IPHONE 16G,8G ???
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אח שלי גר בארה"ב והשבוע קנה 8GB (יותר נכון הבוס קנה לו מתנה) עולה 430 $ אחרי הכל ה-16GB עולה 530 $ .
יש כנראה מחסור כרגע ב-8GB כי כולם קונים אותו כי הוא זול .
אגב לכל מי שלא יודע או רוצה להיתעסק איך לפרוץ אותו (למרות שזה פשוט) אפשר לקנות אותו שם כבר פרוץ לארץ עם עיברית .
אגב לכל מי שלא יודע או רוצה להיתעסק איך לפרוץ אותו (למרות שזה פשוט) אפשר לקנות אותו שם כבר פרוץ לארץ עם עיברית .
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
ה 8 גיגה עולה $399dudib כתב:אח שלי גר בארה"ב והשבוע קנה 8GB (יותר נכון הבוס קנה לו מתנה) עולה 430 $ אחרי הכל ה-16GB עולה 530 $ .
אגב לכל מי שלא יודע או רוצה להיתעסק איך לפרוץ אותו (למרות שזה פשוט) אפשר לקנות אותו שם כבר פרוץ לארץ עם עיברית ....
ה 16 גיגה עולה $499
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/W ... ily/iphone
בנושא "הפריצה" אפשר לחסוך את הכסף, הכמות מידע שיש על הנושא ברשת עושה את כל התהליך ליחסית קל ופשוט.
אני עדיין דובק בעמדתי שחבל לקנות מוצר בסוף חייו...ובייחוד של אפל, הרי כולם יודעים שמוצרים של אפל מדור קודם נראים כמו איזה משהו מהמאה הקודמת שהדגמים החדשים מוצגים ואז למי "נדחוף" את המוצרים שקנינו ?
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
שי , שוב , אם תקרא את התגובה הקודמת שלי :" לכל מי שלא יודע או רוצה להיתעסק איך לפרוץ אותו (למרות שזה פשוט) אפשר לקנות אותו שם כבר פרוץ לארץ עם עיברית ." .
גם אני יודע לפרוץ ואני משער שעוד אנשים יודעים
גם אני יודע לפרוץ ואני משער שעוד אנשים יודעים
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
סבבהdudib כתב:שי , שוב , אם תקרא את התגובה הקודמת שלי :" לכל מי שלא יודע או רוצה להיתעסק איך לפרוץ אותו (למרות שזה פשוט) אפשר לקנות אותו שם כבר פרוץ לארץ עם עיברית ." .
גם אני יודע לפרוץ ואני משער שעוד אנשים יודעים...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: