ואם הבן שאומר לך את זה הוא שיכור בעצמו?shlafirg כתב:דרך אגב, במקרה של עופר אני מעריך אותו מאוד בתור סוקר מקצועי ואובייקטיבי וגם אם היה נותן 4 מ-5 על תוכנה שלא עובדת הייתי אומר שאני ממש לא מסכים איתו אבל לא הייתי אומר חובבני....תודה רבה.....
כאן למעשה אמרת את הכל... אכן, הטיעון הסתיים...
שלא תבין לא נכון, גם לפי דעתי עופר סוקר מעולה ואני בניגוד אליך כן נוטה לקבל את מסקנותיו ואת הציון....
רק שבניגוד אליך אני לא פוסל סקירות מאתרים אחרים רק בגלל שם הסוקר....
ברומנית יש משפט שאומר (בתרגום חופשי) "אם אדם אחד אומר לך שאתה שיכור תצחק לו בפנים. אם שניים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון!"...
על מה אתה מדבר? אתה וכל אחד אחר עושים את זה יום יום. אתה תתייחס אחרת לביקורת מסעדה שעשה מבקר מוכר ומכובד או סתם כתב אלמוני שעשה ביקורת לעכבר העיר, אתה תתייחס אחרת לסקירה בטחונית בראיון שנעשתה ע"י אלוף לשעבר או כתב ששירת בגלי צה"ל. ויש כמובן עוד המון דוגמאות. מה עופר ואנשים דומים עושים כאן בפורום אם לא לבנות לעצמם מוניטין מכובד שכל פעם שנראה את השם שלהם ליד מאמר, ביקורת או תגובה נדע שמדובר במשהו מקצועי ואובייקטיבי? יחד עם זאת אני חולק עליהם לפעמים בנושאים מסויימים.
יש עוד כמה פרמטרים שלפיהם היה נראה לי שהביקורת חובבנית אבל עזוב, אנחנו לא נצליח לשכנע אחד את השני אז בוא נפרוש בשיא.