העסק הכי מומלץ ומשתלם בארץ לרכישת LCD
- offirs
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
לדעתי,בכל מקרה כדאי להתלונן על ההתנהלות החצופה והבלתי נסבלת הזאת,בכל אמצעי אפשרי.
מדור התלונות בידיעות-דני שדה.
גבי גזית-ב103FM
אמון הציבור.
גבי גזית-ב103FM
אמון הציבור.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- dudib
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
ולפרסם כאן כמובן .offirs כתב:לדעתי,בכל מקרה כדאי להתלונן על ההתנהלות החצופה והבלתי נסבלת הזאת,בכל אמצעי אפשרי.
גבי גזית-ב103FM
אמון הציבור....
אם קונים משהו יקר , אז שווה להטריח את עצמך לחנויות הגונות גם אם זה רחוק קצת כמו אניגמה בצפון
או העולם הדיגיטלי במרכז , ויש עוד רבים וטובים .
לעשות סקר שוק לא רק על המחיר אלא גם על השירות , יחסוך לך הרבה עוגמת נפש בהמשך
- shayg
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
אכן המשפט "פראיירם לא מתים רק מתחלפים" תופס כאן חזק מאוד.
לשלם עוד 6000ש"ח עבור קבלת מוצר תקין לאחר שכבר שילמת 29K?
סלח לי, כנראה שהסכומים הנ"ל קטנים עליך, ולא כל-כך קשה לך להיפרד מסכומים שכאלה, אחרת אני ממש לא מבין את ההתהגות שלך.
בעצם נתת ליבואן ולחנות עוד 6000ש"ח בשביל שהמוצר שרכשת יעבוד?!!!!(חבל שאין אייקון שתופס את הראש ותולש שערות)
ידידי,
ב100 ש"ח מכין שלט ומתיישב בפרונט של החנות, נראה מי היה נשבר ראשון...
6000ש"ח?????? לוקח חופש שבועיים מהעבודה ולא זז מהחנות.
אבל כאחד שממליץ(אתה, לא אני)על בילוי בנהריה....טוב נו.
סלח לי, כנראה שהסכומים הנ"ל קטנים עליך, ולא כל-כך קשה לך להיפרד מסכומים שכאלה, אחרת אני ממש לא מבין את ההתהגות שלך.
בעצם נתת ליבואן ולחנות עוד 6000ש"ח בשביל שהמוצר שרכשת יעבוד?!!!!(חבל שאין אייקון שתופס את הראש ותולש שערות)
ידידי,
אבל כאחד שממליץ(אתה, לא אני)על בילוי בנהריה....טוב נו.
נערך לאחרונה על ידי shayg ב 13/04/2008 21:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ironman
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- offirs
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
מצטרף להמלצתו של דודי,לא לרכוש בחנויות קיקיוניות,אלא רק בחנויות מתמחות,עם שירות ומקצועיות,כגון,אניגמה,ארמגדון ועוד.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
אתה לא מבין שלא הייתה לא הרבה ברירה?shayg כתב:אכן המשפט "פראיירם לא מתים רק מתחלפים" תופס כאן חזק מאוד.
ידידי,
אבל כאחד שממליץ(אתה, לא אני)על בילוי בנהריה....טוב נו....
מסך לא תקין בשווי 22K לא שווה כלום, לכן הוא העדיף להוסיף 6K כדי לקבל מסך שכן יעבוד,
אם הוא לא היה מוסיף הוא היה מפסיד 22K בשביל כלום, ככה הוא הפסיד 6K בשביל מסך (כמובן שאני לא מצדיק את המוכר, אני רק מבין למה הרוכש העדיף להוסיף)
- GioraS
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
יגאל, אתה יכול לתבוע אותם עכשיו אחרי שיש לך מסך תקין, גם אם התחייבתה שאין לך עוד תלונות בנושא, שווה להתייעץ עם עו"ד.
- avirokach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 571
יגאל,
יש לך 2 אפשרויות שצריכות להיעשות במקביל: לתבוע ולשלוח מייל לפיליפס העולמית.
יש לך סיכוי לא רע לזכות בתביעה על ההפרש ומדובר כאן באלפי שקלים, תעשה קצת שיעורי בית כלומר תתיעץ עם עורך דין ולך לבית המשפט לתביעות קטנות. דרך אגב תתבע את אלקטרה ולא את החנות.
תשלח מייל פגוע מאוד לפיליפס העולמית, ההולנדים האלו חברה מאוד רצינים ויש סיכוי גדול שיתיחסו אליך. אי אפשר לדעת כיצד בדיוק אבל שווה לנסות.
יש לך 2 אפשרויות שצריכות להיעשות במקביל: לתבוע ולשלוח מייל לפיליפס העולמית.
יש לך סיכוי לא רע לזכות בתביעה על ההפרש ומדובר כאן באלפי שקלים, תעשה קצת שיעורי בית כלומר תתיעץ עם עורך דין ולך לבית המשפט לתביעות קטנות. דרך אגב תתבע את אלקטרה ולא את החנות.
תשלח מייל פגוע מאוד לפיליפס העולמית, ההולנדים האלו חברה מאוד רצינים ויש סיכוי גדול שיתיחסו אליך. אי אפשר לדעת כיצד בדיוק אבל שווה לנסות.
