צריך עזרה בקניית Lcd 32 אינץ תקציב 4.5 אלף
-
kemel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
מהי הבחירה המושלמת?איזה גודל לקנות למרחק שבין 3 מטר ל2 מטר?
- ShayGTi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
זה תלוי...למרחק כזה גם 32 וגם 37 יתאים.
השאלה היא אם אתה מתכוון להשתמש גם במסך כמסך מחשב ולשבת קרוב אליו ואז לפי דעתי 32 יהיה הגודל הטוב ביותר.
אני משתמש במסך 32 בתור מסך מחשב ויושב מטר ממנו כשאני על המחשב, הגודל מצויין...
כמובן שגם זה תלוי בתקציב שלך.
השאלה היא אם אתה מתכוון להשתמש גם במסך כמסך מחשב ולשבת קרוב אליו ואז לפי דעתי 32 יהיה הגודל הטוב ביותר.
אני משתמש במסך 32 בתור מסך מחשב ויושב מטר ממנו כשאני על המחשב, הגודל מצויין...
כמובן שגם זה תלוי בתקציב שלך.
- roiiiii
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
lg lb9r
- maors3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
מיצטרף להמלצה היום חזרתי מיצמר בצפון ופעם רישונה שאני אומר שראו ב lcd טוב אני חסיד גדול של פלזמות אבל ראו ממש טוב במסך הנ"ל.Chura כתב:אני ארצה להמליץ לך על היטאצ'י A01 ואני בטוח שאף אחד לא יחלוק עלי, מסך מדהים !...
-
kemel
-
- חבר פעיל

אין לי בעיה של תקציב.יש לי מספיק כסף.אני לא מתכוון להסתכל קרוב על הטלויזיה אני אשתדל מהמיטה וגם יותר נוח משם.נראה לי אני אקנה 37 אינץ אני אלך לחנות ואבדוק.כמה עולה הסוני p3000 והסמסונג r81 בגודל 37 אינץ?איפה יש חנויות טובות של טלויזיות באזור הקריות?
-
kemel
-
- חבר פעיל

הייתי עכשיו בשתי חנויות ובחנות הראשונה שהייתי בה אמרו לי שלחדר שינה קונים 26 אינץ וש32 זה גדול למרות מה שאמרו לי החלטתי על 32 אינץ כי 37 אינץ זה גדול מדיי.הציעו לי את הסמסונג במחיר של 3790 שקל ואת הסוני במחיר של 5100 שקל בטרקלין חשמל.האם כדאי לקנות את הסמסונג האם זה מחיר טוב?
- ShayGTi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
מחיר מצויין לסמסונג...אני קניתי אותה ב5200 בזמנו...
בדקת גם את ההיטאצ'י שהציעו לך? גם לדעתי כבר הגיעה למחירים אטרקטיביים מאוד...
בדקת גם את ההיטאצ'י שהציעו לך? גם לדעתי כבר הגיעה למחירים אטרקטיביים מאוד...
-
kemel
-
- חבר פעיל

טוב מחר אני אלך למחסני חשמל עם דוד שלי.הוא יודע לשגע אנשים.פעם הוא הלך לקיוסק עם חבילה של בקבוקי קולה שהוא קנה שנתיים לפני והחליפו לו את הקולה נשבע לכם זה אמיתי.מעניין מה יהיה איתו במחסני חשמל.
- detailer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1217
אני מציע לך לראות גם את ה-LCD של פנסוניק TX32LX75 , ללא ספק אחד המסכים הטובים בשוק שאף אחד לא מדבר עליהם.
-
kemel
-
- חבר פעיל

אוקיי אני אלך לראות גם אותה למרות שאף אחד מכל מי ששאלתי לא המליץ לי עליה בכלל ולא ידעתי שיש דגם כזה.
- detailer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1217
זה בדיוק העניין שהפליא אותי כל כך.
מדובר בטלויזיה מעולה שזכתה לביקורות טובות באנגליה ובארה"ב (לדגם האמריקאי) ומוצגת במעט חנויות בארץ באופן יחסי.
אני ממליץ לך ללכת לראות אותה בביג בוקס מול קניון איילון.
מדובר בטלויזיה מעולה שזכתה לביקורות טובות באנגליה ובארה"ב (לדגם האמריקאי) ומוצגת במעט חנויות בארץ באופן יחסי.
אני ממליץ לך ללכת לראות אותה בביג בוקס מול קניון איילון.
-
kemel
-
- חבר פעיל

אוקיי תודה על העזרה.