אני רוצה לסכם את השירשור הזה ולומר לכם שאכן כפי שחלק מכם ציינו פנה אלי זוהר מארמגדון והביע את התנצלותו. חשוב לי לכתוב גם את זה משום שההתייחסות הכנה שלו לתקרית אכן מראה על אכפתיות מצידו ושאיפה למתן שירות ברמה טובה. בדבריו אלי שיכנע אותי כי קרוב לוודאי היתה פה תקלה נדירה וכי יעשה הכל שלא תחזור בשנית עם לקוח אחר.
שוב תודה לכולם על ההמלצות. כדי לנקות את האוויר אני אסכם את חווית הקנייה שלי בעקבות ההמלצות שלכם בשרשור אחר בימים הקרובים.
lir1000
חבר פעיל
תגובות: 86
שליחה
ZeppeliN כתב:כל החנויות שעליהן אתם ממליצים זולות?
...
כולן באותו סדר גודל של מחירים
WellSee
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
שליחה
אני מאחל לך בהצלחה.
אבל מתחילה להסתמן כאן תבנית לרכישה מ"ארמגדון".
מוכר אחד מעליב אותך עד עמקי נשמתך והאחר, זה המכונה זוהר, חוזר אליך בהצעות מפתות וליטופי אגו.
"המוכר הרע" ו"המוכר הטוב".
איתיל כתב:אני רוצה לסכם את השירשור הזה ולומר לכם שאכן כפי שחלק מכם ציינו פנה אלי זוהר מארמגדון והביע את התנצלותו. חשוב לי לכתוב גם את זה משום שההתייחסות הכנה שלו לתקרית אכן מראה על אכפתיות מצידו ושאיפה למתן שירות ברמה טובה. בדבריו אלי שיכנע אותי כי קרוב לוודאי היתה פה תקלה נדירה וכי יעשה הכל שלא תחזור בשנית עם לקוח אחר.
שוב תודה לכולם על ההמלצות. כדי לנקות את האוויר אני אסכם את חווית הקנייה שלי בעקבות ההמלצות שלכם בשרשור אחר בימים הקרובים.
...
איזה כייף לשמוע אני אישית שמח
אור שפע ואהבה
איתיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
שליחה
למען הסר ספק ובלי כל קשר אין בכוונתי לקנות שם, למרות זאת אני מרגיש כי ההתנצלות היתה כנה והרצון חיובי.
לפעמים יש רק הזדמנות אחת לעשות רושם ראשוני.
Spook
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 990
שליחה
הופתעתי לקרוא את השרשור הזה.
בתור לקוח שלא מזמן התלונן על בדיוק אותה הבעיה אצל ארמגדון חשבתי שהמוכר ההוא כבר הבין שלא מקבלים את פניו של לקוח עם מתקפת "באת לקנות או לעשות סקר"
gkatz כתב:יש לפורטל הזה קשרים עם ארמגדון ברמה העסקית? אני לא מבין למה מדברים על החנות הזאת בכלל. מה שונה בה כל כך משאר החנויות?
אני מאזור השרון ויש מלא חנויות באזור. על ארמגדון לא שמעתי בחיים שלי חוץ מבאתר הזה שעושים להם פרומו כל היום.
זה לא שיש לי משהו לא טוב להגיד עליהם, פשוט אני לא מבין מי כאן דוחף אותם כל כך חזק ולמה...
...
חבר חדש כנראה לא הבנת שהאתר הזה נועד לעזור להמון קוראים שנמצאים בתחילת דרכם למצוא חנויות מקצועיות ולא מחסני חשמל וכדו
אני רכשתי מהם מוצר וסיפרתי על החוויה מכיוןן שראשית כיף לקנות שם ואני מפרגן למקום כזה כמו שהיה לי רע באתר אחר(גיזמו)וקטלתי אותו
ובאמת הכי חשוב חודש אחריי עד היום מדימונה הרחוקה כל שיחה לזוהר נענית באדיבות נדירה בעזרה מקצועית והכי חשוב בשמחה ובכיף
אז כשתרכוש במקום שתתאכזב ממנו אתה בטח תרצה לעדכן אותנו
וכשתרכוש במקום שנהנת ממנו שתף אותנו