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
למה לתבוע את אלקטרה עם טופ אודיו הוא היבואן
היבואן עושה הסכם עם נותן השרות שבמיקרה הזה זה אלקטרה כמו שסם ליין יבואנית סמסונג עושה עסקת שרות עם רטפון
היבואן הוא זה שמחליט על דרך התנהלות הדברים וחברה במקום לברוח מהשרשור בכל מיני דאחקות אפשר לתת רוח גבית לבחור הרי אף אחד לא היה רוצה שזה יקרה לו ולצערי זה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו
אני הייתי מבקש ממרטין או מעופר שראוי להפוך את הנושא לכתבה ראשית באתר למען
ילמדו שאר הגולשים בסה"כ שיש עניין לציבור אז כדאי שכולם ידעו וזה באמת מקרה חריג
היבואן עושה הסכם עם נותן השרות שבמיקרה הזה זה אלקטרה כמו שסם ליין יבואנית סמסונג עושה עסקת שרות עם רטפון
היבואן הוא זה שמחליט על דרך התנהלות הדברים וחברה במקום לברוח מהשרשור בכל מיני דאחקות אפשר לתת רוח גבית לבחור הרי אף אחד לא היה רוצה שזה יקרה לו ולצערי זה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו
אני הייתי מבקש ממרטין או מעופר שראוי להפוך את הנושא לכתבה ראשית באתר למען
ילמדו שאר הגולשים בסה"כ שיש עניין לציבור אז כדאי שכולם ידעו וזה באמת מקרה חריג
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
אני מסכים עם ironman
- efib
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
ironman 
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
לגבי התקלה הראשונה, הוורדרדות הזו ב-YES HD נגרמת בגלל שהממיר של יס בזמנו לא הוציא מידע נכון ב-HDMI ודיווח שהוא מוציא RGB בעוד שבפועל הוא הוציא YUV... מסכים שלא ניתן היה לשלוט בפרמטר הזה ידנית היו מקבלים לעיתים מסך ורוד.
הפיתרון הוא כפול - עדכון תוכנה של המסך (יש לפיליפס עדכונים כאלה, ואחד מהם אכן תיקן זאת) ועדכון תוכנה של הממיר YES HD שגם הוא כבר מזמן עודכן בנושא הזה.
לא סתם קוראים לזה BLEEDING EDGE.
הפיתרון הוא כפול - עדכון תוכנה של המסך (יש לפיליפס עדכונים כאלה, ואחד מהם אכן תיקן זאת) ועדכון תוכנה של הממיר YES HD שגם הוא כבר מזמן עודכן בנושא הזה.
לא סתם קוראים לזה BLEEDING EDGE.
- oferab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
אני מציע לך לפנות לפיליפס העולמית
הם היחידים שיכולים להפעיל לחץ בנושא, הם מעוניינים שתקבל שירות טוב, אחרת לא יקנו מסכים שלהם בארץ, והם גם יכולים להחליט על החלפת מפיץ
- ironman
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
אם תרצה ייעוץ משפטי נפגש בתערוכה.
- shayg
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
shuali כתב:אתה לא מבין שלא הייתה לא הרבה ברירה?מסך לא תקין בשווי 22K לא שווה כלום, לכן הוא העדיף להוסיף 6K כדי לקבל מסך שכן יעבוד,shayg כתב:אכן המשפט "פראיירם לא מתים רק מתחלפים" תופס כאן חזק מאוד.
ידידי,
אבל כאחד שממליץ(אתה, לא אני)על בילוי בנהריה....טוב נו....
אם הוא לא היה מוסיף הוא היה מפסיד 22K בשביל כלום, ככה הוא הפסיד 6K בשביל מסך (כמובן שאני לא מצדיק את המוכר, אני רק מבין למה הרוכש העדיף להוסיף)...
מצטער, לא מבין, פשוט לא מצליח להבין!
לא הייתה לו ברירה, הוא ניסה כבר הכל??
אם לאדם יותר קל ל"הפסיד"(כטענתך) 6000ש"ח מאשר לנסות עוד כמה פעולות...דיינו.
יש לי הרגשה שאני לא מרוויח מספיק, 28Kש"ח נתפס כאן ככסף קטןץ
- kuku1000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
צר לי אבל טעית....
תרגיל ידוע של ספקים או מוכרים כשיש תקלה למזער את הנזק שנגרם להם.
החברה לקחה את המסך והגישה תביעת אחריות ליצרן וקיבלה את הכסף בחזרה, ממך הוציאו עוד כסף ו"הצליחו" למכור עוד מסך כשהכסף ששילמת הוא למעשה הרווח שלהם.
אבל אין לבכות על חלב שנשפך!
בעתיד לא להתעצל ולהגיש תביעה ובדרך כלל השופט עם האזרח הקטן.
החברה לקחה את המסך והגישה תביעת אחריות ליצרן וקיבלה את הכסף בחזרה, ממך הוציאו עוד כסף ו"הצליחו" למכור עוד מסך כשהכסף ששילמת הוא למעשה הרווח שלהם.
אבל אין לבכות על חלב שנשפך!
בעתיד לא להתעצל ולהגיש תביעה ובדרך כלל השופט עם האזרח הקטן.
- dor96
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- be_itzik
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 159
במקרה והתקלה הראשונה הייתה כבר בהתחלה מומלץ לדבר בהתחלה עם החנות יכול להיות שהיו מחליף לך למסך חדש בלי לדבר... (לפחות בחנות נורמלית).
גם החנות הייתה יכולה לבוא פה לעזרת הלקוח אבל כנראה העדיפה שלא.
חבל שמקבלים שירות שכזה, כמו שהרבה אמרו פה מומלץ לקנות במקום שמוכר ונותן שרות טוב....
גם החנות הייתה יכולה לבוא פה לעזרת הלקוח אבל כנראה העדיפה שלא.
חבל שמקבלים שירות שכזה, כמו שהרבה אמרו פה מומלץ לקנות במקום שמוכר ונותן שרות טוב....