מישהו?omer22 כתב:הקפצה.
בסוף החלטתי רק את הATP3 כי אמרו לי שהלוגיטק שהראתי מקודם הם סתם מאפנים.
אז תעזרו לי לבחור עכשיו כרטיס קול ב200 שח. תודה...
קניית רמקולים למחשב..
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
כבר רשמתי לך
נסה את ה CREATIVE LIVE 24BIT ה AUDIGY חוצה את התקציב שלך ב 90 ש"ח אבל שווה כל אגורה.
בכל מקרה לתקציב שלך ה 24 ביט יתן תמורה הולמת והכי חושב הבדל עצום מכל כרטיס אחר, שאינו תומך ב 24 ביט.
בהצלחה
נסה את ה CREATIVE LIVE 24BIT ה AUDIGY חוצה את התקציב שלך ב 90 ש"ח אבל שווה כל אגורה.
בכל מקרה לתקציב שלך ה 24 ביט יתן תמורה הולמת והכי חושב הבדל עצום מכל כרטיס אחר, שאינו תומך ב 24 ביט.
בהצלחה
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
אוקי תודה רבה, אני מוכן אפילו לקנות כרטיס עד איזה 360... אבל שיתן תמורה טובה..crusader כתב:כבר רשמתי לך![]()
נסה את ה ה חוצה את התקציב שלך ב 90 ש"ח אבל שווה כל אגורה.
בהצלחה...
יש משהו? כרטיס שיותר טוב מה AUDIGY CREATIVE LIVE 24BIT אבל הבדל ששווה ת'כסף..
תודה!
הכרטיס הנ"ל הוא במקרה זה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=38645crusader כתב:כבר רשמתי לך![]()
בהצלחה...
אם כן KSP מוכרים אותו ממש זול...
מצטער שאני משגע אותכם.
חשבתי על עוד אפשרות.
1. לקנות את הATP3 וכרטיס קול טוב עד 350 שקל.
2.לקנות רמקולים יותר טובים עד 700 שקל. ולהשאר עם הכרטיס קול המובנה שיש לי כרגע.
מה אתם אומרים שעדיף לי? ואם עדיף 2, אז איזה רמקולים אתם ממליצים?
תודה רבה רבה לכם!
חשבתי על עוד אפשרות.
1. לקנות את הATP3 וכרטיס קול טוב עד 350 שקל.
2.לקנות רמקולים יותר טובים עד 700 שקל. ולהשאר עם הכרטיס קול המובנה שיש לי כרגע.
מה אתם אומרים שעדיף לי? ואם עדיף 2, אז איזה רמקולים אתם ממליצים?
תודה רבה רבה לכם!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איפה אפשר למצוא? ומזה המגבר הזה T-AMP?MartinHSabag כתב:רמקולים ייתנו תמורה גבוהה יותר, אולם במחירים הללו אין קפיצות גדולות ברמקולים מוגברים.
תשקול אולי איזה זוג מדפיים יד שניה באזור ה-500 ש"ח ומגבר T-AMP ב-250 ש"ח.......
- crusader
- חבר ותיק

עומר,
הכרטיס שציינת הוא הטוב מבין כל מה שתוכל להשיג היום במחיר שלו (לפי KSP).
הוא גם יתן לך תמיכה מלאה ב DD מה שלא נותנים הכרטיסים האחרים בסדרות שמתחתיו.
אני חושב שכדאי לך ללכת על האופציה של הATP3 והAUDIGY הם יתנו לך הנאה מוחלטת במינימום הוצאה.
במידה ואתה מחליט על רמקולים יד שניה ומגבר TAMP אתה עובר פה לעלויות אחרות מה גם שקח בחשבון שעדיין תצתרך להוסיף כסף לכרטיס קול איכותי, אחרת בשביל מה כל ההשקעה?
בנוסף הקפיצה בין כרטיס קול מובנה לבין AUDIGY היא משמעותית גדולה בהרבה ממה שיתן לך המעבר לTAMP ורמקולי מדף.
במידה ואתה חולק עלי, אתה מוזמן לגשת לרשת מחשבים ולשמוע בעצמך מה מסוגל להפיק כרטיס קול שכשזה, אני מבטיח לך שאת ההבדל תשמע גם על רמקולים מפלסטיק שעולים לא יותר מ 50 ש"ח...
אני חושב שכדאי לך ללכת על האופציה של הATP3 והAUDIGY הם יתנו לך הנאה מוחלטת במינימום הוצאה.
במידה ואתה מחליט על רמקולים יד שניה ומגבר TAMP אתה עובר פה לעלויות אחרות מה גם שקח בחשבון שעדיין תצתרך להוסיף כסף לכרטיס קול איכותי, אחרת בשביל מה כל ההשקעה?
בנוסף הקפיצה בין כרטיס קול מובנה לבין AUDIGY היא משמעותית גדולה בהרבה ממה שיתן לך המעבר לTAMP ורמקולי מדף.
במידה ואתה חולק עלי, אתה מוזמן לגשת לרשת מחשבים ולשמוע בעצמך מה מסוגל להפיק כרטיס קול שכשזה, אני מבטיח לך שאת ההבדל תשמע גם על רמקולים מפלסטיק שעולים לא יותר מ 50 ש"ח...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. בלוחות יד שניה ובחנויות (בדוק בלוחות שלנו ובדוק באינדקס הקישורים).omer22 כתב:איפה אפשר למצוא? ומזה המגבר הזה T-AMP?MartinHSabag כתב:רמקולים ייתנו תמורה גבוהה יותר, אולם במחירים הללו אין קפיצות גדולות ברמקולים מוגברים.
תשקול אולי איזה זוג מדפיים יד שניה באזור ה-500 ש"ח ומגבר T-AMP ב-250 ש"ח..........
2. תעשה חיפוש על T-AMP בעמוד הראשי של האתר - יש ביקורת שלי עליו ויש גם מבצע עליו לחברי האתר.
או או תודה לך! אני ילך על רמקולים והכרטיס כול שציינת מKSP ב295 שקל.crusader כתב:עומר,
במידה ואתה חולק עלי, אתה מוזמן לגשת לרשת מחשבים ולשמוע בעצמך מה מסוגל להפיק כרטיס קול שכשזה, אני מבטיח לך שאת ההבדל תשמע גם על רמקולים מפלסטיק שעולים לא יותר מ 50 ש"ח......
רמקולים אני אקנה או את הATP3 או את ה2100... של אלטק... השאלה אם יש הבדל ביניהם באיכות צליל ובחוזק. יש?
- crusader
- חבר ותיק

