ותיק

Kemel,
שאתה קונה פחית קולה, אתה גם מוודא שהקיוסק שמכר לך אותה הוא משווק מורשה של החברה הרישמית למשקאות ?!
הדוגמא היא לא להעליב או כדומה, אלא להסביר לך עובדה פשוטה, במדינת ישראל יש חוק, אדם\חברה או כול יצור אחר שהוא שפיט שעובר על החוק, ניתן לפעול כנגדו בהתאם להגנה שהחוק מספק לך, במקרה שלך, תמיד אפשר לתבוע.
קח בחשבון שכבר כמה שירשורים שאנשים מציעים לך לגשת לאנגימה בצפון, במקרה הבחור שמנהל אותה הוא חבר וותיק בפורום, ויש לך לא מעט ביקורות שלדעתי רק משבחות אותו, ואני חושב שביקורות פה, הן קצת יותר איכותיות ואותנטיות מביקורות של "זאפ".
אז לך ונסה את מזלך, במקרה הכי גרוע, תסכם עם המוכר שבמידה ולא תהיה מרוצה תוכל להחזיר את המוצר, באם זה לא יספק אותך, תאלץ להמשיך ולחפש ,או לגשת ולקנות אצל היבואן עצמו.
השורה התחתונה היא, שאותה גם צריך לקחת בחשבון היא, שלפעמים שווה לשלם עוד 100 שקל יותר, וליהנות מראש שקט.
שאתה קונה פחית קולה, אתה גם מוודא שהקיוסק שמכר לך אותה הוא משווק מורשה של החברה הרישמית למשקאות ?!
הדוגמא היא לא להעליב או כדומה, אלא להסביר לך עובדה פשוטה, במדינת ישראל יש חוק, אדם\חברה או כול יצור אחר שהוא שפיט שעובר על החוק, ניתן לפעול כנגדו בהתאם להגנה שהחוק מספק לך, במקרה שלך, תמיד אפשר לתבוע.
קח בחשבון שכבר כמה שירשורים שאנשים מציעים לך לגשת לאנגימה בצפון, במקרה הבחור שמנהל אותה הוא חבר וותיק בפורום, ויש לך לא מעט ביקורות שלדעתי רק משבחות אותו, ואני חושב שביקורות פה, הן קצת יותר איכותיות ואותנטיות מביקורות של "זאפ".
אז לך ונסה את מזלך, במקרה הכי גרוע, תסכם עם המוכר שבמידה ולא תהיה מרוצה תוכל להחזיר את המוצר, באם זה לא יספק אותך, תאלץ להמשיך ולחפש ,או לגשת ולקנות אצל היבואן עצמו.
השורה התחתונה היא, שאותה גם צריך לקחת בחשבון היא, שלפעמים שווה לשלם עוד 100 שקל יותר, וליהנות מראש שקט.