קשה לי לומר לך אני אישית משתמש בCREATIVE אבל יש פה כמה אנשים שנראה כי הם חסידי אלטק...שאל אותם 
בנוגע לכרטיס, אני מבטיח לך שאתה עושה החלטה נבונה.
נ.ב תן חוות דעת לאחר האזנה..נחמד יהיה לשמוע איך היה לפני ואחרי
נ.ב תן חוות דעת לאחר האזנה..נחמד יהיה לשמוע איך היה לפני ואחרי
אוקי... ותגיד הכרטיס שמוכרים ב KSP לינק:crusader כתב:קשה לי לומר לך אני אישית משתמש בCREATIVE אבל יש פה כמה אנשים שנראה כי הם חסידי אלטק...שאל אותם
נ.ב תן חוות דעת לאחר האזנה..נחמד יהיה לשמוע איך היה לפני ואחרי...
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=845
הוא בטוח אותו כרטיס כמו זה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=38645
כי ניראה לי מוזר שKSP מוכרים את אותו כרטיס ב100 שקל פחות... לא?
והאם מישהו מוכן לענות לי על השאלה בהבדלים בין הATP3 ל-2100 של אלטק?
תודה
- crusader
- חבר ותיק

עומר,
בKSP בכל עולה יותר זול,תמיד
א.בגלל שאין אחריות של יבואן רשמי (איסטרוניקס במקרה שלך)
ב.הם הולכים על מסות של מכירות,לא יודע האם יצא לך להיות באחת החניות שלהם אבל הם מוכרים חלקי מחשב כמו גרביים.
בכלל ב 300 ש"ח אין לך מרווח טעות כל כך גדול.
במידה ואחריות יבואן רשמי חשובה לך ומצדיקה לפי דעתך עוד 100 ש"ח תקנה אותם באחת הרשתות הגדולות ותוודא שיש אחריות של איסטרוניקס.
במידה ואתה סומך על המוצר ועל החברה ואחריות יבואן זה או אחר לא ממש בראש מעינך תרכוש ב KSP.
לגבי הרמקולים,עזוב המלצות,את השלב הזה כבר עברת,עכשיו שאתה נעול על שני דגמים כל מה שנותר לעשות הוא פשוט לשמוע אותם בעצמך.
מי אמר שמה שנשמע לי טוב יהיה טוב בהכרח עבורך?!
בהצלחה.
בKSP בכל עולה יותר זול,תמיד
ב.הם הולכים על מסות של מכירות,לא יודע האם יצא לך להיות באחת החניות שלהם אבל הם מוכרים חלקי מחשב כמו גרביים.
במידה ואחריות יבואן רשמי חשובה לך ומצדיקה לפי דעתך עוד 100 ש"ח תקנה אותם באחת הרשתות הגדולות ותוודא שיש אחריות של איסטרוניקס.
במידה ואתה סומך על המוצר ועל החברה ואחריות יבואן זה או אחר לא ממש בראש מעינך תרכוש ב KSP.
לגבי הרמקולים,עזוב המלצות,את השלב הזה כבר עברת,עכשיו שאתה נעול על שני דגמים כל מה שנותר לעשות הוא פשוט לשמוע אותם בעצמך.
בהצלחה.
עזרת לי מאוד, ממש תודה רבה. אני אשמע בקולך... יש לך חנות ממולצת שכדאי ללכת לשמוע בא את הרמקולים הנ"ל ושלא יעיפו אותי מהחנות... אתה יודע יש מוכרים מניאקים..crusader כתב:עומר,
בKSP בכל עולה יותר זול,תמיד![]()
בהצלחה....
- crusader
- חבר ותיק

שמחתי מאוד 
במידה ואתה גר באזור המרכז, נסה את רשת "באג" יש להם מגוון רמקולים ואתה מוזמן להתרשם שם מהיצע גדול אני אישית מכיר את החנות בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה הם לא יעשו לך בעיות.
והיה וכן עשו,דבר איתי
במידה ואתה גר באזור המרכז, נסה את רשת "באג" יש להם מגוון רמקולים ואתה מוזמן להתרשם שם מהיצע גדול אני אישית מכיר את החנות בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה הם לא יעשו לך בעיות.
והיה וכן עשו,דבר איתי
אני גר באיזור חיפה, יש גם באג שקרוב אליי, אני אלך לשם, תודה רבה!crusader כתב:שמחתי מאוד
והיה וכן עשו,דבר איתי...
עריכה: כמו שאמרת נישאר לי רק לבחור בין שני דגמים, אני מתלבט בין ה-ATP3 ל-4121 Altec Lansing
אמרו לי שההבדל היחיד ביניהם זה שלה 4121 יש חיבור לאוזניות,מה שלATP3 אין. החיבור של האוזניות זה דיי חשוב לי, והאם זה נכון עיניין זה? ואין בכל כל אפשרות לשמוע עם אוזניות בATP3 ? תודה וסליחה על ההטרדה..